calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

“Design Thinking & Radikal innovation”

Aarhus: Den 15. maj kl. 16-18, Radisson Scandinavia Hotel
København: Den 23. maj kl. 16-18, Radisson Royal.

 

Tilmelding: Skriv til Katrine på katrine@arosbusinessacademy.dk

Pris: Gratis for Aros Mini MBA’ere. No-show fee på 500 kr. ekskl. moms (kan frit afbestilles frem til 16 dage før arrangementet).

 

Oplev Terne Vishart fortælle om “Design Thinking”

 

Lær at arbejde systematisk med kreativitet og innovation ved at bruge indsigter om dine kunders behov i innovationsprocesser.

Vi ser på, hvordan du kan skabe forretning ved at vende den traditionelle udviklingsproces på hovedet. I stedet for at starte med at udvikle idéer lærer du at få dyb viden om dine brugeres behov og omsætte disse behov til forretningsidéer og innovationskoncepter.

Terne er procesdesigner og specialist i facilitering af co-creation workshops og design af visuelle procesværktøjer, der styrker samarbejde og idéudvikling. Til daglig arbejder hun professionelt med møder og workshops, og hun ved om nogen hvad der virker!

Terne underviser desuden på kurset Design Thinking, der afholdes over tre kursusdage.

Kurser, uddannelse, uddannelser, læring, efteruddannelse, karriere, karriereudvikling

 

Oplev Johan Rosengren Kringel fortælle om “Radikal innovation”

 

Få succes med radikal innovation på din arbejdsplads!

Står din virksomhed over for at prøve kræfter med radikal innovation, eller har i måske allerede gjort jer de første erfaringer? Eller er du bare nysgerrig? Så er dette foredrag relevant for dig.

At arbejde med en mere grundlæggende nytænkning af sin forretningsmodel er komplekst og nyt territorium for de fleste ledelser. Derfor er faldgruberne mange og de gode erfaringer få. Foredraget giver dig et effektivt overblik over de essentielle overvejelser og vigtigste redskaber til succes med din radikale innovationsindsats.

Johan er managing partner hos Kring (People, Planet, Profit), der eksekverer disruptive strategier via danske og internationale virksomheder.

Johan er desuden en af 6 undervisere på vores egen uddannelse DisruptionUddannelsen – digitalisering og disruption i praksis.

Johan Rosengreen kringel, disruptionuddannelse

 

 

Kursuskategorier

Loading