calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Eksistentiel ledelse

Tag på kursus i eksistentiel ledelse og find vejen til at styrke dit personlige lederskab. På kurset får du værktøjerne til at reflektere over dig selv og dit lederskab.

Vi kommer hele vejen rundt!

 • Redskaberne til at blive en mere autentisk leder
 • Lær at håndtere ledelsesudfordringer og konflikter
 • Bliv klogere på de eksistentielle grundvilkår
 • Litteratur om eksistentiel ledelse og det personlige lederskab
 • Inspiration til din ledelsesstil gennem en række praktiske cases
 • Evnen til at forholde sig til ledelsesansvaret
 • Teoretisk indsigt i menneskets eksistens
 • Værktøjerne til at reflektere over dig selv og din lederrolle
 • Indsigt i dine egne reaktionsmønstre
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

30. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
1. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
6.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at styrke deres personlige lederskab. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Livet er fuld af eksistentielle spørgsmål

I arbejdet som leder er du i spil som menneske og hverdagen er derfor fyldt med eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg som leder? Hvordan håndterer jeg forandringer? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan mindsker jeg ensomheden på toppen? Hvordan forholder jeg mig til ansvaret? Hvordan håndterer jeg, at det slutter på et tidspunkt?

Eksistentiel ledelse kan hjælpe dig med at finde svarene ved at sætte menneskets eksistens i centrum for ledelse i praksis. Du får værktøjer til at reflektere over dig selv og dit lederskab og inspiration gennem en række praktiske cases.

Personligt lederskab er vigtigere end nogensinde før!

Det er centralt, at kunne reflektere over sig selv og sin rolle som leder, for at opnå succes i lederrollen. På kurset får du indsigt i dine reaktionsmønstre, styrker og ledelsesudfordringer. Din nye viden gør dig i stand til at styrke din rolle som leder, så du kan skabe følgeskab hos dem omkring dig og blive en mere autentisk leder.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Et af de bedste kurser, jeg har deltaget i. Burde være mandatory for alle ledere på alle niveauer. Synes, at emnet er særlig godt, fordi dette mere "bløde" aspekt ofte tilsidesættes og ikke tillægges samme værdi som de øvrige emner.

Trine Allerslev - LEO Pharma A/S

Dit udbytte

 • Du bliver i stand til at sætte menneskets eksistens i centrum i din ledelse. Dine nye værktøjer hjælper dig til, at blive en mere autentisk og inspirerende leder.

 • Du lærer at håndtere ledelsesansvaret og forstå dit eget reaktionsmønster. Dette gør dig i stand til at håndtere de udfordringer og forandringer, du møder i rollen som leder.

 • Du lærer at reflektere over dig selv og din rolle som leder, hvilket gør dig mere bevidst om dine kompetencer. Din nye indsigt hjælper dig til at styrke dine relationer og skabe følgeskab hos dem omkring dig.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at håndtere ledelsesmæssige udfordringer og ændringer i omverden. Dette gør jeres organisation mere agil, så i løbende kan tilpasse jer forandringer.

 • Din arbejdsgiver får en inspirerende leder, der forstår at skabe følgeskab hos andre ansatte. Dette gør jer i stand til at handle i fællesskab og opnå fælles mål.

 • Din arbejdsgiver får en leder, der er i stand til at styrke relationer og håndtere konflikter, hvilket styrker jeres organisation. Og de kan mærkes på arbejdsglæden!

Program

 • Introduktion til eksistentiel ledelse
 • Walk & Talk: Ledelsesudfordringer
 • Mit personlige lederskab
 • Meningsløshed og formål
 • Menneskets eksistens: Fra Heidegger til Kierkegaard
 • Menneskets grundvilkår
 • Forandring – det flydende liv. Mødet med det ukendte og ukontrollerbare

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

 

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til ledelsesbogen “Eksistentiel ledelse – en guide til personligt lederskab”, der er kåret som en af årets bedste erhvervsbøger af Jyllands-Posten. Til daglig arbejder hun som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mette har en baggrund som leder hos Nets og PBS, og hun er cand.mag i filosofi og psykologi.

mette@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

6.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag (kl. 9-17)

Næste kursus

30. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
1. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading