calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

Én ting er sikkert: Kunstig intelligens vil ændre jeres branche! Og har I ikke allerede en strategi (og business case), der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer – uanset hvor solid jeres organisation er i dag!

De 5 bedste grunde til at tage på MasterClass i Machine Learning og AI

 1. Du får en solid forståelse af, hvorfor og hvordan AI-teknologier vil sætte agendaen de næste mange år
 2. AI-projekter er både teknologi og forretning. Du bliver introduceret til de forretningsmæssige og organisatoriske forhold I bør overveje, inden I går i gang med arbejdet. Ingen succes uden implementering!
 3. Du bliver introduceret til de muligheder, teknologierne giver virksomheder på tværs af sektorer og på tværs af virksomhedens funktioner
 4. Du får en introduktion til teknologierne og de forudsætninger, der skal være på plads, for at I kan anvende dem i praksis
 5. Du får dine egne overvejelser udvidet med en Business Case, som du kan bruge til at accelerere arbejdet i virksomheden.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

26. - 27. oktober + 5. nov. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
13. - 14. januar + 27. jan. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer

Hvem bør deltage?

Denne MasterClass er for dig, der er interesseret i hvordan AI former jeres branche eller virksomhed, og som har mod på at tage udfordringen op. Du kan fx være leder, projektmedarbejder eller sidde i en funktion, hvor du kan se potentialet i nye tilgange til jeres data.

Derfor skal I have styr på AI og Machine Learning lige nu!

Machine Learning, Artificial Intelligence (AI) og Big Data er ikke værktøjer fra et fremtidsscenarie. De har forlængst gjort deres indtog, og hvis din branche ikke allerede er forandret, er den godt i gang med at blive det – lige foran næsen på dig. Vores kursus klæder dig på til at blive en del af forandringen, så du ikke risikerer at blive sat af udviklingen, men i stedet kan bruge teknologiens mange nye potentialer til din fordel.

Du udvikler en flyvefærdig case i løbet af kurset

Denne MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data er designet, så I får så meget som muligt ud af din nye viden gennem en hands-on-tilgang til stoffet. Derfor arbejder vi aktivt med at bygge og forstærke din egen case i løbet af kurset. Vi identificerer, hvordan de nye teknologier påvirker din organisation, og de muligheder, som forandringerne åbner for. Du laver dit eget heatmap, som du bruger til at idégenerere ud fra. Vi ser på implementeringsmuligheder og identificerer risici for dit valgte projekt. Inden kursets sidste dag videreudvikler du din case, så du på dag 3 kan arbejde med at styrke den med en gennemarbejdet business case. Du bliver udfordret på din idé og klædt på til at præsentere den hjemme i din organisation.

I sidder på en skatkiste af data – dyk ned i den og kom foran!

AI handler om data. Og uanset hvilken branche I er i, bygger virksomheden på enorme mængder af data. I bruger sikkert en del af den data i jeres hverdag uden at tænke nærmere over det. Fx når I søger i kundekartoteket eller laver status. Men har du overvejet, hvilke forretningsmuligheder, besparelser eller gode ideer, der ligger gemt i al den data, som I ikke bruger? Det er svært at gå til sådan en guldmine uden de rette værktøjer – men på vores tætpakkede MasterClass får du et indblik i, hvad AI, Machine Learning og Big Data kan gøre for jer!

Dit udbytte

 • Viden: I får den nyeste viden om den betydning som AI, Machine Learning og Big Data har i et business-perspektiv, og hvordan teknologierne kan bruges strategisk og som udvikling af virksomheden.

 • Inspiration: MasterClassen inspirerer jer til at se alle de muligheder, potentialer og business cases, der ligger gemt i seriøst og systematisk arbejde med jeres data og de nye teknologier.

 • Ny strategi: På kurset arbejder du løbende og seriøst med din egen business case, som kan danne grundlaget for jeres arbejde med AI, Big Data og Machine Learning efter kurset.

Virksomhedens udbytte

 • Medarbejder med den nyeste viden: I får en kollega der er helt opdateret på den nyeste viden om de nyeste teknologier, og det giver jer en klar fordel i forhold til både konkurrenter, samarbejdspartnere og kunder.

 • Ny strategi: I får en medarbejder, der kommer hjem med en gennemarbejdet businness case, som virksomheden kan bruge som startskuddet til jeres fremtidige arbejde med AI, Machine Learning og Big Data.

 • Vigtig fremtidsinvestering: Vores MasterClass i Machine Learning er en vigtig fremtidsinvestering for virksomheden - for har I ikke en strategi, der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer - uanset hvor solid organisation er i dag.

Program for dag 1

 • Intro, agenda mv.
 • Scenesætning/kontekst
 • Refleksion/Opsamling
 • AI-teknologi – hvad omfatter det
 • Et AI-anvendelsesrammeværk
 • Infrastruktur for AI
 • Opsamling

Program for dag 2

 • Recap af dag 1
 • Jeres eget heatmap
 • Kundedreven udvikling
 • Metode
 • Innovation med AI
 • AI deep-dive 2 baseret på konkrete idéer
 • Organisatorisk impact
 • Individuelt arbejde med egen idé for at samle overblikket
 • Risikostyring som succesfaktor
 • Hjemmeopgave

Program for dag 3

 • Opsamling
 • Business Casen – nødvendig og relevant
 • Individuelt arbejde med egen case samt plan for produktion
 • Kursushjernen giver input
 • Hands-on slutspurt
 • Shark Tank/Trykprøvning
 • Byg din fremtid i 3D
 • Afslutning

mini mba, steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Claus Fadum Nissen underviser

Claus

Siden 1995 har Claus arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre til at møde kundernes behov og til at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet.

I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast.

I den anden halvdel har Claus – siden 2005 – arbejdet som management konsulent hos PA Consulting, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transformation af processer, organisationer og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.

Fuld profil
machine learning kursus

Morten

Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group og har haft førende danske og internationale virksomheder som kunder. Morten var indtil for nyligt partner i Deloitte Digital med fokus på at hjælpe kunder med at formulere og implementere digitale strategier og platforme. Han har nu startet sin egen rådgivningsvirksomhed med fokus på den menneskelige side af digitalisering.

Han har i løbet af sin karriere arbejdet med en række af verdens førende virksomheder inden for teknologi, finansielle ydelser og life science. Han har en IT-baggrund, som kombineret med en MBA og næsten 20 års erfaring som ledelseskonsulent, giver ham en unik kombination af IT, forretning og ledelse – det er den, hans kursister får gavn af, når han underviser.

Fuld profil

Pris

16.000 kr.
/ 13.600 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Prisen er inkl. en miniguide om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Næste kursus

26. - 27. oktober + 5. nov. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
13. - 14. januar + 27. jan. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. - 4. februar + 11. feb. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading