calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Videregående grafisk facilitering

Udvid din tegneteknik og procesfacilitering med videregående grafisk facilitering, som giver dig et endnu større bagkatalog af ikoner, formater og metaforer. Det bliver sjovt, kreativt og spændende!

Dette kursus tager dig hele vejen rundt!

 • Nyt og udvidet ikonbibliotek
 • Lær, hvordan du tegner STORT, så du både kan tegne på flipchart og større formater
 • Udbyg din tegneteknik – fokus på metaforer, farveforståelse og lettering
 • Få hjælp og sparring til at udvikle din helt egen tegnestil
 • Tegne- og faciliteringsværktøjer til grupper
 • Feedback fra gruppen på selvvalgt projekt (medbring et!)
 • Hvorfor, hvornår og hvordan bruges grafisk facilitering i processer?

Tag på kursus i "Videregående grafisk facilitering" ligesom medarbejdere fra:

 • Novo Nordisk logo
 • Rødovre Kommune logo
 • Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

6. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
5.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus i videregående grafisk facilitering?

Dette kursus er for dig, der vil have endnu mere ud af grafisk facilitering. Niveauet på kurset forudsætter, at du har kendskab til grundlæggende tegneteknikker, ikoner og metaforer samt grafisk facilitering på basisniveau. Tag vores kursus: Grafisk facilitering i praksis, hvis du vil lære de grundlæggende tegneteknikker.

Tag skridtet videre med ligesindede

På kurset i videregående grafisk facilitering møder du ligesindede, der lige som dig har forudgående erfaring med faget. Den fælles erfaring bruger vi til at skabe et forum til udveksling og udvikling af endnu flere ikoner, skabeloner og grafiske præsentationer. På den måde får du lagt et ekstra praktisk lag på din grafiske faciliteringsstil. Men vi kommer også rundt om alt det, der rører sig inden for visuel formidling og grafiske virkemidler lige NU. Det betyder, at du går fra kurset med både sparring og ny inspiration – og selvfølgelig et mærkbart udvidet bagkatalog.

Bliv kontorets Michelangelo (næsten da)

Som kursist på videregående grafisk facilitering er du nået et niveau, hvor et almindeligt flipchart måske ikke længere er nok. Derfor lærer du på kurset at facilitere i en helt ny og større skala. Og nej, det bliver måske ikke heeelt så stort og smukt som Det Sixtinske Kapel. Men du får trænet at tænke visuel formidling i storformat. Og netop dette spring er en af de helt afgørende forskelle på grundlæggende grafisk facilitering og videregående grafisk facilitering.

Det er din streg og dine projekter!

Når du skal opgradere dine evner i grafisk facilitering, handler det også om at blive en mere selvstændig facilitator. Derfor tager du på kurset de første spadestik mod at udvikle en mere personlig grafisk tegnestil. Desuden kommer dit arbejde på kurset til at centrere sig om dine egne, selvvalgte cases fra det virkelige liv. På den måde får du både trænet din streg og kickstartet dit næste projekt. Tag derfor gerne et selvvalgt projekt med på kurset!

Dit udbytte

 • Du får en enorm sikkerhed og selvtillid som grafisk facilitator, fordi du udvider og forfiner et håndværk med endnu mere praktisk erfaring og sparring.

 • Du får udvidet dit ikonbibliotek og kan dermed hurtigere fange mønstre og sammenhænge i de ideer og begreber, der bliver udviklet på møder og projekter. Det er en stor værdi, der gør det lettere for dig at ramme plet med dine tegninger.

 • Du går fra kurset med en klar visuel plan for dit næste projekt, som er blevet udviklet under sparring med både dine medkursister og en professionel grafisk facilitator.

Din arbejdsgivers udbytte

 • En vigtig del af visuel facilitering er det visuelle slutprodukt. Det kan hænges op på kontoret eller nedskaleres i postkortformat, så alle medarbejdere har lettilgængelig visuel opsummering lige ved hånden - på den måde er det nemmere at eliminere forvirring og bevare motivationen.

 • Jeres processer og arbejdsgange bliver mere effektive, fordi du har lært at gøre viden og ideer til let forståelig kollektiv viden, hvor informationer deles og fastholdes hurtigt.

 • Med en grafisk tilgang til møder og projekter bliver der skabt et innovativt rum, der giver jeres virksomhed et helt konkret potentiale for positiv videreudvikling, hvor alle føler ejerskab over de nye ideer og retninger.

Programmet for kursusdagen

 • Avanceret tegneteknik: farver, dybdeperspektiver, fart i stregen med mere
 • Udvidelse af dit ikonbibliotek med fokus på metaforer og symboler
 • Hvorfor, hvornår og hvordan bruges grafisk facilitering i processer?
 • Hvilke tegne- og faciliteringsværktøjer kan bruges til grupper?
 • Feedback fra underviser og medkursister på dit selvvalgte projekt
 • Hvordan arbejder vi med store plancher? Øvelse i at designe og strukturere processen med grafisk facilitering – genbesøg og niveau 2.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Vores underviser Anne Magrethe Nebel

Anna Margrethe

Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Desuden er Anna Margrethe autoriseret organisationspsykolog og har de sidste 10 år arbejdet som arbejds- og organisationskonsulent i både private, offentlige og frivillige organisationer.

Fuld profil
Maibritt Højgaard (underviser)

Maibritt

Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor.

Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Næste kursus

6. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
1. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading