calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Aros KoordinatorNetværk – styrk dine kompetencer yderligere

En mulighed du ikke vil gå glip af! Aros KoordinatorNetværk afholdes fire gange årligt og er for dig med en koordinatoruddannelse. Du får faglig og personlig sparring, bliver opdateret på de seneste tendenser og bliver en del af et unikt netværk.

Highlights for Aros KoordinatorNetværk!

  • Du bliver en del af et netværk bestående af andre koordinatorer, som mødes fire gange årligt
  • Der er frokost inkluderet hver gang, hvor der er rig mulighed for at netværke
  • Der er løbende tilmelding
  • Du får faglig og personlig sparring samt udvikling
  • Du får hjælp til håndtering af udfordringer i dit arbejdsliv
  • Du får tips og tricks til mere overblik og ro i hverdagen
  • Du får medindflydelse på, hvilke temaer der skal tages op.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Alle med en koordinatoruddannelse er velkomne

Aros KoordinatorNetværk er for alle med en koordinatoruddannelse. Du behøver derfor ikke have taget din koordinatoruddannelse hos Aros.

Er du i tvivl, om du er kvalificeret? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Danmarks første netværk for koordinatorer

Har du en koordinatoruddannelse, og ønsker du at holde dig opdateret på området, bygge videre på din eksisterende viden samt netværke? Så er Aros KoordinatorNetværk lige noget for dig! Med Aros KoordinatorNetværk bliver du en del af et unikt netværk af koordinatorer, hvor der er rig mulighed for sparring samt faglig og personlig udvikling.

Bliv en endnu skarpere koordinator!

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 278 279.

Selvom du allerede har en koordinatoruddannelse, og sikkert er knivskarp på dit område, så er der altid plads til udvikling. Derfor kan du nu blive en endnu skarpere koordinator med Aros KoordinatorNetværk.

Du vil for eksempel blive præsenteret for nye tendenser inden for området samt nye emner, blandt andet grafisk facilitering, personlig udvikling og stress-håndtering. Der vil også være fokus på at få feedback samt sparring på de udfordringer, du møder i arbejdslivet. Derudover får du også selv indflydelse på, hvilke temaer der vil blive taget op, så det bliver tilpasset netop dit behov. Sidst, men ikke mindst, så bliver netværksdagene også krydret med spændende oplægsholdere.

Fire årlige netværksdage

Aros KoordinatorNetværk består af fire årlige netværksdage. Der er lækker frokost inkluderet hver gang. Du kan tilmelde dig løbende og behøver derfor ikke starte den første netværksdag.

Alle netværksdage vil være spækket med forskellige interessante og brugbare emner. Den første gang i august 2020 vil du møde vores meget kompetente undervisere, Nadia og Dya, hvor du blandt andet vil lære at lave en fed elevatortale. Derudover vil der være netværksøvelser, dialogtræning og meget andet spændende.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter endt kursus let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Dya Hauch (underviser)

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dya@aroskurser.dk

Fuld profil
Nadia (underviser)

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

Fuld profil

Pris

8.000 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 4 dage årligt

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading