calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kundeservice & Salg

Styrk dine (eller teamets) kompetencer inden for salg og kundeservice!

Liste over kurser

Aros Salgslederuddannelse

Aros Salgslederuddannelse

Det kræver mere end flotte salgsresultater at gå fra at være sælger til at blive en dygtig salgschef. På denne uddannelse får du redskaberne til at blive en stærk leder, der kan motivere og coache dine medarbejdere, så hele dit team bliver succesfulde sælgere!

Kursus: Kompetent og personlig kundeservice

Kursus: Kompetent og personlig kundeservice

God kundeservice er et håndværk – det kan læres. Du lærer at tage tyren ved hornene og tackle den svære situation, når du ikke kan give kunden eller brugeren det, vedkommende gerne vil have. Vi arbejder med forskellige kommunikationstyper, og du får en DISC-analyse af din egen kommunikationsstil!

Kursus: Salgstræning for ikke-sælgere

Kursus: Salgstræning for ikke-sælgere

Arbejder du med kundekontakt, men er ikke uddannet sælger? Så er du sikkert stødt på forhindringer i din arbejdsdag og har måske stået i vejen for mersalg. Vælger du vores kursus, giver vi dig værktøjerne til at nedbryde de barrierer, der opstår, når man ikke føler sig hjemme i et fag. Vi sørger for, at du bliver mere salgsorienteret og møder kunderne der, hvor I begge bliver tilfredse.

 

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Kursuskategorier

Loading