calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Forretningsmodeller v. 4.0

Opdag succesen bag forretningsmodeller! Dette kursus klæder dig på til at implementere forretningsmodeller, og forstå hvorfor de er centrale for jeres succes.

På kurset får du

 • Viden om trends med succesfulde forretningsmodeller
 • Kendskab til redesign af værdiskabelsen i forretningsmodeller
 • Indsigt i en forretningsmodels kompleksitet
 • Værktøjerne til at implementere Business Model Canvas effektivt
 • Evnen til at skabe værdi i arbejdet med forretningsmodeller
 • Viden om netværksbaserede forretningsmodeller
 • Fornyet inspiration til at arbejde med forretningsmodeller
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

6. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Comwell Copenhagen Portside
7. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
6.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, der arbejder med eller ønsker at implementere forretningsmodeller i organisationen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Bliv klogere på tidens forretningstrends

I mange virksomheder og organisationer er forretningsmodellen blevet et større omdrejningspunkt end selve produktet eller den service, man yder. Og det kan der være mange gode grunde til. Vi ser på virksomheder, der giver deres produkter gratis væk til kunderne – og har succes med det. Vi ser på, hvordan offentlige organisationer kan tænke nye forretningsmodeller, der giver borgere og partnere værdi. Og vi ser på, hvordan man kan skabe netværksbaserede forretningsmodeller, der styrker organisationers værdiskabelse.

Skab succes med forretningsmodeller

Kurset starter ud med en forståelsesrejse for at finde ud af, hvad forretningsmodeller overhovedet er, og hvorfor de er centrale for en forretnings succes. Og vi ser på de største danske og internationale succeser, hvor teknologi ikke kunne skabe succesen alene, men kun i symbiose med nye disruptive forretningsmodeller. Undervisningen består af teori og praksis, og vi arbejder løbende med konkrete cases, så du kan få afprøvet din nye viden i praksis.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Dit udbytte

 • Du får viden om, hvordan du kan implementere Business Model Canvas effektiv i organisationen. Business Model Canvas er et værktøj, du kan bruge i dit arbejde med udviklingen af en forretningsmodel.

 • Du lærer at forstå kompleksiteten bag forretningsmodeller, hvilket gør dig til en central medarbejder i din organisation eller virksomhed. Og du bliver ikke mindst en vigtig sparringspartner på din arbejdsplads.

 • Du får kendskab til konkrete eksempler på, hvordan andre organisationer tidligere har arbejdet med forretningsmodeller. Denne indsigt kan inspirere dig i dit videre arbejde og bidrage til at booste din kreativitet og arbejdsglæde.

Din arbejdsgiver udbytte

 • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er i stand til at skabe værdi gennem forretningsmodeller. Dette gør dig til en kompetent leder, der kan bidrage til organisationens værdiskabelse.

 • Din arbejdsgiver får en inspireret og initiativrig leder, der forstår at arbejde kreativt og effektivt med forrretningsmodeller.

 • Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at arbejde med netværksbaserede forretningsmodeller, hvilket kan være afgørende for organisationens fremtidige udvikling.

Program for kurset

 • Introduktion: Hvad er en forretningsmodel?
 • Netværksbaserede forretningsmodeller
 • Vi gennemgår en række konkrete forretningsmodeller
 • Den succesfulde virksomhed
 • Skab værdi med Business Model Canvas

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Morten Lund

Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.

morten@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

6.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag (kl. 9-17)

Næste kursus

6. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Comwell Copenhagen Portside
7. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading