calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mini MBA Plus+

OVERBYGNING KUN FOR LEDERE, DER I FORVEJEN HAR EN LEDERUDDANNELSE: Tag skridtet videre i din lederudvikling med denne intensive lederuddannesle over 4 moduler med undervisning, pensum studiegrupper og eksamen (valgfri). Få opdateret din viden i selskab med Tune Hein, Anders Madsen Pedersen, Mette Vesterager og Morten Lund.

5 highlights for Mini MBA Plus+!

 1. Fire tætpakkede undervisningsdage på eksklusive hoteller
 2. Dyk ned i endnu mere inspirerende litteratur om ledelse
 3. God tid til sparring, networking og refleksioner over ledelse
 4. Tag helikopterperspektiv på din egen ledelse, og vend klogere tilbage til dit arbejde
 5. Studiegrupper og individuelle øvelser mellem undervisningsdagene.

Vi afholder kurser og uddannelser for hele erhvervslivet, bl.a. ...

 • Novo Nordisk logo
 • Vestas logo
 • Københavns Kommune Logo
 • Folketinget logo
 • Uddannelse, karriere, læring, karriereudvikling, efteruddannelse, kurser, kursus
 • Siemens logo
 • Odense Kommune
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig uddannelsen

Startdato: 31. januar at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 31. januar
Modul 2: 1. marts
Modul 3: 5. april
Modul 4: 17. maj

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 2. februar at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 2. februar
Modul 2: 3. marts
Modul 3: 7. april
Modul 4: 19. maj

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
19.500 kr. ekskl. moms

For alle, der i forvejen har afsluttet en lederuddannelse

Overbygningen er for alle, der har gennemført en dansk eller international lederuddannelse. Fx en diplomuddannelse i ledelse, en akademiuddannelse i ledelse, en MBA eller en Mini MBA. Er du i tvivl om du er kvalificeret til overbygningen? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Tag din ledelse til det næste niveau!

Vi er sikre på, at din tidligere lederuddannelse har givet dig viden og værktøjer til at stå stærkere som leder! Og i tiden efter din lederuddannelse har du helt sikkert fortsat din udvikling. For uddannelse sætter alverdens refleksioner i gang. Med Mini MBA Plus+ vil vi gerne puste yderligere til ilden (eller ligefrem hælde benzin på bålet), så du kan tage din ledelse til det næste niveau!

Vi giver dig et par kilo bøger

Vi skal ikke bruge undervisningstiden på slavisk at gennemgå og præsentere al teorien. Vi skal også nå at arbejde med teorien. Med andre ord: Jo mere, du ved i forvejen, jo længere kan vi nå på uddannelsens undervisningsdage! Derfor får du fire bøger, som du skal læse under uddannelsen. De består sammenlagt af cirka 800 sider på både dansk og engelsk.

Skriv “Mini MBA Plus+” på dit CV

Lederuddannelse, leder kursusOverbygningen har kørt én gang tidligere i en lidt anden form og med stor succes. Så vi gentager successen i en ny og forbedret form, så du kan opdatere din viden og fylde mere i rygsækken. Og så er det naturligvis en fin bonus, at du kan være blandt nogle af de første til at skrive “Mini MBA Plus+” på dit CV.

Undervisning, øvelser, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er Mini MBA Plus+ opbygget!

Uddannelsen er bygget op over 4 moduler fordelt over i alt 4 undervisningsdage på 4 måneder (altså ét modul og én undervisningsdag hver måned i 4 måneder). Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider. Og efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser og skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri). Uddannelsen afsluttes af en lille eksamen.

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler Mini MBA Plus+ om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig som leder (eller kommende leder) og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af Mini MBA Plus+.

Eksamen (opsamling og personlig udvikling)

Eksamenen på Mini MBA Plus+ er todelt:

 1. Skriftlig opgave på 5-6 sider (som du har 3 uger til at skrive derhjemme, efter det sidste modul er afsluttet)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager hjemmefra, når det passer dig indenfor de 3 uger).

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 3 ud af 4 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

 

Få overblik over de 4 moduler:

mini mba, Steen hildebrandt

Modul 1: Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!

Harvard Business School har publiceret et globalt studie af virksomheders udvikling det seneste tiår og forskningen viser, at 90% af alle virksomheder ikke har formået at realisere vedvarende, profitabel vækst. Mange virksomheder slås med vækst. Og det er ingen hemmelighed: God og sund vækst er svær at opnå!

Anders Madsen Pedersen gennemgår de grundlæggende elementer i en virksomheds strategiarbejde. Herefter bygger vi yderligere på og undersøger, hvordan erfarne ledere baserer al strategiarbejdet på en omhyggelig forståelse af virksomhedens kerneforretning og grundlæggende forretningsmodel, og hvordan de baserer strategiens valg og fravalg på denne forståelse. Konkret vil vi arbejde med fire temaer:

1. Forstå kernen og potentialet
2. Strategisk udvikling i kernen
3. Strategisk udvikling ved siden af kernen
4. Gearing til vækst.

Underviser: Anders Madsen Pedersen, kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma – og før det 8 år som ledelseskonsulent hos Hildebrandt og Brandi. (Læs mere om ham længere nede).

mini mba, Steen hildebrandt

Modul 2: Eksistentiel ledelse

Eksistentiel ledelse viser vejen til at styrke det personlige lederskab. For i arbejdet som leder er du også i spil som menneske, og hverdagen er derfor fyldt med eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg som leder? Hvordan håndterer jeg forandringer? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan mindsker jeg ensomheden på toppen? Hvordan forholder jeg mig til ansvaret? Hvordan håndterer jeg, at det slutter på et tidspunkt?

Eksistentiel ledelse kan hjælpe dig med at finde svarene ved at sætte menneskets eksistens i centrum for ledelse i praksis. Du får værktøjer til at reflektere over dig selv og dit lederskab og en række praktiske cases til inspiration.

Underviser: Mette Vesterager, ledelseskonsulent og forfatter til bogen “Eksistentiel Ledelse”, der er kåret som en af årets bedste erhvervsbøger af Jyllands-Posten. (Læs mere om hende længere nede).

 

mini mba, Steen hildebrandt

Modul 3: Forretningsmodeller v. 4.0

I mange virksomheder og organisationer er forretningsmodellen blevet et større omdrejningspunkt end selve produktet eller den service, man yder. Og det kan der være mange gode grunde til. Vi ser på virksomheder, der giver deres produkter gratis væk til kunderne – og har succes med det. Vi ser på, hvordan offentlige organisationer kan tænke nye forretningsmodeller, der giver borgere og partnere værdi. Og vi ser på, hvordan man kan skabe netværksbaserede forretningsmodeller, der styrker organisationers værdiskabelse.

Vi starter med en forståelsesrejse for at finde ud af, hvad forretningsmodeller overhovedet er, og hvorfor de er centrale for en forretnings succes. Og vi ser på de største danske og internationale succeser, hvor teknologi ikke kunne skabe succesen alene, men kun i symbiose med nye disruptive forretningsmodeller. Vi arbejder desuden med:

1. Trends og cases med succesfulde forretningsmodeller
2. Redesign af værdiskabelsen i forretningsmodeller
3. Kompleksiteten i en forretningsmodel
4. Hvordan Business Model Canvas kan implementeres effektivt og skabe værdi.

Underviser: Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet. Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.

mini mba, Steen hildebrandt

Modul 4: Hvordan vil I bedrive ledelse i The Future of Work?

Velkommen til fremtidsværkstedet. Vi dykker dybere ned i temaerne disruption og future of work for at arbejde konkret med det. Hvilken digital forretningsmodel vil passe bedst til din organisation – eller måske din største kunde? Hvilke af de nye teknologier vil få størst impact på din branche? Hvordan er I ledelsesmæssigt rustet, når disruption rammer jeres branche og hvilken innovationsmodel vil give de bedste resultater for jer? Arbejdspladsen vil ændre sig voldsomt – og skabe nye vilkår for trivsel, motivation og ledelse. Så for at sammenfatte det hele: Hvordan vil I bedrive ledelse i The Future of Work?

Underviser: Tune Hein, forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” og en af de første til at arbejde med disruption på dansk grund. (Læs mere om ham længere nede). 

Intensivt og spændende indhold, serveret på en fin måde med praktiske øvelser og et meget varieret program.

Henrik Nyby - Outrup vinduer og døre

Det var en god oplevelse! Godt sammensat og indhold på højt niveau.

Lars Buchreitz - Eniig Fiber

Unikt at det er nogle af bøgernes forfattere, som er foredragsholder på kurset. Underviserne var rigtig gode til at bringe teorien ind i det virkelige liv.

Per Kongstad Slot - Nordea

Velorganiseret og relevant. Velforberedte og engagerede oplægsholdere samt yderst interessante og relevante emner.

Nikolaj Andreasen - Asfaltindustrien

Fantastisk oplevelse. Fagligt indhold på højt niveau i formidable rammer.

Christian G. Elmose - VP Securities A/S

Nogle rigtig fantastiske dage, et godt hold, og nogle rigtig skarpe undervisere, det gav virkelig værdi. Specifikt indhold, med relevante drøftelser undervejs, oplægsholderne var kompetente og engagerede.

Jan Højlund - Eniig Fiber

Utroligt flot koncentreret forløb, som gav højaktuelle ledelsesmæssige inputs - og direkte fra forfatterne selv! Man kunne virkelig mærke passionen fra de enkelte oplægsholdere!

Thue Green Kragh - Siemens A/S

Dit udbytte

 • Du får et langt stærkere fundament til at udvikle nye strategier og arbejde med det potentiale, der ligger gemt i jeres organisation.

 • Du får et hav af nye idéer og perspektiver på din egen ledergerning, så du fremover bliver en endnu skarpere version af dig selv som leder.

 • Du får mere viden og mange flere konkrete værktøjer at trække på i din rolle som leder.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en mere kompetent, begavet og reflekteret leder tilbage.

 • Din arbejdsgiver vil opleve endnu større effektivitet og handlekraft i dine ledelsesbeslutninger.

 • Din arbejdsgiver vil mærke en fornyet gejst og motivation hos dig som leder.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Desuden er han forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.

 

Full profile
Anders Madsen Pedersen, underviser hos Aros Business Academy

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen, cand.merc., er kommerciel direktør i DAHL Advokatfirma med ansvar for strategiudvikling og forretningsplaner. Desuden bistår Anders DAHLs klienter ad hoc med strategiudvikling, forretningsplaner, bestyrelsessparring og executive sparring. Anders har gennemført 150 strategiprocesser!

Anders har en M.Sc. i Business Administration og har i 10 år arbejdet som strategikonsulent og rådgiver for ejere, bestyrelsen og topledelsen i en række af Nordens mest markante, succesfulde og ambitiøse virksomheder – både i C25-segmentet og i SMV. Desuden også for offentlige organisationer og kommuner. Han har skrevet om emnet ved verdens største business-forlag, Cengage Learning i London, og har ageret ekstern lektor, forelæser og key note speaker på flere universiteter.

Full profile
Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til ledelsesbogen “Eksistentiel ledelse – en guide til personligt lederskab”, der er kåret som en af årets bedste erhvervsbøger af Jyllands-Posten. Til daglig arbejder hun som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mette har en baggrund som leder hos Nets og PBS, og hun er cand.mag i filosofi og psykologi.

Full profile
Underviser hos Aros Business Academy, Morten Lund

Morten Lund

Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.

Full profile

Course price

19.500 kr.

Prisen er eksklusiv moms. Med i prisen får du to hotelovernatninger, fuld forplejning, en pakke med bøger (som vi sender til dig inden), et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og meget mere. Betaling en uge før start.

Varighed: 4 måneder i Aarhus eller København (heraf 4 undervisningsdage)

Tilmeld dig uddannelsen

Startdato: 31. januar at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 31. januar
Modul 2: 1. marts
Modul 3: 5. april
Modul 4: 17. maj

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 2. februar at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 2. februar
Modul 2: 3. marts
Modul 3: 7. april
Modul 4: 19. maj

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 5. oktober at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 5. oktober
Modul 2: 8. november
Modul 3: 6. december
Modul 4: 18. januar

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 6. oktober at 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 6. oktober
Modul 2: 9. november
Modul 3: 7. december
Modul 4: 19. januar

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Course categories

Loading