calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Kend jeres beslutningsstil – og træf bedre beslutninger!

På kurset gennemgår I en omfattende test af jeres beslutningsstile, og I får redskaber til at få maksimalt udbytte af jeres nye viden.

Dette kursus giver jer hele pakken!

 • Klarhed omkring jeres foretrukne beslutningsstil
 • I bliver i stand til at træffe beslutninger af høj kvalitet
 • Optimering af jeres beslutningsproces
 • Redskaber til at facilitere større beslutningsprocesser
 • Indsigt i jeres beslutningsstils styrke og svagheder sammenlignet med andre lederes
 • I får en udviklingsrapport over jeres beslutningsstil i forbindelse med testen.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Vores kursus i beslutningsprocesser vil være gavnligt for enhver leder, der ønsker at få fuldt udbytte af en af de mest grundlæggende ledelseskompetencer. Ledere på alle niveauer kan drage fordel af at blive trænet i at træffe bedre beslutninger.

Behersk jeres beslutningsproces og træf bedre beslutninger

De færreste ledere er bevidste om, at deres beslutningsproces er en kompetence, der kan raffineres og optimeres på linje med andre ledelseskompetencer. Beslutningsprocesserne er ofte tidligt tillærte og styret af underbevidste dynamikker. Kurset viser jer potentialet i en bevidst beslutningsproces, og I tager en test forud for kurset, der hjælper jer til at forstå jeres egne måder at træffe beslutninger på.

Vi går i dybden med netop jeres beslutningsstil

I løbet af kurset får I, i forlængelse af jeres testresultat, en udviklingsrapport over jeres beslutningsprocesser. Vi sætter kvaliteten af jeres måde at træffe beslutninger på i relief ved at se på andre lederes beslutningsstile, og vi går i dybden med jeres egne beslutningsstile, så I kan træffe mere kvalificerede beslutninger både i plenum og på kontorerne. I løbet af kurset arbejder vi med, hvornår jeres foretrukne beslutningsstil er anvendelig, hvornår det giver mening at bruge andre beslutningsstile, og hvordan I kan facilitere en kollektiv beslutningsproces mod mere effektive resultater.

Få testet beslutningsprocesserne i jeres ledergrupper

Har I mange ledergrupper, kan kurset med fordel skræddersyes til netop jer. Vi stiller skarpt på beslutningsprocessen i ledergruppen og tester alle deltagernes beslutningsstile. I får redskaber til at træffe bedre og mere effektive beslutninger som ledergruppe.

Dit udbytte

 • Du bliver markant bedre til at træffe beslutninger både privat og professionelt, fordi du bliver bevidst om de mønstre og tendenser du har i processen, og kan strukturere din beslutningsstagen derefter.

 • Med den nye indsigt i din egen beslutningsstil, øger du din effektivitet, fordi du ikke længere hænger dig i ligegyldige detaljer, men derimod ved, hvor fokus skal lægges.

 • Du får en selvsikkerhed omkring det at træffe beslutninger, der gør, at du kan møde eventuelle spørgsmål eller kritik med gode argumenter og autoritet.

Din arbejdsplads' udbytte

 • Virksomheden får bedre og mere kalkulerede resultater, fordi der, i stedet for midlertidige og usikre lappeløsninger, nu træffes beslutninger på et skudsikkert grundlag.

 • I øger effektiviteten og minimerer den spildtid der opstår, når forkerte beslutninger sender jer ud i forretningsmæssige blindgyder. I lærer simpelthen at træffe den rigtige beslutning i første forsøg.

 • Den arbejdsmæssige kommunikation bliver forbedret, fordi I bliver bedre til at forstå og inddrage hinanden i beslutningsprocessen, og på den måde minimere interne stridigheder og modgang.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading