om Aros.

Dansk konsulenthus med fokus på strategisk kompetenceudvikling. En del af Aros Business Academy med aktiviteter i Sverige, Norge, Tyskland, Færøerne, Grønland og Danmark. 

Hvis ikke vi skabte forandring og IMPACT,
​hvorfor skulle vi så overhovedet være til?


Vores consulting er baseret på tre mantraer:

1. Forandring handler om mennesker

Det vigtigste enkeltstående element i enhver forandringsproces, udviklingsproces eller implementering er hverken strategien, drejebogen, værktøjerne eller de gode ambitioner. Det er menneskerne! Dem, der udfører planen, og dem der påvirkes af planen. Har man de forkerte folk ansat til opgaven, eller får man ikke medarbejderne med ombord, så fejler projektet.

​Så enkelt er det.

2. Udvikling handler om kompetencer

For at skabe en markant positiv forandring hos jer, retter vi i langt de fleste tilfælde et analytisk blik mod kompetencerne i jeres organisation. Hvilke lederkompetencer og medarbejderkompetencer er afgørende for at nå jeres mål? Og har ledelsen og medarbejderne disse kompetencer?

​Vi skaber det nødvendige strategiske kompetenceløft hos jer via workshops, kurser, makkeroplæring, mesterlære, læringsgrupper, videndeling, e-learning og meget andet.

3. Alting handler om ​vækst

En forandring er aldrig i sig selv det endelige mål. Det er blot midlet. Det endelige mål er vækst! Og det er uanset, om jeres forandring handler om bundlinje, effektivisering, arbejdskultur, bæredygtighed eller noget helt femte.

Vækst er fremdrift. Vækst er forbedring. Vækst er en lysere fremtid for organisationen eller for verden omkring den. 

Hvem er vi?

Stort spørgsmål, nemt svar

“Hvem er vi?” Trods spørgsmålets filosofiske dybde er svaret helt enkelt. Vi er et ambitiøst konsulenthus, der hjælper jer godt i mål med jeres forandringer inden for kompetenceudvikling.

Vi har hovedkontor i København (nabo til Amalienborg), men har lige så mange opgaver på den anden side af Storebælt. Danmark er trods alt et lille land. Vores kundesegment er både den offentlige og den private sektor.

Alle vores konsulenterne er kræsent håndplukkede med henblik på at få tingene til at ske! Det er erfarne konsulenter, hvoraf mange er tidligere ledere, og de har alle masser af erfaring fra egen praksis med i bagagen. De har med andre ord ikke altid været konsulenter! Og det, mener vi, er en af de mest afgørende årsager til, at de lykkes så godt med deres projekter.

Vi er en del af Aros Business Academy, der er stiftet af erhvervsduoen Susan Hjorslev Lund og Anders Rosenlund.

Ledelsen hos Aros Business Academy / Konsulentydelser: Anders Rosenlund og Susan Hjorslev Lund.