calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Virtuel projektstyring & distanceledelse

Virtuel projektstyring og distanceledelse er en stor udfordring, især fordi man har svært ved at vurdere og reagere på kropssprog, tone og fysisk adfærd.

I vil lære:

Vi har opbygget et spændende kursusprogram, hvor du både får indsigt i og opnår forståelse for elementerne i virtuel projektstyring og distanceledelse, og hvor vi samtidig træner det i praksis.

 

Det lærer I på dette kursus:

  • At planlægge og organisere arbejdet, når de leder på afstand
  • At benytte forskellige teknikker til målstyring og uddelegering 
  • At benytte forskellige metoder for opfølgning og feedback
  • At inddrage tilgængelige elektroniske kommunikationsmidler
  • At opbygge systemer, som sikrer dem bedre overblik
  • At skabe teamspirit og motivation via det virtuelle univers.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Kursets målgruppe

Dette intensive kursus i projektledelse er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.

Det virtuelle samarbejde – hvorfor er det så svært?

Hver dag gennemføres der samarbejde og ledelse på afstand, og projekter og opgaver løses i et virtuelt univers. Med større eller mindre grad af succes… For at lykkes skal man være klar over faldgruberne og have de rette redskaber. Dette kursus giver jeres medarbejdere værktøjerne og indsigten, så de som ledere formår at skabe og drive et virtuelt samarbejde. 

Kurset giver medarbejderen indsigt i kommunikation og social adfærd, nærhed og opmærksomhed, om ledelsesopgaver og det at skabe mål og afklare forventninger, om kommunikationsmetoder og virtuelle redskaber samt om planlægning, styring og eksekvering på afstand. 

Få teknikken til at blive jeres medspiller 

Vi har opbygget et spændende kursusprogram, hvor I får indsigt i og opnår forståelse for elementerne i virtuel projektstyring og distanceledelse, og hvor vi samtidig træner det i praksis. En væsentlig del af kurset foregår nemlig virtuelt via forskellige medier på kursusstedet, hvor du sammen med din gruppe skal løse dele af en samlet holdopgave ved brug af de redskaber, værktøjer og indsigter, som bliver gennemgået.

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i virtuel projektstyring & distanceledelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For Aros Business Academy handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.

Har du et spørgsmål?

Ring til uddannelseschef Nicolai Salomon på tlf. 70 278 279 eller send et spørgsmål til nicolai@arosbusinessacademy.dk

Anne Mette

Anne Mette har gennem mere end 15 år fungeret som konsulent og projektleder for såvel offentlige og private organisationer og har en bred undervisningserfaring samt en baggrund som bl.a. HR- og uddannelseschef i detailhandlen.

 

Teorier er fantastiske, men hverdagen passer sjældent fuldstændig til teorien. Det har Anne Mette øje for og bruger sin store erfaring med at udvikle projektledere og organisationer til at inspirere deltagerne til at finde veje, der passer til netop deres kontekst. Hun er optaget af, at du går ud ad døren med en solid portion ny viden og inspiration til at gøre dit projektarbejde bare lidt lettere.

 

Anne Mette er uddannet cand.merc. og har en række certificeringer: IPMA, Prince2 Practitioner, Half Double Foundation, MBTI, JTI, TeamCulture, HBDI.

Fuld profil

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading