calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Vores underviser Terne

Terne

Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Hun faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder. Terne har desuden mere end 10 års erfaring i at facilitere møder og workshops og i at designe visuelle procesværktøjer, som styrker samarbejdet og hjælper grupper med at træffe beslutninger, som kan implementeres i deres daglige arbejde. Hun har en master fra Danmarks Designskole og er ansat som ekstern lektor på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse.

 

Terne er en engageret og energisk underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.

-

Kursuskategorier

Loading