calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Earthscaping by the Sustainability Study Group: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

Niels Christian Schou, Cornelis Versluis, Benedikte Erritsø og Anja Juhl Jensen har alle taget  Mini MBA i Sustainability Management. De skriver følgende om Earthscapings bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

 

Earthscaping by the Sustainability Study Groups vision for bæredygtighed

Der mangler folk med viden om bæredygtighed og derfor er mange der i disse år er i gang med, at uddanne sig indenfor bæredygtighed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel ved at dele de forskellige artikler og bøger vi læser, samt dele vores viden og erfaring med andre på rejsen til at få mere viden om bæredygtighed.

Earthscaping by the Sustainability Study Groups bæredygtige tiltag (i udvalg)

Vi mødtes på Aros Business Academys første hold af Mini MBA in Sustainability Management i Århus og blev placeret i samme studiegruppe. Det førte til, at vi har oprettet hjemmesiden Earthscaping, hvor vi selv publicerer forskelligt indhold, men også har inviteret en række gæster til at skrive artikler.

Earthscaping by the Sustainability Study Groups mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

Vi er faktisk allermest glade for, at vi har formået at fortsætte en studiegruppe, som vi ikke selv har sammensat, som er på tværs af brancher og specialistområder, og ud af den har lavet et helt nyt produkt – nemlig vores hjemmeside – ud af dette fællesskab. Vi lærte hinanden at kende i efteråret 2020, og arbejder sammen om at udbrede den viden vi fik ved AROS og den viden vi har tilegnet os siden, så andre kan få en lidt nemmere tilgang til nyttig viden og værktøjer. At vi er 4 profiler fra forskellige brancher og industrier som ser og håndterer bæredygtighed fra flere vinkler… og ikke udelukkende teoretisk, men reelt eksekvering og implementering i vores respektive arbejdspladser. Dette giver en unik indgangsvinkel og dynamik mellem teori, vilje og praksis.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading