calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Mathias Jakobsen

Mathias

Mathias har mange års erfaring som konsulent inden for design, innovation og ledelse. Han er candt.it fra Aarhus Universitet og har undervist i Design Thinking og Strategisk Design på Parsons i New York og lavet mascterclasses om ledelse i en digital verden ved Hyper Island. Som konsulent arbejder han i spændingsfeltet mellem kreativitet, innovation, iværksætteri, ledelse og strategi, og har bl.a. arbejdet med Google, PayPal, BlackRock, Prudential og Etsy.

Mathias er en passioneret underviser. Han brænder for at skabe et trygt læringsrum, hvor alle har lyst til og mod til at bevæge sig i uvante områder, så alle tør prøve sig frem, når der ikke er et entydig facit eller én korrekt vej.

Liste over kurser

Kursuskategorier

Loading