calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kurset giver dig alt, hvad du behøver!

 • relevant teoretisk forståelse for, hvilke roller der skaber et vinderteam – og hvordan du faktisk gør det!
 • du lærer at skabe holdånd og at samle omkring et fælles mål
 • evne til at spotte talenter (de findes ikke kun på sportspladsen!)
 • motiveringens kunst – så sikrer du altid dine medarbejderes arbejdsglæde
 • styringsværktøjer der måler og former den kvalitative udvikling af teamet
 • et blik på dig selv som leder og udvikler af teamet
 • dynamisk videreudvikling af jeres vinderteam.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

2950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Som skoleleder har du fantastiske muligheder for, at skabe en effektiv teamkultur ud af talentmassen på lærerværelset. Vi tilpasser kurset til netop din situation, og vi kan både videreudvikle en fungerende teamkultur, eller starte noget helt nyt op fra bunden!

Vi tror på teamkultur!

Som skoleder på en friskole eller en efterskole er du måske bevidst om, hvor vigtig en god teamkultur er for at skabe resultater i undervisningen. Men samtidig er du måske også lidt skeptisk overfor, hvad du selv kan få ud af et kursus i teambuilding og teamkultur. Din skepsis er forståelig – for er teambulding-kurser ikke lidt et 90’er-fænomen? Ikke I vores bog – for vi ved, at effektiv teamkultur kan flytte bjerge på en arbejdsplads. Så læs videre her, og få en forsmag på, hvad et kursus i de ledelsesmæssige aspekter af at skabe teamkultur kan gøre for dit lærerværelse!

Kan du koden til vinderteamet? Kom med bag scenen

Der er forskel på teams – nogle bliver til vinderteams, der sammen skaber resultater, mens andre teams oplever konflikter og går i hårdknude, næsten før de har fået en chance for at gå igang. Det er på ingen måde tilfældigt, hvilke teams der får succes og hvilke, der kollapser – og på vores kursus i effektiv teamkultur finder du ud af hvad et velfungerende vinderteam er lavet af.
Vi går i dybden med dit vinderteam, og du får koden til maskinrummet: HVAD skaber et godt team? HVEM er deltagerne i det stærke team? HVORDAN leder man det stærke team? HVORNÅR skal man være opmærksom på forandringer i teamkulturen? HVAD skaber en fælles vision? HVILKE forhindringer vil true teamets styrke?

Du får solid teori – og masser af praktik!

Effektiv teamkultur er sammensat af en lang række forskellige dele, som du som skoleleder skal kende og kunne arbejde med, hvis du skal undgå, at teamet falder til jorden. Du skal være bevidst om rollerne i teamet og hvordan de påvirker teamsynergi og -energi, og du skal kunne navigere i teamudviklingens forskellige faser for bedst at nå til et stærkt vinderteam. Det lærer du på kurset.
Samtidig går vi også i dybden med din rolle som leder af teamet, og du lærer, hvordan du skaber fælles vision og mål gennem anerkendelse, delegering, kommunikation og mange flere komponenter. Og vi indfører dig ikke bare overfladisk i teorien – vi lærer dig, hvordan du helt konkret bruger de forskellige teknikker og værktøjer, når du igen står på lærerværelset!

Det er helt utroligt, hvordan alle Aros’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit og skolens udbytte af kurset:

 1. du lærer at sammensætte et vinderteam, der for alvor skaber resultater og medfølgende arbejdsglæde. Og du lærer, hvordan du folder vinderteamets kompetencer ud og skaber en decideret teamkultur på arbejdspladsen, så det bliver den måde, i går til alle fremtidige opgaver på
 2. du får lov at opleve, hvilket boost det er at være med i og lede et team, der VIRKELIG fungerer. Synergieffekten er fantastisk
 3. du får et skarpt blik for team- og gruppedynamikker, som du (og dine undervisere) kan bruge i andre sammenhænge, fx til at skabe mere motivation og selvstændighed blandt eleverne
 4. med en stærkere teamkultur og teams der virker, skaber du et bedre sammenhold på lærerværelset, og med det et bedre arbejdsmiljø og læringsrum
 5. hele skolen kommer til at mærke effekten af en god teamkultur på lærerværelset. Det lyder utopisk, men teamsamarbejde skaber faktisk en motivation og en arbejdsglæde, der påvirker alle aspekter af en arbejdsplads
 6. skolen får mulighed for at udvikle sig på en mere dynamisk og konstruktiv måde, og det skaber et stærkt udviklingspotentiale, til glæde for både skoleleder, ansatte, elever og forældre.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Kim

Kim er en af landets førende eksperter inden for teamudvikling og vinderkultur. Han har erfaring med udvikling af vindermentalitet og teamspirit fra en bred vifte af forskellige platforme, som rækker fra erhvervslivets top over frivilligorganisationer til internationale topatleter. For Kim er undervisning i teamteori og facilitering af teamudviklng en passion!
Kim har en master i præstationspsykologi med speciale i teamdynamik, foruden at være cand.scient fra Københavns Universitet.

Fuld profil

Pris

2950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading