calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Mundtlig kommunikation

Styrk din mundtlige kommunikation, så andre hører, hvad du siger – på en positiv måde.

Det får du med hjem fra dette kursus:

 • Evne til at kommunikere klart og uden misforståelser, så du får sagt det vigtige, uden at dine omgivelser føler sig overset og overhørt
 • Forståelse for de forskellige kommunikationsstile
 • Kompetencer til at forene det, du vil, med det du faktisk siger. Fokus på tonefald og kropssprog
 • Viden om, hvordan du påvirker samtalen i en bestemt retning
 • Evne til at give og modtage feedback
 • Indsigt i, hvordan du nedtrapper en konflikt via kommunikation.

Tag på kursus i "Mundtlig kommunikation" ligesom medarbejdere fra:

 • Odense kommune logo
 • Coop logo
 • Siemens logo
 • Sundhedstyrelsen logo
 • Danfoss logo
 • Morgenavisen Jyllands-Posten logo
 • Københavns Kommune logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

17. - 18. november at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
22. - 23. marts at 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
Se flere datoer
8.500 kr. ekskl. moms

Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle, der tager deres kommunikation seriøst og ønsker redskaber til at skabe en positiv forandring i deres hverdag, kan få gavn af dette kursus. Det gælder både medarbejdere, mellemledere og topledere.

Kommunikation foregår mellem mennesker

Uanset hvordan man vender og drejer det, skal der to til tango – og kommunikation. Derfor kræver det indsigt i både dig selv og den anden part, hvis du for alvor skal opnå en konstruktiv dialog. På kurset får du indblik i, hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du kommunikerer, og hvordan du bedst agerer og navigerer i tovejskommunikationen. Du får værktøjer, så du kan arbejde med din egen kommunikation, og så du kan håndtere udfordrende attituder.

Den velfungerende samtale

Det kan være svært at svare på, hvornår en samtale er velfungerende. Der findes ikke en færdig formular, men vi har alligevel alle oplevet fænomenet. På kurset ser vi på, hvilke ting der typisk danner rammen om en velfungerende samtale. Så kan du selv genkende dem, tilpasse dem og bruge dem til at skabe konstruktiv kommunikation og opbygge en kommunikationsstil, der passer til det, du vil sige.

Et praksisorienteret kursus

Kurset i mundtlig kommunikation er en blanding mellem teori og praktiske øvelser. Hovedvægten ligger dog på kursets praktiske aspekt, og al kommunikationsteori bliver koblet til praktiske øvelser. Øvelserne tager udgangspunkt i deltagernes egne cases, som kursusdeltagerne medbringer fra deres hverdag. Underviseren vil åbne dine øjne for, hvordan du kan tackle svære situationer på en måde, der er konstruktiv, og som indbyder til dialog og anerkendelse.

Det var et rigtig godt kursus. Der var en hel del ting som jeg ikke tænkte over til hverdag, men som jeg fik vendt om og nu gør anderledes på en positiv måde. Kurset vil få rigtig stor indflydelse både professionelt og der hjemme hvor det bare kører nu!

Lone Schjødtz Christensen - Coop Danmark A/S

Kursus var af høj kvalitet med et godt indhold. Det særligt fine var, at indholdet blev tilpasset til kursisterne, der hvor det gav mening. Jeg har fået en fin og værdifuld selvindsigt, som vil gøre mig bedre både som kollega og leder. Underviseren var inspirerende og tillidsvækkende.

Jan Lyng Jensen - SDC

Det var et lærerigt og inspirerende kursus, med fokus på den enkelte deltager. Kurset har haft stor indflydelse på min hverdag, fordi jeg under kurset har fået en masse værktøjer, som er tilpasset netop min situation.

Kasper Mathias Mortensen - Danfoss

Kurset havde rigtig god teori og øvelser, der har gjort mig mere sikker og præcis i min kommunikation, så det bliver lettere at nå de mål, jeg gerne vil. Underviseren ved, hvad han snakker om og er sikker og dygtig til at formidle budskaberne.

Thomas Borggreen - KMD Aalborg

Kvaliteten af kurset var helt i top! Underviseren var empatisk, inspirerende og dygtig, og han formåede at skabe et rum, hvor vi blev udfordret på nogle svære temaer. Kurset vil have stor indflydelse for mit arbejdsliv fremover, da mundtlig kommunikation er en stor del af mine arbejdsopgaver.

Kristin Kledal - BRFkredit

Kurset har på mange måder været en øjenåbner for mig og enormt lærerigt – super dygtig kursusleder!

Carina Poulsen - Aluline

Virkelig et godt kursus, som jeg har fået en masse ud af – jeg kan bruge de nye redskaber til min mundtlige kommunikation.

Helle Bruun Olsen - JyllandsPosten

Kurset fortjener på alle punkter 6 stjerner ud af 6 mulige, og det vil få en rigtig stor indflydelse på mit fremtidige undervisningsarbejde. Det var helt i top på alle niveauer!

Cecilia Schmidt Grodin - Københavns Kommune

Det var et rigtig godt kursus, der vil have stor indflydelse på både mit arbejdsliv såvel som min hverdag. Der var en god blanding af teori og cases som vi lærte og gennemgik i et sikkert læringsmiljø.

Rikke Pedersen - Nordsjællands Misbrugscenter

Fantastisk indhold og arrangeret underviser! Det var 2 fantastiske dage med meget mere end jeg havde forventet. Underviseren har en fantastisk evne til at undervise. Han er så meget til stede og får sine kursister til at åbne op og være tilpas i både undervisningen, men også i rollespil.

Tina Hage Larsen - Alfa Specialaffald

Your benefits

 • Styrker du din mundtlige kommunikation, vil du opdage, at hverdagens små misforståelser forsvinder. Det bliver lettere at opnå en positiv hverdag uden konflikter

 • Du får udviklet din sans for forskellige typer af kommunikation, så du både får større forståelse for andres reaktionsmønstre og selv kan tilpasse din kommunikation

 • Du bliver sikker i din kommunikation, så du kan opnå det, du faktisk har sat dig for, at din henvendelse skal tilvejebringe. Slut med misforståelser og skuffelser.

Your company's benefits

 • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er langt mere sikker i sin kommunikation og dermed også mere sikker i sine arbejdsopgaver og i arbejdsdagen

 • Du bliver et aktiv for arbejdspladsen, idet du kommer hjem med nogle helt konkrete kompetencer, som både du selv og dine kolleger kan blive ved at trække på

 • Du bidrager til et bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads med din nye viden, redskaber og kompetencer.

Programmet for kursets første dag

 • Den professionelle dialog: Hvilke kræfter påvirker din kommunikation?
 • Bliv klogere på de fire overordnede opmærksomhedspunkter i dialogen: fortælle, lytte, spørge og metakommunikere.
 • Vi arbejder med kommunikationens tre faser: procesniveau, indholdsniveau og relationsniveau.
 • Sådan handler du professionelt. Du lærer om de tre handlingsmuligheder i professionelle sammenhænge og positionsskifte.

Programmet for kursets anden dag

 • Skab overensstemmelse mellem dine intentioner, dine ord, dit tonefald og dit kropssprog​. Vi zoomer ud og fokuserer på det samlede udtryk.
 • Få indsigt i din personlige kommunikationsstil. Vi indkredser dine individuelle ressourcer og udviklingspunkter.
 • Skub samtalen i den ønskede retning med dine spørgsmål. Vi træner spørgeteknik med udgangspunkt i teori og øvelser.
 • Frem den gode kommunikation. Vi stiller skarpt på coachende kommunikation.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser Michael Marcher

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ læring og personlig udvikling.

Full profile

Course price

8.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Prisen er inkl. miniguide om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

17. - 18. november at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
7. - 8. februar at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. marts at 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
22. - 23. marts at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
20. - 21. april at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
11. - 12. maj at 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
11. - 12. maj at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
15. - 16. juni at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Course categories

Loading