calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Belance: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

Anja Juhl Jensen har taget Mini MBA i Sustainability Management. Hun er direktør hos Belance. Hun skriver følgende om Belances bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

Belances vision for bæredygtighed

At gennemføre Aros Business Academy’s Mini MBA i Sustainability Management fik mig til at indse, at jeg havde praktisk erfaring og uddannelse, som ikke mange i Danmark besidder inden for teknologisk understøttelse af bæredygtighedsdagsordenen. I stedet for at arbejde i en virksomhed ville jeg gerne hjælpe flere virksomheder med at få sat strøm til deres bæredygtighedsstrategi, inspirere og uddanne flere inden for bæredygtighedsområdet.

Belances bæredygtige tiltag (i udvalg)

Ifølge UK Design Council bestemmes omkring 80% af miljøpåvirkningen af nutidens produkter, tjenester og infrastruktur i designfasen.

Belance hjælper virksomheder med at tænke bæredygtighed ind i processer, produkter og services, uanset om det er i forbindelse med nyt design eller redesign. Der er fokus på praktiske og målbare initiativer, der skaber resultater.

Hjælp til dette kan komme i form af uddannelse af kundernes medarbejdere eller facilitering af designprocesser.

Belances mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

Infusion af bæredygtighed i virksomhedernes dagligdag er et af de mest finurlige tiltag, da de skal føle, at det er naturligt og ikke bare noget besværligt nymodens pjat. Jeg møder virksomheder på det niveau, de er, og tager udgangspunkt i deres hverdag, når vi arbejder med bæredygtighed.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading