calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Frie Skolers Ledere: Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Få personlig sparring på hele pakken: kropssprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og autenticitet! Kursus over to dage med overnatning og fuld forplejning.

Få alt, hvad du skal bruge:

 • lær hvordan du får folk til at lytte til hvert ord, du siger
 • bliv en troværdig og autentisk oplægsholder
 • lær hvordan du tøjrer din nervøsitet
 • få selvtillid til at improvisere, og frigør dig fra dit manuskript
 • få et stærkt kropssprog
 • vind fuld kontrol over din egen stemme
 • brug storytelling og gør dine pointer levende
 • lær at bruge de tre grundlæggende appelformer ethos, logos og pathos
 • lær hvordan du gør PowerPoint som din hjælper – og ikke omvendt!

Tag på kursus i "Frie Skolers Ledere: Præsentationsteknik med gennemslagskraft" ligesom medarbejdere fra:

 • præsentationsteknik, præsentationsteknik kursus, præsentationskursus, kursus i præsentationsteknik
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

4950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale, overnatning og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på kurset?

Dette kursus i præsentationsteknik er for dig, der ser potentialet i at blive oplægsholder i verdensklasse. Styrker du din præsentationsteknik, styrker du nemlig også din personlige gennemslagskraft som skoleleder.

Få den helt rigtige effekt på dit publikum

Ved du, hvordan du fremstår i publikums øjne, når du giver en præsentation? Eller har du mest fokus på indholdet i det, du skal tale om? Det kan vi lave om på! På kurset lærer du de små tricks, der fra start opbygger dig som en troværdig person i dit publikums bevidsthed. Du lærer også de tre grundlæggende måder, hvorpå du kan appellere til dit publikum og vinde tilslutning til det, du siger. På den måde lærer vi dig at præsentere, sådan at det, du står og siger, ikke bare er faktuelt korrekt, men også har den rigtige virkning på dit publikum.

Vores ekspert gør dig til en fantastisk oplægsholder!

Hvis du virkelig vil udvikle din præsentationsteknik, så skal du have en dygtig instruktør, der kan kigge på dig og sige lige præcis, hvad netop DU kan gøre for at få større gennemslagskraft. Vi har sådan en instruktør! På kurset skal du selv præsentere, mens du får råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i præsentationsteknik. Hun kan lære dig lige præcis de teknikker, som du mangler for at blive en fremragende oplægsholder.

Fremstå både karismatisk og troværdig

På kurset lærer du at lave præsentationer, der ikke kun informerer, men som også inspirerer og engagerer. Præsentationer om seriøse emner behøver nemlig ikke være kedelige og upersonlige. På kurset lærer du derfor at formulere dig på en måde, så du tager ejerskab for det, du siger. Dermed fremstår du mere autentisk og troværdig, og du vil derfor opnå en langt større gennemslagskraft.

Efter kurset vil dine præsentationer ramme plet

Din værktøjskasse bliver fyldt helt op – uanset hvilke kompetencer, du mangler at have i den. Kurset behandler alt fra stemmeføring, kropssprog og nervøsitet til strukturering, formulering og appelformer. Det hele bliver øvet i praksis, så du bliver helt køreklar, og du vil efter kurset give præsentationer, der altid er selvsikre, interessante og overbevisende!

Det er et af de bedste kurser, jeg har været på - og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv

Kristine Jørgensen - KMD

Kurset var super og meget udbytterigt. Det har givet mig en del mere selvtillid og ro på i mine præsentationer, hvilket i sidste ende gør, at jeg har mere ro på og virker mere professionel i min udstråling.

Kenneth Broberg - Samsung

Det var en spændende oplevelse, der samtidig udfordrede mig. Jeg har fået en masse værktøjer jeg kan drage nytte af både personligt og fagligt. Underviseren var rigtig god, og hun udfordrede os i stoffet hele tiden, hvilket skabte god dynamik.

Pia Bonitz - Arla Foods

Kursus på meget højt niveau. Programmet var skarp, underviseren var utrolig kompetent og de andre deltagere meget engagerede. Jeg har lært, at jeg faktisk er ret dygtig til at undervise – jeg skal ud og undervise meget mere.

Trine Toft - Odense Centralbibliotek

Meget givende kursus. Skarp underviser, god stemning. Jeg vil helt sikkert arbejde på at inkorporere de tips, jeg fik – formentligt resten af mit formidlerliv.

Sara Bindeballe - Aarhus Bibliotek

Superdygtig underviser, hvor min egen præsentation blev ændret og forbedret allerede efter en time. Det var godt med meget fokus på det praktiske arbejde, så man lærte at iscenesætte sig selv og fange sit publikum. Jeg har lært at bearbejde min nervøsitet og indtage scenen, så mine præsentationer kommer helt ud over rampen.

Kenneth Depenau - SKAT

Det var et utrolig lærerigt kursus med høj kvalitet og en dygtig underviser. Jeg har udviklet min personlighed utrolig hurtigt og har fået mere selvtillid og bedre præsentationsteknik. Kurset var meget positivt og vil have stor indflydelse på mit arbejde i fremtiden.

Randi Klysner Sørensen - DALI Loudspeakers

Det var et rigtig godt kursus, og underviseren var meget kompetent. Jeg har virkelig lært at fokusere på, at det er materialet der tæller og ikke øjnene på mig. Derfor har jeg fået mere selvtillid.

Camilla Winther - EnergiMidt

Dit og skolens udbytte af kurset:

 1. du vil gå til dine præsentationer med større sikkerhed og uden nervøsitet. Du vil ikke være nervøs for, at din stemmeføring og dit kropssprog virker uhensigtsmæssigt på dit publikum – uanset om det er elever, ansatte, bestyrelse eller forældre
 2. du vil blive bevidst om de retoriske tricks og principper, der gør et budskab overbevisende. Du vil kunne levere forslag, på en måde så folk lytter til dem og får lyst til at implementere dem
 3. du lærer at ramme plet med dine formuleringer og ikke tale forbi dine tilhørere, fordi du på kurset bliver trænet i at tilpasse din præsentation til det publikum, du står foran
 4. det kommer din skole til gode fordi du lærer, hvordan du præsenterer dine forslag og ideer helt klart, således at alle kan forstå dem og se deres potentiale – og føre dem ud i livet
 5. moralen og gejsten bliver øget af, at du giver spændende og motiverende præsentationer. Dine medarbejdere vil også kunne hente inspiration hos dig til forbedring af deres egne præsentationer.
 6. med dette kursus er det slut med de triste præsentationer, der spilder folks tid, fordi de sidder og lytter til en præsentation, som de ikke får et reelt udbytte af.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Dya Hauch (underviser)

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dya@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

4950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale, overnatning og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading