calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

På kurset lærer du at

 • forberede dig på en forhandling
 • forstå forskellige forhandlingstyper, -strategier og -stilarter
 • skabe positiv overtalelse og 4-D ForhandlingTM
 • kende forskellen mellem standpunkter og interesser
 • kunne skabe tillid gennem spørgeteknik og aktiv lytning
 • bruge dit kropssprog bevidst i forhold til en forhandling
 • tackle konflikter og svære forhandlinger.

Tag på kursus i "Frie Skolers Ledere: Forhandlingsteknik" ligesom medarbejdere fra:

 • Danfoss logo
 • Det Tekniske Universitet logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

5950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale, overnatning og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på kurset?

Dette kursus er for dig, der som skoleleder kan se potentialet i at være en stærk forhandler i en hverdag, der er præget af mange forskellige situationer, hvor du skal forhandle din vision for skolen igennem.

Investér i dig selv og din skole

I en forhandling får du ikke, hvad du fortjener, men hvad du forhandler! Så jo bedre du er til at forhandle, jo flere mærkesager og visioner kan du få igennem. Forhandlingsteknik er nemlig en personlig kompetence, der kan give dig gennemslagskraft og resultater på bundlinjen. Og en skoleleders hverdag er fyldt med både store og små forhandlinger – vi giver dig redskaberne til at få det optimale ud af dem.

Forberedelse er en kunst – lær den!

Vores kursus i forhandlingsteknik er toleddet – vi fokuserer nemlig både på hverdagens spontane forhandlinger, og på de lidt større forhandlingssituationer, som skal forbederedes grundigt, for at du kan få forhandlingen helt hjem.

Du lærer at gribe forhandlingen an som en afsluttet process, der skal struktureres og tilrettelægges nøje alt efter ønsket udfald og forhandlingssituation. I løbet af kurset bliver du bevidst om din personlige forhandlingsstil, og du lærer om forhandlingstaktikker, forhandlingsstrategier og forhandlingsmiljøer.

Få jord under neglene!

Vi træner det andet led af din forhandlingsteknik, nemlig den spontane, gennem en række øvelser i løbet af kurset. Din underviser på kurset er selv prisvindende forhandler, og han sørger for, at du efter kurset går hjem med en lang række forhandlingsværktøjer, som du kan lægge direkte ned i din personlige værktøjskasse – og bruge igen når du skal improvisere eller forberede en forhandling.

Kurset var fremragende og med et højt udbytte. Det skyldes klart at underviseren er utroligt vidende samt en god formidler. Der var et godt miks mellem teori og praktiske værktøjer, som er er lige at gå til.

Henrik H. Pedersen - EG A/S

Kursus af meget høj kvalitet med en super kompetent og engageret underviser. Han brænder for stoffet og kommer ud over rampen – han kan næsten ikke stoppe. Jeg er sikker på at kurset vil have stor indflydelse på mig – større end mange andre kurser jeg har prøvet.

Lisbet Sand - Danmarks Tekniske Universitet

Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter.

Richard John Neumeister - Nets Denmark A/S

Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

Nick Thingholm Baandrup - Danfoss

Jeg havde en super god kursusoplevelse. Jeg forventer at opnå bedre resultater i en forhandlingssituation fremover.

Ole Rahbæk Pedersen - SEGES

Dit og skolens udbytte af kurset:

 1. du bliver en bedre forhandler, hvilket gør det muligt for dig at få dine visioner og mærkesager igennem på en god og konstruktiv måde
 2. du får tilføjet endnu en vigtig kompetence til din ledelsesværktøjskasse, der hjælper dig med at fremstå som en mere naturlig og karismatisk leder
 3. du bliver i stand til at spotte hverdagens små forhandlinger, og du kommer til at føle dig mere sikker i dem. På den måde bliver det lettere for dig at skabe en konstruktiv arbejdsdag.
 4. når du bliver stærkere i din forhandlingsteknik er du bedre til at varetage din og skolens interesser i situationer, hvor du måske skal forsvare eller præsentere nogle valg over for forældre, lærerstab eller bestyrelse
 5. I kan søsætte en mere forhandlingspræget strategi i en periode, og måske få forhandlet nye faciliteter hjem til legepladsen, klasselokalerne eller sportshallen
 6. med solide forhandlingsteknikker kan du forhandle meget bedre og mere konstruktivt med din lærerstab – det sikrer et bedre arbejdsmiljø på skolen på længere sigt.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Mikkel

Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i ”Spot a lie”. Han er chefadvokat og Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC).

Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (”Preparing Negotiations”) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris. Du kan møde Mikkel på vores kurser i forhandlingsteknik i Aarhus.

Fuld profil

Pris

5950 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er inklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale, overnatning og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading