calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Frederikke Aasted, bæredygtighedsuddannelse

Frederikke Aasted

Frederikke er seniorrådgiver inden for bæredygtighed og arbejder værdibaseret i krydsfeltet mellem strategi og bæredygtighed. Hun hjælper klienter med at blive fit til fremtiden ved at levere baseline- og strategiprocesser, bæredygtighedindsigter og kapacitetsopbygning.

Frederikke har tidligere arbejdet som manager og konsulent i B Corp Nordics, hvor hun har bred erfaring med at rådgive nordiske virksomheder til at blive klar til B Corp Certificeringen, som er en af verdens mest ambitiøse bæredygtighedscertificeringer.

Frederikke har desuden arbejdet som bæredygtighedschef i den danske produktionsvirksomhed Aasted ApS, hvor hun var ansvarlig for virksomhedens bæredygtige udvikling samt for at udvikle og implementere virksomhedens første bæredygtige strategi.

Frederikke har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

frederikke@arosbusinessacademy.dk

Kursuskategorier

Loading