calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Annabeth

Annabeth har 25 års erfaring med bæredygtige transformationer og bæredygtig ledelse som leder, forsker og rådgiver for private som offentlige virksomheder. Hun er PhD, lektor og direktør for Interdisciplinært Centre for Digital Forretningsudvikling, Aarhus Universitet, hvor hun forsker indenfor digital og bæredygtig forretningsudvikling og innovation og har udgivet 15 bøger og over 200 artikler.

Hun har været strategisk rådgiver for top 100 virksomheder og organisationer på tværs af brancher og sektorer og har derfor indgående kendskab til de mekanismer og faktorer, der gør, at nogle virksomheder lykkes med bæredygtig transformation, og andre ikke gør.

Annabeth bruger sin brede erfaring og viden, når hun underviser og rådgiver sine kursister. På den måde guider hun kursisterne, så de med udgangspunkt i egen organisation får truffet de rigtige valg, undgår faldgrupper og overvinder de barrierer, der kan opstå i transformationsprocessen.

 

annabeth@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading