calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!

Tag på dette lederkursus og bliv opdateret med den nyeste forskning om strategisk ledelse. På kurset får du værktøjerne til at planlægge det strategisk arbejde ud fra jeres kerne og skabe profitabel vækst.

Du får alt, hvad du behøver!

 • Bliv opdateret med den nyeste forskning og viden om strategi og strategisk ledelse
 • Få defineret organisations kernekompetencer
 • Bliv bevidst om din rolle som leder i eksekveringen af handleplaner
 • Inspiration til det strategiske arbejde og vækststrategier
 • Sparring om konkrete problemstillinger relateret til vækst
 • Evnen til skabe overblik over det strategisk arbejde
 • Værktøjerne til at tilpasse strategier efter interne og eksterne forhold
 • Redskaberne til at skabe vækst i og uden for kernen
 • Indsigt i de nye rammer for strategisk viden
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at arbejde strategisk med handleplaner og lære at angribe vækstagendaen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Hemmeligheden bag profitabel vækst

Harvard Business School har publiceret et globalt studie af virksomheders udvikling de seneste ti år og forskningen viser, at 90 % af alle virksomheder ikke har formået at realisere vedvarende, profitabel vækst. Mange virksomheder slås med vækst. Og det er ingen hemmelighed: God og sund vækst er svær at opnå! På kurset sætter vi fokus på, hvordan din organisation bliver en af de 10 %, der formår at realisere mål og skabe vækst.

Få indsigt i strategiens kompleksitet

At udarbejde vellykkede strategier og opnå opstillede mål kræver, at du forstår, hvad der kendetegner succesfuldt strategiarbejde. På kurset får du indsigt i strategiens kompleksitet og de nye rammer for strategisk viden. Du lærer at tilpasse strategier efter organisationen interne og eksterne forhold, så du kan sikre organisationens fremtidige udvikling.

Fastlæg jeres kernekompetencer

På kurset sætter vi fokus på de aktiviteter, der skaber værdi for jeres forretning. For at udnytte organisationens fulde potentiale er det essentielt, at du arbejder strategisk ud fra og forstår organisationens kernekompetencer. Vi arbejder derfor med at definere kernekompetencer og skabe vækst i og uden for kernen, så de værdiskabende aktiviteter bliver en central del af den strategiske planlægning.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Dit udbytte

 • Du lærer at planlægge strategiske handleplaner og arbejde målrettet efter fremsatte mål. Dette hjælper dig til at komme i mål med de strategiske tiltag.

 • Du lærer at definere og forstå jeres kernekompetencer. Med din nye viden bliver du i stand til at skabe vækst i og uden for jeres kerne.

 • Du får indsigt i strategiens kompleksitet og den øgende forandring, der kendetegner verden i dag. På den måde bliver du i stand til, at skabe vækst og handle ud fra de forhold, jeres organisation befinder sig i.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at styre og lede organisationen i en hensigtsmæssig retning og gennemføre jeres opstillede mål.

 • Din arbejdsgiver får en inspireret leder, der er i stand til at tænke ud af boksen og komme med nye tiltag til jeres aktuelle problemstillinger. På kurset får du sparring fra de andre ledere, som du kan tage med hjem og implementere i din organisation efter kursets afslutning.

 • Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at skabe profitabel vækst og realisere mål. Og det kan mærkes til bundlinjen!

Program for kurset

 • Bliv introduceret til strategiundervisningen
 • Vi arbejder med den “gode” strategi”
 • Vækststrategier – hvornår og hvordan
 • Øvelser: Få afprøvet din nye viden i praksis
 • Vækst i og uden for kernen
 • Er du klar til vækst?

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Pris

6.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag (kl. 9-17)

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading