calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i Power BI

Data er alle vegne. Gør det håndgribeligt med flotte visualiseringer og interaktive rapporter, der giver skarpere analyser, bedre forretningsindsigter og øget effektivitet i organisationen.

På kurset lærer du ...

 

 • at importere og bearbejde data fra mange forskellige kilder.
 • at oprette dashboards med Power BI.
 • at visualisere data og gøre det nemt forståeligt for både kolleger og kunder.
 • koncepterne bag Self-Service Business Intelligence.
 • hvordan du deler dashboards og rapporter med teammedlemmer.
 • hvilke visualiseringsmuligheder, der skal bruges hvornår.
 • at publicere rapporter og konfigurere automatisk opdatering af data.
 • en masse nye værktøjer og metoder til effektiv databehandling!
 • … og så får du selvfølgelig også en helt grundlæggende introduktion til alle fordelene ved Power BI.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

6. - 7. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
Se flere datoer
7.400 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der enten allerede arbejder med forretningsanalyse og databehandling, eller som gerne vil klædes på til at gøre det. Måske sidder du i en regnskabafdeling og kigger på årsrapporter, eller også er du i kommunikationsbranchen og har brug for redskaber til at aflæse jeres webtrafik eller interaktioner. Du behøver ikke tidligere at have arbejdet med Power BI eller at være en haj til Excel og databehandling, for kurset giver dig en grundig introduktion til Power BI.

Datarapportering gjort nemt!

“Data is king” må være årtiets motto. Men det kræver jo lige, at man ved, hvad man gør. Med programmet Power BI behøver det ikke længere kun at være de mest hardcore kodere og statistikere, der sidder på dataen. Tværtimod gør Power BI det muligt at behandle og rapportere data på en moderne og brugervenlig måde. Og resultatet bliver en øget forretningsindsigt og bedre kommunikation mellem medarbejdere og stakeholders. Dette kursus giver dig en introduktion til Power BI og gør dig helt fortrolig med programmet som værktøj og platform for databehandling i din organisation.

Lav rapporter, folk glæder sig til at læse

På kurset kommer du til at arbejde intenst med datafortolkning og visualisering af data. Det er ligegyldigt, om det er grafer, modeller, dashboards, rapporter eller tabeller. Efter en introduktion til Power BI kan du hente data fra mange forskellige kilder og visualisere det på en lækker måde, der gør det lidt sjovere (og meget mere overskueligt) at gennemgå årsrapporten. Du kan fx kombinere data fra Excel, dit website og sociale medier og samle det i én visuelt flot og ikke mindst letforståelig rapport.

Få nye indsigter, og skab bedre forretning

At kunne betjene Power BI handler selvfølgelig ikke om “bare” at lave flotte rapporter. Det handler om, hvilke muligheder disse rapporter giver din organisation. Med grundige og letforståelige datarapporter får I et meget bedre informationsgrundlag at træffe beslutninger på. Det fører til bedre forretningsbeslutninger og i sidste ende til bedre forretning. Vores kursus i Power BI lærer dig at omsætte fx salgsdata, leads, finanser, lagerbeholdning eller forbrugeradfærd til konkrete indsigter i jeres forretning. Til gavn for planlægning, omlægninger og budgettering – eller måske endda for nye forretningsmuligheder!

Prøv selv!

Nogle gange skal man se det, før man tror det. Prøv at gå på opdagelse i nedenstående analyse af flytrafikken på tværs af kontinenter. Det kræver ikke mange klik rundt i denne rapport, før det er tydeligt, hvor omfangsrigt Power BI’s potentiale er!

Dit udbytte

 • Du bliver organisationens førende ekspert i Power BI og dermed en uundværlig medarbejder og værdsat kollega. Du kan nemlig omsætte kompliceret data til overskuelige indsigter og resultater - til gavn for jer alle.

 • Du får et forspring i en mere og mere datadreven hverdag, fordi du kan betjene de værktøjer, der omsætter rå data til forretningsindsigter.

 • Du får et boost i arbejdsglæde og motivation, fordi dine nye kompetencer giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og nemmere med databehandling.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en ekstremt værdifuld medarbejder, der forstår at omsætte dataanalyse til letforståelige rapporter med et af markedets mest effektive værktøjer, Power BI.

 • Din arbejdsplads vil opleve øget effektivitet og bedre kommunikation mellem afdelinger og stakeholders, fordi dine nye kompetencer gør afrapportering og forretningsindsigter nemt forståelige for alle.

 • Din arbejdsplads får en markant bedre indsigt i egen forretning, fordi de med dig ved roret kan sammenfatte helt nye rapporter baseret på mange forskellige datakilder og datatyper.

Programmet for kursets første dag

 • Du bliver introduceret for, hvordan du importerer og transformerer data ved hjælp af Power BI.
 • Du får viden om, hvordan du designer og justerer din datamodel.
 • Udvidelse af datamodellen med nye datakilder.
 • På dagens sidste punkt arbejder vi med kalkulationer. 

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen ud med at fokusere på visualisering.
 • Du bliver klogere på funktionen interaktioner, som du kan bruge til at ændre, hvor visualiseringer på en rapport påvirker hinanden.
 • Vi ser nærmere på brug af bookmarks i Power BI.
 • Få fokus på specifikke dele af din data. Du får kendskab til Power BI værktøjet Drill Through.
 • Tooltips: Få viden om, hvordan du opretter visuelt omfattende værktøjstip til dine rapporter.
 • Få indsigt i din data, uanset hvor du er. Du får kendskab til Power BI Mobile.
 • Dashboard Sharing: Vi lærer, hvordan du deler din data med andre.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser hos Aros Business Academy, Jesper Staghøj

Jesper

Jesper er en af vores instruktører med speciale i Excel og Office-programmerne generelt. Han har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling, bl.a. fra sin tid i forsvaret.

Jesper er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet let forståeligt og interessant med praksisnære eksempler. Med Jesper får du undervisning leveret i øjenhøjde, uanset hvilket niveau du tager kurset på.

jesper@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

7.400 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

6. - 7. februar 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. februar 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
13. - 14. marts 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
15. - 16. marts 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
21. - 22. marts 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Online undervisning
16. - 17. maj 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
22. - 23. maj 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. juni 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Online undervisning
31. august - 1. september 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
7. - 8. september 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
14. - 15. november 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. november 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading