calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Frie Skolers Ledere: Styrk din effektivitet som leder

Livet som leder i skoleverdenen kan være lige så hårdt, som det kan være givende. Dette kursus i personlig planlægning og effektivitet viser dig vejen til mindre stress og mere arbejdsglæde.

Du får hele pakken på kurset!

 • du får ro og overblik – og måske oven i købet et pænere skrivebord!
 • en helt ny måde at tænke i tid og planlægning
 • en realistisk tidsplan, der matcher dine arbejdsopgaver
 • vi gør op med de vaner, der gør dig til slave af din indbakke
 • vi stopper de adfærdsmønstre, der ødelægger dit arbejdsflow
 • effektive strategier til desarmering af overspringshandlinger og afbrydelser
 • enkle men effektive tips, der gør Outlook til din nye bedste ven
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

2950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der:

 • har svært ved at holde fri, når du har fri
 • har travlt og har brug for styringsværktøjer
 • har brug for større overblik i din hverdag
 • nogle gange forfalder til overspringshandlinger
 • kan have svært ved at fordybe dig i en opgave, fordi der altid hænger noget andet og venter.

Find ud af hvorfor din personlige planlægning aldrig slår til!

Vi kender det alle sammen godt; de gule post-its hober sig op rundt om arbejdscomputeren, notesblokken bliver mere og mere overfyldt, og indbakken flyder over med e-mails, man også lige skal nå at tage stilling til. Og vi ved det jo godt, for vi hører det hele tiden – hvis bare man havde bedre styr på sin kalender, sad man ikke i ufærdige opgaver til halsen… Eller hvad? Faktisk er det ikke hele historien. Få en forsmag på alt det, du ikke vidste om tidsstyring og planlægning her, eller få den fulde version på markedets mest effektive kursus i personlig planlægning!

Kender du kalenderens utallige faldgruber?

Vi kan sagtens fortælle dig, at du skal plotte alle dine opgaver ind i en kalender, og så er dine kvaler løst. Men problemet er, at en propfyldt kalender langt fra giver dig tid til at nå alle opgaverne, uanset hvor snorlige din planlægning så er. Du sidder stadig fredag eftermiddag og må skubbe alle de uløste opgaver fra denne uge frem i næste. Weekenden går med at komme i tanke om, hvad det nu var du havde lovet lige at vende en sidste gang.

Saml dine opgaver og bevar overblikket

I virkeligheden handler det om at starte forfra. Gør dig selv en tjeneste, og brug 30 sekunder på at overveje, om du helt ærligt har styr på, hvilke opgaver du egentlig har. Vi snakker ALLE opgaver, både årsrapporten og lamineringen af frokostsedlerne.

De færreste kan svare ja til spørgsmålet, og det er her hunden ligger begravet. For har du samlet alle dine opgaver et sted, kan du bevare det store forkromede overblik selv i pressede situationer. Og så begynder du pludselig at kunne disponere din tid og prioritere dine arbejdsopgaver.

Tag på kursus og få din weekend tilbage!

På kurset vender vi det hele 180 grader, og i stedet for at gå i detaljefælden zoomer vi ud til de store linjer. Du lærer, hvordan du kan bruge din masteropgaveliste til at strukturere din arbejdsdag på en helt ny måde. Vi går i dybden med, hvordan programmer som Outlook kan løse de fleste af dine problemer for dig, og vi krøller alle de gule post-its sammen en gang for alle. Så er det slut med at sidde med en klump i halsen fredag eftermiddag og spekulere på, om du nu også huskede det hele!

Det var et godt kursus, og underviseren var rigtig god. Man kunne mærke, at hun havde mødt mange af vores udfordringer selv, og det gjorde en forskel.

Bjarne Thyrestrup - Arla Foods

Rigtig god oplevelse, og god kursuskvalitet.

Charlotte Esbensen - Chr. Hansen A/S

Super godt og meget inspirerende. Jeg vil helt sikkert blive mindre stresset og have et meget bedre overblik over alle opgaverne. Og så har mit bord været ryddet i over en uge nu - jeg tror sgu det holder ;o).

Charlotte Christoffersen - Coloplast

Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet.

Preben Gaedt - ECCO Sko

Det var et rigtig godt kursus - jeg har både lært at planlægge min tid og få ryddet op i hovedet. Kurset kommer til at have helt vildt meget indflydelse på min hverdag.

Tina Schmidt - Haderslev Boligselskab

Dit og skolens udbytte af kurset:

 1. du får ro i din hverdag – med effektiv personlig planlægning bliver det meget lettere for dig ikke at drukne i post-its, påmindelser og overspringshandlinger
 2. du får din weekend tilbage! Formår du at lave en grundlæggende ændring i den måde, du går til opgave- og tidsstyring på, garanterer vi dig, at du igen kan slappe af fredag aften
 3. du bliver i stand til at håndtere meget mere i hverdagen, fordi du får en solid forståelse for, hvordan man undgår at krydse den hårfine grænse mellem produktiv travlhed og stress
 4. skolen får en tilfreds leder – og hvem er ikke interesseret i det? Ud med daglige frustrationer og bekymringer og ind med motivation og arbejdsglæde
 5. din effektivitet stiger! Når du ikke længere skal bekymre dig om 1000 ting på en gang, kan du bedre fokusere på det, du har foran dig – og samtidig gøre det godt!
 6. du bliver en inspiration for arbejdspladsen, og i takt med, at du får styr på dine opgaver, bliver det lettere for dine medarbejdere at fastholde et effektivt arbejdsflow.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Vibeke

Vibeke har Danmarks reneste skrivebord og 48 timer i døgnet. Og så er hun Danmarks skarpeste specialist i planlægning og effektivitet. Hun har hands on erfaring med, hvor stor en forskel personlig planlægning og effektivitet kan gøre for en travl arbejdsdag. Hun har arbejdet mange år som projektleder og med optimering af arbejdsprocesser. Hun ved, hvad der helt konkret kan gøre en forskel – og hvad der bare fylder mere rod på skrivebordet.

Som underviser formår Vibeke at holde et skarpt blik for den enkelte deltager. Hun har erfaring med tids- og opgavestyring på både ledelses- og medarbejderniveau.

Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

Fuld profil

Pris

2950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading