calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

The Future of Work: Bliv klædt på til at bedrive ledelse i fremtiden

Bliv klædt på til at bedrive ledelse i fremtiden! På dette lederkursus går vi i dybden med fremtidens ledelsesudfordringer, digital transformation og The Future of Work.

På kurset får du

 • Forståelse for hvad der driver den digitale transformation
 • Indsigt i fremtidens ledelse og de nye ledelsesudfordringer
 • Viden om nye teknologier, og hvilken påvirkning de har på dit fremtidige lederskab
 • Kendskab til fremtidens organisationer, brancher og arbejdsmiljøer
 • Redskaberne til at bedrive ledelse i fremtiden med succes
 • Forståelse for nye og digitale forretningsmodeller
 • Viden om datas betydning for fremtiden
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

18. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 19. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Kurset består af flere moduler:
Program
19. januar 2023

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
6.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at være klædt på til fremtidens ledelse og tilpasse sig den nye digitale transformation. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Bliv klædt på til fremtiden

Dette kursus stiller skarpt på den digitale transformation og klæder dig på til at håndtere fremtidens ledelsesudfordringer. På kurset arbejder vi med fremtidens ledelse og de nye ledelsesudfordringer. Og så får du ikke mindst redskaberne til at bedrive ledelse med succes i fremtiden.

Fremtidens udvikling påvirker ikke kun dig som leder, men hele jeres organisation, arbejdsmiljø og branche. På kurset sætter vi derfor ikke kun fokus på din lederrolle, men også organisationen som helhed, så du kan tilpasse dig flest mulig forandringer i fremtiden.

Hop med på den digitale bølge

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at de digitale løsninger og nye teknologier fylder mere og mere i vores daglige arbejde. Og denne udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Dette kursus klæder dig på til at forstå de digitale forretningsmodeller og den nyeste teknologi. I lærer desuden om, hvilken betydning data har for forbrugeren og din organisation.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Dit udbytte

 • Du får indsigt i, hvordan den digitale transformation påvirker jeres organisation. Din nye viden gør dig i stand til at lede virksomheden på rette kurs og tilpasse jer fremtidens nyeste trends.

 • Du lærer at implementere digitale forretningsmodeller, så du kan tænke teknologi sammen med jeres forretning. Dette hjælper jer med at opnå succes i fremtiden.

 • Du bliver klogere på, hvad der kendetegner fremtidens organisationer og arbejdsmiljøer. Dette betyder, at du kan være med til at udvikle organisationen i en retning, der tiltrækker nye og attraktive medarbejdere på sigt.

Din arbejdsgiver udbytte

 • Din arbejdsgiver får en værdifuld leder med stor viden om den digitale fremtid, hvilket gør dig til en central sparringspartner både nu og i fremtiden.

 • Din arbejdsgiver får en leder, der er i stand til at implementere digitale forretningsmodeller i organisationer. Dette kan medvirke til, at i opnår en konkurrencemæssig fordel og dermed får et forspring i fremtiden over for konkurrenter.

 • Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at tilpasse organisationen fremtidens digitale forandringer, hvilket kan sparre jer både tid og penge.

Program for kurset

 • Den digitale transformation
 • Data: Forudsætningen for fremtiden
 • Lær at forstå kunden
 • Digitale forretningsmodeller
 • Bliv klogere på de nye teknologier og deres betydning for fremtiden
 • Få indsigt i fremtidens brancher, arbejdsmiljøer og organisationer
 • Ledelse i fremtiden: En digital rejse

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Desuden er han forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.

tune@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

6.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag (kl. 9-17)

Næste kursus

18. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 19. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Kurset består af flere moduler:
Program
19. januar 2023

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading