calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Underviser hos Aros Business Academy, Malene

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret ledelse. Hun har mange års erfaring som erhvervspsykologisk konsulent, HR-partner, underviser og coach. Hun har  været med til at hjælpe både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer med afsæt i positiv-psykologiske værktøjer.

Malene er uddannet erhvervsøkonom med speciale i ledelse – og har desuden en kandidatgrad i psykologi og sundhedsfremme samt en HeartMath coachuddannelse. Hun er en meget levende, engageret og støttende underviser, der er god til at formidle teori på en enkel og let forståelig måde. I sin undervisning lægger Malene stor vægt på at omsætte teori til praksis, og bruger mange eksempler fra såvel sit professionelle som sit private liv. Hun laver mange øvelser undervejs, hvor deltagerne får hjælp til at implementere værktøjerne i egen hverdag.

malene@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading