calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Du får alt, hvad du behøver!

 • 3 fulde kursusdage (med god forplejning) samt et webinar
 • træning i avanceret interessent- og risikostyring
 • krisehåndtering og ændringsstyring – der virker!
 • redskaber til at analysere og afdække det specifikke projekts udfordringer
 • businesscasen som projektfundament
 • greb om den optimale planlægningsproces
 • forståelse for effektivt estimat af tid og ressourcer
 • værktøjer til optimal kvalitetssikring og måling af fremdrift
 • gennemgang af portefølje- og programstyring
 • sans for, hvordan du tilpasser dig organisationens projektmodenhed
 • udvikling af dig selv i rollen som mødeleder eller projektfacilitator.

Og du får også:

 • webinar om forandringsprocesser i relation til dit projekt
 • professionel sparring på netop dit projekt
 • professionelt sparringsnetværk på holdet.

Tag på kursus i "ABA Projektledelse 2
Kompleks projektledelse
og avanceret projektstyring" ligesom medarbejdere fra:

 • Midtconsult - rådgivende ingengiører logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

13.500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er fortsættelsen på ABA Projektledelse 1 og andet modul af ABA Projektlederuddannelsen. Du bør deltage, hvis du har gennemført ABA PL1, eller hvis du:

 • har deltaget på et andet projektledelseskursus og føler, at du mangler mere
 • sidder med større og komplekse projekter og mangler avancerede værktøjer
 • er ansvarlig for portefølje- eller programstyring i virksomheden eller organisationen
 • har mindst 2-3 års erfaring med grundlæggende projektledelse.

Kurset henvender sig til alle brancher og alle typer af projektledere.

Er du klar til at lede komplekse projekter?

Anden del af ABA Projektlederuddannelsen er for de ambitiøse. For dig, der vil tage din projektledelse til det næste niveau. For dig, der vil lære at håndtere de allermest komplicerede projekter, og som tør kaste dig ud i nogle af de aspekter af projektet, som de færreste gider at tage sig tid til at lære – for det er de aspekter, der virkelig tager kegler i forhold til dit projekts endelige succes.

Kurset er raffineret, for feinschmeckeren og for dig, der ikke vil nøjes med det, alle de andre ved. Vi tager din projektledelse til nye højder. Det bliver kompliceret, svært og for viderekomne – men hvilken forløsning, når du bliver professionel projektleder!

Skab dine egne avancerede værktøjer!

De fleste kurser i projektledelse giver dig de samme teorier og de samme værktøjer. Og meget af det er ikke andet end gammel vin på nye flasker. Vi bilder dig heller ikke ind, at vi har opfundet en splinterny projektledelsesteori, der overtrumfer alle de velkendte modeller og værktøjer. Men til gengæld giver vi dig et unikt blik på teorien gennem dit eget projekt eller din egen organisation. Vi lærer dig at tilpasse værktøjerne til dit specifikke projekt i en sådan grad, at du uundgåeligt vil opdage, at du kommer til at skabe dine egne avancerede værktøjer til ledelse af komplekse projekter!

Endelig et kursus, der giver dig noget med hjem

Vi har headhuntet to topprofessionelle projektledere til at undervise dig i projektledelse. Som de fleste andre undervisere har de teorien på plads og relevante certificeringer til overflod. Men samtidig sidder de hver dag i komplekse projekter til albuerne, og de har mærket alle problemerne ved projektledelse på egen krop. I samarbejde med dem gør vi op med alle de kurser i projektledelse, der prakker dig en masse tørre teorier på, men som ikke rigtig giver dig noget konkret at tage med hjem. Her får du træning i, hvordan du faktisk kan gøre forskellige ting – NÅR de skal gøres!

Brug forandringen og se resultater

Vores kursus i kompleks projektledelse og avanceret projektstyring giver dig en helt unik vinkel på projektledelse, som måske virker selvindlysende, men som mange overser eller ser bort fra – nemlig forandringsperspektivet. Gennem kursets mellemliggende webinar viser vi dig, hvad det gør for din projektledelse og din projektstyring, hvis du tager et forandringsperspektiv på det, du laver. Hvis din projektledelse virkelig skal tage fart, er forandringsprocesserne nøglen! Så tag forandringsperspektivet og oplev, hvordan det giver dit projekt de sidste 10% mod toppen!
PMI

PMI® har blåstemplet kurset!

Alle vores projektlederkurser og –uddannelser er registreret af Project Management Institute (PMI®). PMI er en af verdens største projektorganisationer, og de har udviklet de fleste værktøjer og processer inden for projektledelse. PMI®-registreringen er en særlig kvalitetsstempling af kursets faglige indhold og form – herunder undervisernes kompetencer.

En del af ABA Projektlederuddannelsen – for de ambitiøse

ABA Projektledelse 2 er andet modul ud af de tre moduler, der udgør ABA Projektlederuddannelsen. Uddannelsen gør dig til en komplet og knivskarp projektleder. Du lærer at styre de mest komplekse projekter med avancerede værtkøjer, og du bliver en kompetent og karismatisk leder. ABA Projektledelse 2 er et stærkt valg – men hvis du virkelig er ambitiøs omkring din projektledelse, bør du tage hele ABA Projektlederuddannelsen!

Bliv udfordret på teorien og helt lavpraktisk

ABA Projektledelse 2 er baseret i de altid gældende projektledelsesteorier og i afprøvede, tidssvarende værktøjer. Du får et solidt greb om det strategiske perspektiv på mere komplekse projekter og processer, og du får både det store forkromede overblik på organisationsniveau og et knivskarp blik for de utallige detaljer i projektet.

Men samtidig giver vi dig et helt unikt tvist på din faglighed. Vi går i dybden med din rolle som leder af komplekse projekter. Du får redskaberne til at blive en professionel projektleder, med et så stærkt tag på projektledelsesværktøjerne og processerne, at du vil kunne forme dem efter netop dit projekt eller din organisation.

Undervisningen faciliteres i rammen af et projekt, så du får direkte sparring på dine nye kompetencer på kurset og jord under neglene. Med andet modul af ABA Projektlederuddannelsen bliver du topprofessionel projektleder i avanceret projektledelse!

PMI and the R.E.P logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du bliver professionel projektleder, og det vil sige, at du i enhver situation vil være skarp nok til at kunne udvælge netop det avancerede værktøj, der passer. Og du vil opdage, at du kommer til at skabe dine egne værktøjer, når dine projekter er for komplekse til de gængse modeller

 • Du får en unik mulighed for at vende hverdagens udfordringer som projektleder af komplekse projekter i et professionelt sparringsrum. På den måde kan du med det samme finde ud af, hvad netop dit projekt har brug for, for at lykkes

 • Kurset giver dig et dobbelt blik på projektet – du bliver ekspert i projektledelse og projektstyring helt ned i detaljen, men samtidig får du blik for de helt store linjer i organisationens projektledelse i rammen af programmer og porteføljer.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en professionel projektleder, der kan håndtere selv de mest komplekse projekter konstruktivt og med størst mulig succes

 • Din forståelse for avanceret projektstyring gør det muligt for dig at være en af grundstenene for at udstikke en helt ny og effektiv retning i organisationen

 • Du bliver mere end en god projektleder – du bliver professionel og kompetent, og du evner avanceret projektstyring. Med så stærke kompetencer samlet i en person, bliver det lettere at skabe entusiasme og samling omkring projektet. Vi anbefaler dog ABA Projektledelse 3, hvis du ønsker at strømline din personlige ledelse 100 %.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser på Aros Mini MBA - Lars Frisk Rossen

Lars Frisk Rossen

Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. I dag arbejder han som administrerende direktør i INKPRO A/S, hvor han bruger sin forandringserfaring til at lede professionaliseringen af INKPRO’s fremtid.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.

lars@aroskurser.dk 

Fuld profil
Billede af vores underviser Jesper

Jesper

Jesper er en inspirerende og motiverende underviser, og hans helt store styrke er at koble fagteori til kursisternes konkrete problemstillinger og projekter. Jesper er specialiseret inden for projektledelse, forandringsledelse og organisationsudvikling.

Han er oprindeligt uddannet som linjeofficer, og har udvidet sit repertoire gennem en række ledelses- og projektledelses certificeringer: eksamineret projektleder, IPMA®-C, PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, DiSC®, DiSC® Forhandling, MPA® Master Person Analysis, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningsystem.

Jesper har massiv erfaring med konkret effektivisering af portefølje- og projektledelse i en række forskellige virksomheder, med tilsvarende udvikling af relevante nye projektledelsesmodeller og -værktøjer.

Fuld profil

Pris

13.500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading