calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Claus Moller - Recruitment Manager Uddannelsen

Claus

Claus har en solid og mangeårig erfaring indenfor Human Resource feltet. Med henvend 20 år i forskellige større og mellemstore virksomheder som PFA Pension, Maconomy/Deltek, SOS International, mfl., er rygsækken fyldt godt op med en bred vifte af erfaringer og HR-redskaber. Gennem årene har Claus faciliteret intern træning for en lang række medarbejdere og ledere.

Claus er super skarp på rekruttering, search, onboarding, ledersparring, teamudvikling, træning og outplacement. Han har en stor passion og interesse for hele processen med at tiltrække, udvælge og onboarde nye medarbejdere. Claus er en levende og nærværende underviser, som har en rigtig god fornemmelse for at tilpasse stil og indhold til deltagerne.

claus@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading