calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Underviser hos Aros Business Academy, Lisberth Nowack

Lisbeth

Lisbeth har arbejdet med rekruttering i 19 år og med undervisning løbende i samme tidsrum. Erfaringen kommer fra store globale og internationale virksomheder og som selvstændig konsulent inden for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher.

Desuden har Lisbeth gennem de sidste 17 år beskæftiget sig intenst med alle områder af HR som HR partner og konsulent i større internationale virksomheder som Siemens, Telia og MAN Dielsen & Turbo. Her har hun arbejdet med alt fra ansættelse til opsigelse og alt derimellem. Hendes kompetenceområder er rekruttering, Employer Branding, fastholdelse af medarbejdere, karriererådgivning, Coaching, ledelse, Succession Planning, Change Management, LEAN og procesoptimering.

Lisbeth brænder for at dele ud af sine erfaringer og værktøjer, for, som hun selv siger, er der “ikke noget bedre end en god langtidsholdbar rekruttering – med den rette medarbejder – der stortrives, skaber resultater og vokser i jobbet, gerne i flere år.”

lisbeth@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading