calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Sprogkurser

Et fælles sprog er forudsætningen for al forretning. Styrk dine sproglige kompetencer her.

Find det rette kursus for dig her

Kursuskategorier

Sprogkurser

Tag et sprogkursus og forbedre dine sprogkundskaber

Om du har brug for et kursus i forretningsengelsk, et kursus i svensk eller et soloforløb i Business English, så har vi flere muligheder til dig.

Kursus i forretningsengelsk

Trænger du til at forbedre dit business English, så du kan virke professionel? Så kan et kursus i forretningsengelsk hjælpe dig godt på vej. Ønsker du et soloforløb i Business English, så tilbyder vi også sådan et kursus.

Kursus i svensk

Trænger du i stedet til et kursus i svensk, hvor du både får sprogundervisning kombineret med undervisning i den svenske erhvervskultur, så er vores kursus ’Svensk på jobbet’ lige noget for dig.

Internt sprogkursus

Vores kurser i sprog kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt sprogkursus kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i sprog, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading