calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Fabiola

Fabiola er en af de absolutte firstmovers inden for de sociale medier i Danmark. Hun har fingeren på pulsen, og hun er go-to person for utallige virksomheder og medier, når de har problemer med de sociale medier. Hun er en ofte citeret brandingekspert, fordi hun er en af de få, der faktisk har gennemskuet, hvad der virker på de sociale medier!

Fabiola arbejder som rådgiver for andre visionære eksperter i online markedsføring. Hun har over 10 års erfaring inden for markedsføring og undervisning i de sociale medier, og på kurset beviser hun, at nøglen til succes på Facebook er noget helt andet end det, der traditionelt undervises i.

Sideløbende med sin konsulentvirksomhed arbejder Fabiola som podcastvært på sin egen podcast-kanal Fabiola SHARE, og hun blogger for ambitiøse iværksættere og virksomheder.

Fabiola var dygtig til at kommunikere med hver enkelt deltager på deres niveau. Hun fangede virkelig min udfordring og havde sat sig ind i vores målgruppe.

Laila Stender Bonde - Musik & Ungdom

Kursuskategorier

Loading