calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Belance: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

Anja Juhl Jensen har taget Mini MBA i Sustainability Management. Hun er direktør hos Belance. Hun skriver følgende om Belances bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

Belances vision for bæredygtighed

At gennemføre Aros Business Academys Mini MBA i Sustainability Management fik mig til at indse, at jeg havde noget praktisk erfaring og uddannelse, som ikke mange i Danmark besidder indenfor teknologi understøttelse af bæredygtighedsagendaen. I stedet for at arbejde i en virksomhed, ville jeg gerne ud og hjælpe flere virksomheder med, at få sat strøm til deres bæredygtighedsstrategi, samt inspirere og uddanne flere indenfor bæredygtighedsområdet

Belances bæredygtige tiltag (i udvalg)

Ifølge UK Design Council bestemmes omkring 80% af miljøpåvirkningen af nutidens produkter, tjenester og infrastruktur i design stadiet.

Belance hjælper virksomheder med at tænke bæredygtighed ind i processer, produkter, services uanset om det er i forbindelse med nyt design eller gen-design. Der er fokus på lav praktisk og målbare initiativer, der skaber resultater.

Hjælpen til dette kan være i form af uddannelse af kundernes medarbejdere eller facilitering af design processer.

Belances mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

Infusion af bæredygtighed i virksomheders dagligdag er et af de mest finurlige tiltag. Da de skal føle at det er naturligt og ikke bare noget besværligt nymodens pjat. Jeg møder virksomheder på det niveau de er og tager udgangspunkt i deres hverdag, når vi arbejder med bæredygtighed.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading