calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Enneagrammet for ledere og teams

Mestrer I Enneagrammet, kan I strømline jeres kompetencer inden for forståelse og motivering af medarbejdere og kommunikation med forskellige medarbejdertyper.

I får den fulde pakke på dette kursus!

 • forståelse for jeres personlighedstyper
 • større indblik i både svaghederne og styrkerne i jeres lederroller
 • redskaber I kan bruge til at udvikle jeres medarbejdere til et stærkt team
 • evner til at motivere hver enkelt medarbejder på individuelle præmisser
 • kompetencer til at udvikle positiv og frugtbar kommunikation
 • kendskab til, hvordan I tilpasser jeres ledelsesstil til forskellige slags medarbejdere
 • indsigt i forskellige reaktioner på stressede kontra rolige perioder
 • viden om hvordan de forskellige persontyper reagerer i en konflikt, og hvordan I tackler dem
 • øget forståelse for, hvorfor de enkelte medarbejdere reagerer, som de gør.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle ledere har gavn af et mere indgående kendskab til dynamikkerne mellem mennesker. Kurset er dog særligt rettet mod ledere, der dagligt indgår i et arbejdsfællesskab med en gruppe af medarbejdere.

Blandt andre:

 • Teamledere
 • Projektledere
 • Mellemledere
 • Afdelingsledere

Bliv en bedre leder med Enneagrammet

Som ledere er I allerede klar over, at jeres medarbejdere reagerer vidt forskelligt på ændringer i arbejdsdagen eller særligt pressede situationer. Med Enneagrammet får I et værktøj, der giver jer 9 forskellige personlighedstyper at pejle ud fra. I lærer hvilke forskellige ubevidste mønstre og motiver, der får folk til at reagere, som de gør, og også hvordan de forskellige typer interagerer med hinanden. Med Enneagrammet i baghånden får I udvidet jeres spillerum som ledere markant!

Optimér jeres team med Enneagrammet

Enneagrammet som ledelsesværktøj giver jer en unik mulighed for at sammensætte og udfolde et dynamisk og velfungerende team. Med kendskab til de forskellige typer og jeres egne ledelsesroller, bliver I ikke alene klar over, hvordan teamet reagerer på stress eller øgede krav – I bliver også rustet til at udnytte jeres viden til virkelig at motivere jeres team! Bruger I Enneagrammet aktivt i jeres ledelse, er der ikke langt til konkrete toppræstationer.

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du får et indgående kendskab til din rolle som leder, og hvordan den stemmer overens med din personlighedstype. Du bliver bevidst om både dine styrker og svagheder og kan på den måde navigere mere selvsikkert i din hverdag.

 • Du bliver bevidst om de forskellige personlighedstyper, og hvordan du kommunikerer mest konstruktivt med dem. På den måde øger du dine sociale kompetencer både privat og professionelt.

 • Som leder bliver du bedre til at møde dine medarbejdere i øjenhøjde og på den måde skabe gensidig respekt i jeres kommunikation. Således sikrer du også, at du bliver mødt positivt af dine medarbejdere.

Din arbejdsplads' udbytte

 • I får en frugtbar intern kommunikation, fordi I bliver i stand til at forstå hinanden på en hel ny måde. Det skaber et bedre arbejdsmiljø, hvor ingen føler sig overset eller trådt på.

 • Med den nye indsigt i personlighedstyper, bliver du bedre til at motivere dine medarbejdere baseret på deres individuelle præmisser. Du får simpelthen et gladere team.

 • I bliver bedre til at udrede allerede opståede konflikter, men også til at tage potentielle konflikter i opløbet, fordi I får en øget forståelse for hvordan I hver især reagerer i forskellige situationer.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I bestiller dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading