calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed

Nok SNAK om bæredygtighed! Nu skal der handling til. Mød professor Steen Hildebrandt og 7 andre førende eksperter inden for FN’s verdensmål, sustainability og bæredygtig udvikling på denne praktisk anlagte MasterClass over to intensive dage.

Derfor skal du deltage på vores MasterClass!

 • Du vil tage det første spadestik til jeres nye bæredygtige strategi
 • Du får inspiration fra en række virksomheder og organisationer, der selv er meget langt med bæredygtig omstilling
 • Workshops med fokus på jer og jeres virksomhed/organisation, der fokuserer på brainstorm og de indledende noter til handling
 • Du bliver klogere på, hvordan verdensmålene og bæredygtighed er nøglen til fremtiden for jer og jeres virksomhed/organisation
 • Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Deltag på "Masterclass i FN's verdensmål og bæredygtighed" ligesom medarbejdere fra ...

 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, kursus i bæredygtighed
 • bæredygtighed, kursus i bæredygtighed
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Meld dig til nu!

19. - 20. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. - 27. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Crowne Plaza Copenhagen Towers, København

Hvem bør tage på MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed?

Denne MasterClass er for dig, der vil have hjælp til at omsætte verdensmålene til konkret strategi. Uanset om du lige er startet med at arbejde med verdensmålene eller allerede er i fuld gang, så vil du få masser af brugbar viden og værktøjer, du kan bruge.

Vi har sammensat et program, der spænder fra små til store virksomheder over private og offentlige aktører. Lige meget hvor du kommer fra, henvender vores MasterClass sig til dig, der vil vide mere om verdensmålene og få inspiration til at arbejde seriøst med FN’s verdensmål og bæredygtighed i din egen virksomhed eller organisation.

Steen Hildebrandt: “Verdensmålene er handling!”

Det skorter ikke på snak om bæredygtighed og verdensmål, og nu skal der for alvor handles, før det er for sent. Derfor inviterer Aros Business Academy i samarbejde med Steen Hildebrandt til denne MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed. MasterClassen sætter fokus på de praktiske dimensioner af FN’s verdensmål og bæredygtighed. Derfor har vi sammensat et program, der kombinerer inspirerende oplæg fra forskellige virksomheders bæredygtighedsstrategi med workshopformatet. Du får en blanding af undervisning, gæsteforedrag og praktiske workshops, hvor du har mulighed for at fokusere på din egen arbejdsplads.

Bæredygtighed er også bundlinje!

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke at flytte jer også, risikerer I store tab. Det kan næsten ikke understreges nok. Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Vores MasterClass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.

Business as usual er ikke en mulighed

Vi er nået til et punkt, hvor alt det, der plejede at virke, ikke længere er fremtidens løsning. Men det er ikke kun en dårlig ting. Verdensmålene kan nu bruges som et fantastisk nyt mulighedsrum for dig og din virksomhed. Og hvorfor det? Fordi verdensmålenes realisering kræver helt nye former for partnerskaber; Verdensmålene er et nyt paradigme for lederskab; Verdensmålene er forandringsledelse. Vi står over for et reelt paradigmeskift, og det kræver både nytænkning og nye handlinger. På denne MasterClass gør vi bæredygtighed og verdensmål til den nye strategiske dagsorden.

Lær af disse banebrydende front-runners!

På vores MasterClass har vi inviteret nogle af Danmarks mest banebrydende virksomheder inden for arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed. De har allerede arbejdet længe og seriøst med deres omstilling, og derfor har de gjort sig erfaringer, som du kan bruge. Derudover kan deres erfaringer hjælpe dig med at få konkretiseret, hvad bæredygtig omstilling kan være, få set hvordan det folder sig ud hos andre i praksis, stifte bekendtskab med de barrierer og forhindringer, de har mødt på deres vej – og måske selv undgå dem. Her er det samlede hold, vi stiller med:

 • Professor Steen Hildebrandt
 • Christina Blak, kreativ direktør og partner, We Love People
 • Susanne Andersen, senior manager i corporate responsibility, Arla Foods
 • Anna Flysjö, life cycle sustainability manager, Arla Foods
 • Martin Bjergegaard, stifter, able® og i dag serieiværksætter og forfatter
 • Mireille Jakobsen, group CSR manager, BC Hospitality Group (kun København)
 • Line Vind, bæredygtighedskonsulent, Gladsaxe Kommune
 • Martin Manthorpe, direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs, NCC (kun Aarhus)
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder

Det er den bedste undervisning jeg nogensinde har deltaget i!

Birgitte Hougaard - B GREEN A/S

Det har været et par fantastiske dage med engagement og inspiration til fremtidigt arbejde. Højt fagligt niveau hele vejen rundt!

Henrik Nissen - DIN Forsyning

Jeg har sjældent deltaget i noget, hvor det lykkes så godt, som det gjorde her! Alle oplægsholderne var bare så engagerede og brændte så meget igennem, at det var umuligt ikke at blive både fagligt og personligt inspireret og imponeret.

Jette Rosendahl Søndergaard - DIN Forsyning

Kvaliteten på MasterClassen er 10 ud af 10. Det er sjældent med et kursus hvor alle indlæg og elementer er så gode.

Gitte Breum - Mad & Måltider, Odense Kommune

Fantastisk facilitator, super foredragsholdere og entusiastiske deltagere!

Henrik Harborg Blicher - DIN Forsyning

Intet over og intet ved siden af! MasterClassen vil have ENORM indflydelse på mit daglige arbejde.

Jacob Lænsø - Grenaa Havn A/S

Det er svært at gøre bedre - mere er der ikke at sige!

Frank Jordt Kappel - DIN Forsyning

Det er et af de bedste forløb jeg har været på! Fantastiske oplægsholdere og stram organisation. Jeg har fået en masse inspiration til det videre arbejde, er blevet bekræftet i at vejen er den rigtige og fået afklaret en del spørgsmål. MasterClassen vil have markant indflydelse på mit arbejde. Vi er allerede i gang med arbejdet med målene, men nu bliver det accelereret. Højt niveau hele vejen - oplægsholdere der brænder igennem og Steen Hildebrandt, der er i en klasse for sig selv.

Jens Boldt - Tømmerup Fri- og Efterskole

Dit udbytte

 • Viden: Du får en grundig viden om FN's verdensmål og bæredygtighed leveret af dem, der er kommet længst med reel bæredygtig omstilling i Danmark.

 • Inspiration: MasterClassen er designet til at give dig et væld af nye ideer, der udfordrer nogle af de tanker eller fordomme, du måske allerede har gjort dig om bæredygtighed og muligheden for at komme godt i gang med din egen omstilling.

 • Stien er lagt: Vi har skaffet banebrydende virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer med barrierer og udfordringer, der opstår når man arbejder med bæredygtig omstilling og verdensmål. Forhåbentligt kan du undgå eller forberede dig på nogle af de største.

Virksomhedens udbytte

 • Bundlinje: Virksomheden kommer et skridt tættere på at flytte sig derhen, hvor brugere, kunder og borgere er. Det giver køb, klik og loyalitet, og det kan ses på bundlinjen.

 • Employer Branding: Om ikke så længe vil det formentligt få stor betydning for både nye og gamle medarbejdere, at deres arbejdsplads markerer sig som en bæredygtig og ansvarlig virksomhed med blikket mod fremtiden. Derfor bliver det nemmere at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.

 • Fremtidssikring: Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Få inspiration til din egen strategi!

Ideen bag vores MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed er at kombinere inspirerende oplæg fra cremen af dansk bæredygtig omstilling med muligheden for at lægge grundstenene til din egen bæredygtige strategi. Derfor efterfølges hvert oplæg af en halv times intensiv workshop, hvor du får fingrene i din egen virksomhed eller organisations specifikke udfordringer og fremtidsperspektiver. På to dage får du selvfølgelig ikke en færdig strategi, men du får måske lagt et solidt fundament eller tegnet de første skitser, der skal være med til at få din virksomhed eller organisation sikkert med i den bæredygtige omstilling.

Programmet i Aarhus

Dag 1

 • Christina Blak & Steen Hildebrandt: Introduktion til FN’s verdensmål og de nye problemløsere
 • Frokost
 • Martin Manthorpe, NCC
 • Workshop #1 ved Christina Blak: hvilket problem vil I bidrage til at løse?
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder
 • Workshop #2 ved Christina Blak: Sæt en modig ambition
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak

Dag 2

 • Christina Blak: Bæredygtige forretningsmodeller og handlemuligheder
 • Susanne Andersen og Anna Flysjö, Arla Foods
 • Workshop #3 ved Christina Blak: Drivere og barrierer for bæredygtighed
 • Frokost
 • Martin Bjergegaard, serieiværksætter og forfatter
 • Workshop #4 ved Christina Blak: Hvem kan hjælpe dig?
 • Line Vind, Gladsaxe Kommune
 • Workshop #5 ved Christina Blak: Hvad er jeres formel for forandring?
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak

mini mba, steen hildebrandt

Programmet i København

Dag 1

 • Christina Blak & Steen Hildebrandt: Introduktion til FN’s verdensmål og de nye problemløsere
 • Frokost
 • Martin Bjergegaard, serieiværksætter og forfatter
 • Workshop #1 ved Christina Blak: hvilket problem vil I bidrage til at løse?
 • Mireille Jakobsen, BC Hospitality Group​
 • Workshop #2 ved Christina Blak: Sæt en modig ambition
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak​

Dag 2

 • Christina Blak: Bæredygtige forretningsmodeller og handlemuligheder
 • Lind Vind, Gladsaxe Kommune
 • Workshop #3 ved Christina Blak: Drivere og barrierer for bæredygtighed
 • Frokost
 • Susanne Andersen og Anna Flysjö, Arla Foods
 • Workshop #4 ved Christina Blak: Hvem kan hjælpe dig?
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder
 • Workshop #5 ved Christina Blak: Hvad er jeres formel for forandring?
 • Opsamling og afrunding ved Christina Blak

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere end 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Hildebrandt er også en af Danmarks skarpeste profiler inden for FN’s verdensmål, bæredygtighed og bæredygtig ledelse, og derfor har vi sammen med ham stablet denne ambitiøse MasterClass på benene. Han har udgivet talrige bøger om ledelse og verdensmål, og i 2018 modtog han Dansk Forfatterforenings Faglitterære pris for sit forfatterskab, hvor han blandt andet gør op med modsætningsforholdet mellem begreberne vækst og bæredygtighed.

Og så vil du også have mulighed for at møde Steen Hildebrandt. Han indleder nemlig MasterClassen med et foredrag.

Fuld profil

Martin Manthorpe

Martin er direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs hos NCC og desuden bestyrelsesmedlem hos Byggeriets Samfundsansvar.

Martin er uddannet fra IMD Business School, CBS, DTU og Danmarks Ingeniør Akademi.

NCC satser benhårdt på bæredygtighed inden for alle forretningsområder, og Martin kommer og fortæller om NCC’s strategiske rejse med FN’s verdensmål og bæredygtighed.

 

 

Fuld profil

Christina Blak

Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne. Hun er kreativ direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med blandt andet bæredygtige budskaber i den formålsdrevne økonomi. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder – noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med! Christina er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Her er et lille udpluk af det, tidligere deltagere på MasterClassen har sagt om Christina: “Hun kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk.” og “Christina Blaks gennemgående rolle var helt afgørende for det høje niveau” og “Supergod kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op.”

Fuld profil

Line Vind

Line Vind er chefkonsulent i Gladsaxe Kommune. Hun kommer og fortæller om Gladsaxestrategien, som er Gladsaxe Kommunes ambitiøse plan for den strategiske udvikling af en kommune på baggrund af FN’s 17 verdensmål.

I Gladsaxe har man fokuseret på, hvordan FN’s globale mål ikke står i vejen for lokale prioriteter, men tværtimod kan understøtte og bidrage til at løfte barren for lokale indsatser.

 

 

Fuld profil

Martin Bjergegaard

Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Indtil årsskiftet har hans fokus de seneste par år været på at gennemføre en grøn omlægning hos Able, der dagligt leverer cirka 13.000 måltider til mere end 600 danske arbejdspladser.

Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Martin kommer og fortæller om sin rejse med bæredygtighed, herunder den grønne omstilling, som han stod i spidsen for som direktør for Able i 2018-2019. Han kommer bl.a. ind på, hvilke udfordringer man som leder kan forvente at møde, hvordan man aktiverer sine medarbejdere, involverer sine kunder samt hvordan man forholder sig til de svære valg, der dukker op undervejs.

Fuld profil

Mireille Jakobsen

Mireille Jakobsen er Group CSR Manager i hotelgruppen BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. BCHG har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hospitality branchen. Derfor arbejder de konkret med bæredygtighed som en integreret del af gruppens strategi.

Mireille holder oplæg under titlen: “Hosting Moments That Matter”, hvor hun blandt andet taler om, hvordan BC Hospitality Group arbejder med FN’s verdensmål.

 

Fuld profil
Masterclass i bæredygtighed

Anna Flysjö

Anna er life cycle sustainability manager i Arla Foods. Hun har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning ved mejeriproduktion fra Aarhus Universitet.

Anna og Susanne kommer og fortæller, hvordan Arla arbejder med FN’s verdensmål samt hvordan disse verdensmål danner grobund for samarbejder og partnerskaber.

Fuld profil

Susanne Andersen

Susanne er senior manager i corporate responsibilities hos Arla Foods. Det betyder, at hun gennem de sidste næsten 20 år har arbejdet med fødevareproduktion – de sidste 10 år med særligt fokus på social bæredygtighed og udvikling.

Susannes primære arbejdsområde er at sikre Arlas forpligtelser til menneskerettighederne, og hvordan disse forpligtelser kan indgå på et både strategisk og praktisk niveau. Desuden arbejder hun aktivt med, hvordan Arla Foods kan fremme verdensmålene.

Susanne og Anna kommer og fortæller, hvordan Arla arbejder med FN’s verdensmål samt hvordan disse verdensmål danner grobund for samarbejder og partnerskaber.

Fuld profil

Asbjørn Riis-Søndergaard

Asbjørn er bæredygtighedsfilosof og foredragsholder. Han har specialiseret sig i bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål og rådgiver virksomheder og organisationer i bæredygtig branding og udvikling. Derudover holder han foredrag og oplæg på konferencer, workshops, gymnasier mv.

Asbjørn er medlem af millenialnetværket Sustainable Change Makers og er desuden debattør og vært på podcasten Mañana Mañana, hvor han ofte bruger filosofien som afsæt til at tale om bæredygtighed.

 

 

Fuld profil

Pris

6.900 kr.
/ 5.865 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du kursusmateriale og bogen Verdensmålene – det vigtigste punkt på dagsordenen! af Steen Hildebrandt. Derudover får du eksklusiv forplejning begge dage. Betaling en uge før MasterClassens start.

Varighed: 2 dage

Meld dig til nu!

19. - 20. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. - 27. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Crowne Plaza Copenhagen Towers, København

Kursuskategorier

Loading