calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Videregående Excel

Tag skridtet videre, og bliv fortrolig med nogle af Excels mere avancerede muligheder og funktioner.

Det lærer du på kurset:

 • Hvordan du skal arbejde med og behandle store datamængder.
 • Hvordan dit nye udvidede og bredt dækkende kendskab til de forskellige typer funktioner i Excel kan optimere dit arbejde.
 • Hvordan du skal arbejde med dataanalyse.
 • At fjerne dubletter, lave rullemenuer, datavalidering m.m.
 • Hvordan du skal forholde dig til fremtidens datafyldte arbejdspladser.
 • Hvordan du bruger de nye funktioner i Excel 2016.
 • Selv at udvikle værktøjer i Excel, der er smartere, flottere og mere effektive at anvende for dig og dit arbejde.

Tag på kursus i "Videregående Excel" ligesom medarbejdere fra:

 • Siemens logo
 • Grundfos logo
 • Ikano Bank logo
 • Falck logo nyt
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
27. - 28. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
4.950 kr. ekskl. moms

Kursets målgruppe

Dette kursus i videregående Excel er for dig, der allerede har erfaring med, eller har været på kursus i grundlæggende Excel, og som er klar til at udvikle dine kompetencer yderligere. På dette kursus bliver du introduceret til de mere avancerede funktioner og egenskaber, Excel byder på.

Der er ikke krav til din version af Excel. På kursusdagene medbringer du en bærbar computer med Excel installeret, da du selv skal træne undervejs og prøve tingene af i praksis.

 

 

 

Få et heftigt kompetenceløft i Excel

Man kan komme langt i Excel med en grundlæggende viden om programmet. Men man kan komme milevidt, hvis man forstår sig på det bredere spektrum af Excels mange muligheder og funktioner. På dette kursus i videregående Excel løfter vi dine kompetencer, så du kan arbejde med Excel på et professionelt plan. Du lærer at bruge de avancerede Excel-funktioner, der vil gøre dine daglige arbejdsopgaver betydeligt nemmere at afvikle. 

Vil du tage det sidste skridt og blive kontorets bedste til Excel, så prøv vores Excel Master Uddannelse, der tager dig hele vejen igennem alle de mange muligheder og genveje Microsoft Excel har at byde på.

Du sparer (alles) tid!

At kunne navigere sikkert i Excel på et videregående plan er en enormt tidsbesparende kompetence. Og det er ikke kun din egen tid, du sparer. Med de rette opsætninger kan du lave brugervenlige og overskuelige skabeloner til dine kolleger, så arbejdet med analyser, rapporter og store datamængder bliver effektiviseret i hele afdelingen – og det kan mærkes på både jeres resultater og arbejdsmiljø!

Tag på kursus, hvor det passer dig

Medarbejdere med professionelt kendskab til Excel er yderst efterspurgte i denne datafyldte tid. Derfor har vi besluttet at udvide udbuddet af kurser i videregående Excel til flere steder i landet. Det betyder, at vi nu tilbyder Excel kurser i både København, Aarhus, Aalborg og Kolding. Du har altså dobbelt så mange valgmuligheder når det kommer til kursussteder, end vi normalt udbyder (men skulle du være i tvivl, kan du jo lige køre regnestykket gennem Excel).

Optagelseskriterier

På kurset vil der ikke blive gennemgået funktioner, som er introduceret på kurset i grundlæggende Excel. Du kan læse mere om programmet for kurset i grundlæggende Excel her og sikre, at du er klædt på til dette kursus.

Fortsæt på “Excel Master Uddannelsen”

Hvis du får mere blot på tanden, har du mulighed for at tage hele Excel Master Uddannelsen, der er sammensat af “Grundlæggende Excel”, “Videregående Excel” samt to kursusdage mere.

Dit udbytte

 • Du får boostet din effektivitet markant, fordi du nu kan navigere både hurtigt og sikkert i Excel og på den måde skabe et bedre flow i dine arbejdsopgaver.

 • Du producerer bedre resultater, fordi du nu kan bruge Excel til at foretage bedre analyser af den data, du beskæftiger dig med, og dermed giver dig et bedre beslutningsgrundlag at arbejde ud fra.

 • Du vil opleve en øget arbejdsglæde, fordi du med Excel kan gøre tidligere tunge og manuelle opgaver automatiserede, og dermed få mere tid til de opgaver, der betyder noget.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en medarbejder, der kan operere i Excel på et nærmest professionelt plan. Det betyder, at I får et større overblik og bedre beslutningsgrundlag og resultater - til gavn for hele organisationen!

 • Din afdeling får et mere strømlinet arbejdsflow og en yderst effektiviseret hverdag, fordi du med dine nye kompetencer kan optimere jeres arbejde med analyser og beregninger.

 • Din arbejdsplads vil opleve besparelser af både tidsmæssig og økonomisk karakter, fordi du nu kan optimere arbejdsgangen og skabe hurtige og præcise resultater.

Programmet for de to kursusdage

 • Dubletter
 • Rullemenuer
 • Datavalidering
 • Betinget formattering
 • At arbejde med store datamængder
 • Tabeller
 • Pivottabeller
 • LOPSLAG
 • Nye funktioner i Excel 2016

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Automatiser dine arbejdsrutiner

På vores kursus i videregående Excel lærer du at udarbejde analyser og rapporter ved blandt andet at udnytte funktionen Pivottabeller i Excel. Du lærer at opbygge overskuelige regnearksmodeller, automatisere indholdet og drage fordel af Excels smarte funktioner og genveje.

Udvikl dine færdigheder i Excel

Arbejder du med at importere og bearbejde store datamængder og analysere tal? Bruger du Excel til at rapportere? Ønsker du at udvikle dine Excel-færdigheder og arbejde mere effektivt? – Så har vi her kurset til dig!

På dette kursus lærer du at indhente, rydde op i og kvalitetssikre data samt udnytte mulighederne med pivottabeller, så dine rapporter giver et bedre beslutningsgrundlag og fremstår mere professionelle.

Dette får du med hjem fra kurset:

 • Indgående kendskab til pivottabeller og de mange muligheder for at udnytte dem optimalt
 • Praktisk erfaring med udformning af professionelle rapporter over nøgletal og status
 • Værktøjer til at sikre høj kvalitet og automatik i forbindelse med import af data fra andre kilder
 • Kompetencer i konsolidering af data på flere måder
 • Viden om, hvordan du integrerer Excel med andre Office-programmer
 • Masser af gode tips og tricks til at effektivisere det daglige arbejde med Excel.

Hvem bør deltage på kurset?

Dette kursus henvender sig til dig, der har et grundlæggende kendskab til Excel og som ønsker, at udvide dine kompetencer inden for Excels vigtigste funktioner. Du kan både have erhvervet dig erfaring gennem praktisk arbejde og selvlæring, men du kan også have deltaget på vores grundlæggende kursus i Excel. Ønsker du at optimere din anvendelse af Excel til et avanceret plan, kan du også deltage på vores Excel uddannelse.

Underviser hos Aros Business Academy, Jesper Staghøj

Jesper

Jesper er en af vores instruktører med speciale i Excel og Office-programmerne generelt. Han har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling, bl.a. fra sin tid i forsvaret.

Jesper er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet let forståeligt og interessant med praksisnære eksempler. Med Jesper får du undervisning leveret i øjenhøjde, uanset hvilket niveau du tager kurset på.

Fuld profil

Pris

4.950 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
27. - 28. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
7. - 8. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
7. - 8. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Hotel Koldingfjord, Kolding
7. - 8. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
27. - 28. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Hotel Koldingfjord, Kolding
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
9. - 10. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading