calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

BibMedia A/S: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

René Milholt har taget Mini MBA i Sustainability Management. Han er Administrerende direktør hos BibMedia A/S. Han skriver følgende om BibMedias bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

 

BibMedias vision for bæredygtighed

BibMedia ønsker at reducere vores klimaaftryk ved at sætte fokus på at de aktiviteter der udleder CO2 i Scope 1, 2 og 3. Vores ambition er at kunne levere biblioteksbøger i 2024 med et lavere klimaaftryk sammenlignet med 2020, hvilket vil ske i form af fossilfrie leverancer, større genanvendelse af materialer anvendt i fremstilling og distribution, samt produktion af en større andel af vores eget energiforbrug.

BibMedias bæredygtige tiltag (i udvalg)

Udlån af biblioteksbøger er en bæredygtig aktivitet i sig selv ved at blandt andet flere borgere får læst den samme bog flere gange. BibMedia ønsker at fortsætte med at levere klargjorte biblioteksbøger i høj kvalitet, og vores fokus på bæredygtige tiltag er dem der udføres i vores produktion og administration.

BibMedias mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

BibMedia har lanceret returordning for papkasser, ved at vores kunder samler 20 brugte papkasser i en lærredspose, der afhentes af Bring i forbindelse med at kunden får nye varer leveret.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading