calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kirsten

Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse. Kirsten er certificeret projektleder, og har en lang karriere som underviser og konsulent hos både danske og internationale kunder. Kirsten er forfatter til undervisningsbogen ”Projektkoordination”, og medforfatter til undervisningsbogen ”Bind 2 -Administrationsuddannelsen Teori & Praksis”, begge Forlaget´94.

Kirsten har to bachelorgrader i blandt andet Humanistisk Datalogi og er certificeret i Prince2 Practitioner®, Belbin Team Profil®, MBTI®, Facet5®, Everything DiSC® mfl.

Kirsten har en uhøjtidelig og praksisorienteret undervisningsstil og ser det som sin fornemste opgave at favne alle kursister, så alle får noget med hjem. Kirsten vil være din underviser på kurset i Aarhus.

Kursuskategorier

Loading