calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Dit personlige lederskab

Udnyt det vigtigste værktøj i lederens værktøjskasse og bliv en bedre leder. Kurset stiller skarpt på psykologien i ledelse og det personlige lederskab. Hvordan kan du trække på dine styrker og udvikle dine svagheder i dit lederskab? Vores kursus er en investering i din fremtidige udvikling som succesfuld leder!

Det får du på dette kursus i personligt lederskab

  • Redskaber til at fokusere dit personlige lederskab
  • Afklaring – er du autentisk i rollen?
  • Sparring på netop dine udfordringer
  • Vision og en personlig strategi for DIT lederskab
97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

7. - 8. maj kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. maj kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
9.900 kr. ekskl. moms
/ 8.415 kr. med 15 % kollegarabat

Kursets målgruppe

Dette lederkursus i dit personlige lederskab henvender sig til både den mindre erfarne leder og den meget erfarne leder, der har brug for viden, inspiration og udfordring til fortsat at udvikle sig personligt i lederrollen. Vi går spadestikket dybere end på andre kurser. Udbyttet svarer til gengæld til investeringen.

Kend dit eget maskinrum som leder 

Dit personlige lederskab er afgørende for din trivsel i rollen som leder, for din autencitet og for det følgeskab og dermed de resultater, du får. Men hvornår har du sidst tænkt over dit personlige lederskab. Tænkt over ’Why should anyone be led by you?’ som er titlen på en Harvard artikel med dette helt centrale spørgsmål.

Hvilken leder er du – hvilken vil du gerne blive? 

Mange ledere oplever, at de i en travl hverdag har svært ved at få tid til at give dem selv, deres eget lederskab og karriere den opmærksomhed det fortjener. Dette kursus er din chance for at træde et skridt op og betragte dit personlige lederskab. Hvilken leder er du? Hvordan blev du det? Og hvilke leder vil du gerne blive?

2 tætpakkede dage, du og din virksomhed ikke vil fortryde

Der er en direkte sammenhæng mellem dit lederskab, klimaet i organisationen og resultatet på bundlinjen.  Du vil opleve to tætpakkede dage, men med god tid til sparring og arbejdet med din egen ledelsesplan. Bring dig selv i spil –  og skab følgeskab og handlekraft!

Dit udbytte

  • Du finder frem til dit WHY som leder og bliver dermed mere afklaret i din egen ageren og præferencer. Det øger din handlekraft

  • Du får i løbet af kurset få udarbejdet din personlige strategiplan for dit lederskab. Det vil give dig en ro, at du ved, hvilken retning dit lederskab skal tage, og hvad du skal gøre for at nå der til.

  • Når du gør dit lederskab personligt, opbygger du en tillidsfuld relation til dine medarbejdere. Det skaber mere arbejdsglæde for alle parter, og det styrker din position som en vellidt og dygtig leder med følgeskab

Din arbejdsplads' udbytte

  • Dette kursus gør dig i stand til at skabe en god dynamik i alle lag af organisationen. Du bliver med andre dygtigere til at varetage din lederrolle til gavn for både dig selv og dine medarbejdere.

  • En dygtig leder skaber rammerne for en effektiv organisation, der når succesfuldt i mål med sine projekter. Den slags kan ses direkte på bundlinjen.

  • Når dit personlige lederskab styrkes, skaber du en givende relation til dine medarbejdere. Det giver motiverede og engagerede medarbejdere - og det er sundt både for organisationens arbejdsmiljø og målsætninger.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Desuden er han forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.

 

Fuld profil

Pris

9.900 kr.
/ 8.415 kr. med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage (kl. 9-17)

Næste kursus

7. - 8. maj kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. maj kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading