calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Invitation til Aros Management Club - til dig og en kollega/ven!

Emnet: Bæredygtighed & business!

 

Forretningsdrevet bæredygtighed: FN’s Verdensmål er udtryk for de enorme udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men samtidig er Verdensmålene et katalog over de forretningsmuligheder, der ligger i skiftene fra eksisterende ikke-bæredygtige praksisser til nye mere bæredygtige praksisser.

Her er der brug for nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. At forestille sig fremtiden har altid været et godt springbræt for innovation. At forestille sig en mere bæredygtig fremtid er det i endnu højere grad.

Arrangementet giver jer eksempler på, hvad andre arbejdspladser har gjort, og giver jer input til selv at kickstarte bæredygtige, forretningsdrevne innovationsprocesser på arbejdspladsen.

 

Din oplægsholder: Bæredygtighedschef og forfatter Kristoffer Nilaus Tarp. Underviser på vores nye Mini MBA i Sustainability Management.

Kristoffer_Nilaus_Tarp

 

Sådan tilmelder du dig (og en kollega)

 

  • København, d. 22. november kl. 16.30-18.00, Comwell Portside
  • Aarhus, d. 23. november kl. 16.30-18.00, Comwell Aarhus.

Vi byder på lidt snacks, vin, øl, sodavand, kaffe m.v. undervejs.

 

Skriv til Kristine-Sofie på ks@arosbusinessacademy.dk, hvor du gerne vil tilmelde dig. Og hvis du tager en kollega eller ven med, skal vi bruge vedkommende navn og mailadresse også.

Det er naturligvis helt gratis! Men da vi bestiller forplejning m.v., er vi nødt til at opkræve din arbejdsplads et no-show fee på 500 kr. ekskl. moms, hvis du ikke dukker op, uanset hvor god grunden er til det.

 

hr uddannelse

PS: Comwell-kæden er i øvrigt kåret til Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i 2019 og 2020.

Kursuskategorier

Loading