calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Ferle Aps: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

Christel Christensen har taget Mini MBA i Sustainability Management. Hun er Medical Review Officer Leder af Ferle Aps. Hun skriver følgende om Ferle Aps’ bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

 

Ferle Aps’ vision for bæredygtighed

  • At reducere vores co2 brændstof ved kørsel med 50 procent i 2024.
  • At virksomheder tager vare og ansvar for deres medarbejdere ved at lave en sundhedsrettet misbrugspolitik – og dermed få sunde, trygge og produktive medarbejdere.
  • At vores samarbejdspartnere som producerer vores produkter bliver udført i genbrugsplast i 2030.

Ferle Aps’ bæredygtige tiltag (i udvalg)

At lave en ny innovativ, digital platform for test – så transport i bil undgås i 50 procent.

Der tages ca 300 mennesker bare i trafikken for rusmidler, vi ved rusmidler ikke er et sundt liv, som dels er samfundsmæssigt dyrt og dels går mange familier i stykker, det er forbundet med ulykker af alvorligere karakter. Vi bruger mange timer på vores arbejde, hvor vi har en stor del også af vores sociale liv. Ved at have en sund, tryg og sikker politik – tager virksomheder ansvar og hjælper deres udsatte ansatte og deres kollegaer, ud af en nedadgående spiral og får dermed også sunde og produktive medarbejdere, samt et godt socialt miljø.

Ferle Aps’ mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

Vores digitale platform som ikke er fuldt ud færdig, men i gang…

Derudover også at være i yderste led ved at undervise større brancher offentligt og privat.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading