calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i Power BI

Data er alle vegne. Gør det håndgribeligt med flotte visualiseringer og interaktive rapporter, der giver skarpere analyser, bedre forretningsindsigter og øget effektivitet i organisationen.

På kurset lærer du ...

 

 • at importere og bearbejde data fra mange forskellige kilder.
 • at oprette dashboards med Power BI.
 • at visualisere data og gøre det nemt forståeligt for både kolleger og kunder.
 • koncepterne bag Self-Service Business Intelligence.
 • hvordan du deler dashboards og rapporter med teammedlemmer.
 • hvilke visualiseringsmuligheder, der skal bruges hvornår.
 • at publicere rapporter og konfigurere automatisk opdatering af data.
 • en masse nye værktøjer og metoder til effektiv databehandling!
 • … og så får du selvfølgelig også en helt grundlæggende introduktion til alle fordelene ved Power BI.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

10. - 11. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
17. - 18. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der enten allerede arbejder med forretningsanalyse og databehandling, eller som gerne vil klædes på til at gøre det. Måske sidder du i en regnskabafdeling og kigger på årsrapporter, eller også er du i kommunikationsbranchen og har brug for redskaber til at aflæse jeres webtrafik eller interaktioner. Du behøver ikke tidligere at have arbejdet med Power BI eller at være en haj til Excel og databehandling, for kurset giver dig en grundig introduktion til Power BI.

Datarapportering gjort nemt!

“Data is king” må være årtiets motto. Men det kræver jo lige, at man ved, hvad man gør. Med programmet Power BI behøver det ikke længere kun at være de mest hardcore kodere og statistikere, der sidder på dataen. Tværtimod gør Power BI det muligt at behandle og rapportere data på en moderne og brugervenlig måde. Og resultatet bliver en øget forretningsindsigt og bedre kommunikation mellem medarbejdere og stakeholders. Dette kursus giver dig en introduktion til Power BI og gør dig helt fortrolig med programmet som værktøj og platform for databehandling i din organisation.

Lav rapporter, folk glæder sig til at læse

På kurset kommer du til at arbejde intenst med datafortolkning og visualisering af data. Det er ligegyldigt, om det er grafer, modeller, dashboards, rapporter eller tabeller. Efter en introduktion til Power BI kan du hente data fra mange forskellige kilder og visualisere det på en lækker måde, der gør det lidt sjovere (og meget mere overskueligt) at gennemgå årsrapporten. Du kan fx kombinere data fra Excel, dit website og sociale medier og samle det i én visuelt flot og ikke mindst letforståelig rapport.

Få nye indsigter, og skab bedre forretning

At kunne betjene Power BI handler selvfølgelig ikke om “bare” at lave flotte rapporter. Det handler om, hvilke muligheder disse rapporter giver din organisation. Med grundige og letforståelige datarapporter får I et meget bedre informationsgrundlag at træffe beslutninger på. Det fører til bedre forretningsbeslutninger og i sidste ende til bedre forretning. Vores kursus i Power BI lærer dig at omsætte fx salgsdata, leads, finanser, lagerbeholdning eller forbrugeradfærd til konkrete indsigter i jeres forretning. Til gavn for planlægning, omlægninger og budgettering – eller måske endda for nye forretningsmuligheder!

Prøv selv!

Nogle gange skal man se det, før man tror det. Prøv at gå på opdagelse i nedenstående analyse af flytrafikken på tværs af kontinenter. Det kræver ikke mange klik rundt i denne rapport, før det er tydeligt, hvor omfangsrigt Power BI’s potentiale er!

Dit udbytte

 • Du bliver organisationens førende ekspert i Power BI og dermed en uundværlig medarbejder og værdsat kollega. Du kan nemlig omsætte kompliceret data til overskuelige indsigter og resultater - til gavn for jer alle.

 • Du får et forspring i en mere og mere datadreven hverdag, fordi du kan betjene de værktøjer, der omsætter rå data til forretningsindsigter.

 • Du får et boost i arbejdsglæde og motivation, fordi dine nye kompetencer giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og nemmere med databehandling.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en ekstremt værdifuld medarbejder, der forstår at omsætte dataanalyse til letforståelige rapporter med et af markedets mest effektive værktøjer, Power BI.

 • Din arbejdsplads vil opleve øget effektivitet og bedre kommunikation mellem afdelinger og stakeholders, fordi dine nye kompetencer gør afrapportering og forretningsindsigter nemt forståelige for alle.

 • Din arbejdsplads får en markant bedre indsigt i egen forretning, fordi de med dig ved roret kan sammenfatte helt nye rapporter baseret på mange forskellige datakilder og datatyper.

Programmet for kursets første dag

 • Du bliver introduceret for, hvordan du importerer og transformerer data ved hjælp af Power BI.
 • Du får viden om, hvordan du designer og justerer din datamodel.
 • Udvidelse af datamodellen med nye datakilder.
 • På dagens sidste punkt arbejder vi med kalkulationer. 

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen ud med at fokusere på visualisering.
 • Du bliver klogere på funktionen interaktioner, som du kan bruge til at ændre, hvor visualiseringer på en rapport påvirker hinanden.
 • Vi ser nærmere på brug af bookmarks i Power BI.
 • Få fokus på specifikke dele af din data. Du får kendskab til Power BI værktøjet Drill Through.
 • Tooltips: Få viden om, hvordan du opretter visuelt omfattende værktøjstip til dine rapporter.
 • Få indsigt i din data, uanset hvor du er. Du får kendskab til Power BI Mobile.
 • Dashboard Sharing: Vi lærer, hvordan du deler din data med andre.

mini mba, Steen hildebrandt

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Kristoffer

Kristoffer har mange års erfaring som projektleder og IT konsulent hos blandt andet Post Nord, Euro Consult og Sima Tech. Siden 2015 har han været dedikeret til business intelligence, hvor han især har specialiseret sig i Power BI. Kristoffer har mange års erfaring med undervisning i Power BI, hvor han allerede har uddannet over 500 Power BI specialister.

 

Fuld profil

Pris

7.400 kr.
/ 6.290 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

10. - 11. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
17. - 18. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
14. - 15. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
11. - 12. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
25. - 26. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading