calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

DisruptionUddannelsen

Lær kunsten at omdanne viden om disruption og digitalisering til konkret værdi på din arbejdsplads!

De 6 bedste grunde til at tage denne uddannelse i digitalisering og disruption!

  1. Du får en yderst ambitiøs uddannelse udviklet i samarbejde med dem, der er mest fremme i skoene, når det handler om disruption og digitalisering
  2. Vi giver dig 6 måneders faglig og personlig udvikling (sideløbende med dit almindelige arbejde)
  3. Uddannelsen har et internationalt udsyn, naturligvis. Men vi tager udgangspunkt i, hvor virksomhederne befinder sig, nemlig i Danmark
  4. Vi kommer hele vejen rundt: Digitalisering, automatisering, robotter, machine learning, disruption, digital transformation, big data og meget mere
  5. Du bliver præsenteret for teorierne og relevant forskning, men fokus er værktøjerne og at rykke dig, din indsigt og viden, så du bliver i stand til at implementere det i virksomheden/organisationen!
  6. Du får en uddannelse, som vil kunne sikre, at jeres virksomhed ikke bliver overhalet i fremtiden.

HUSK: Deltager I flere fra samme arbejdsplads, så sparer I 1.500 kr. pr. deltager. 

Deltag på vores mange kurser og uddannelser ligesom ...

  • KMD logo
  • Vestas logo
  • Nordea logo
  • Mærsk Logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

28500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger og kompendier og eksklusiv forplejning på alle undervisningsdage. Betaling 21 dage før uddannelsens start.

Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Uddannelsen er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker ud af boksen. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Det er vores klare erfaring, at disruptors får stor gevinst af at sparre med andre disruptors fra forskellige brancher og trin i organisationerne. Det ville derfor være kontraproduktivt for en uddannelse som denne at udelukke deltagere ud fra deres alder, erfaring eller branche. Der er derfor ingen formelle optagelseskrav til denne uddannelse.

 

Jeg taler med den ene leder efter den anden, der understreger, hvor seriøs han eller hun er om innovation. Og jeg spørger altid: Har vedkommende trænet sine medarbejdere i at tænke i innovation – har der været kurser, uddannelse i at udfordre den faste måde at gøre tingene på, eller hvordan man laver et eksperiment eller en prototype? Det har de næsten aldrig.

– Ledelses- og innovationsguruen Gary Hamel, på lederkonference i DR’s Koncertsal.

 

En uddannelse, der ikke bare er varm luft!

Det ville være nemt blot at fortælle dig en masse om Uber, AirBnB og Tesla – og om hvad man gør ovre i Silicon Valley – og så efterlade dig der. Men det ville samtidig være alt for uambitiøst.

Under uddannelsen ‘tvinger’ vi dig til at skabe disruption og digitalisering på din egen arbejdsplads! Det er os magtpåliggende, at give dig en masse viden og inspiration – samtidig med, at vi giver dig redskaber og tid til at gøre det selv i praksis.

Vi præsenterer dig globale og lokale teknologier og strømninger – og du skal på en af undervisningsdagene møde en række danske virksomheder, der har disrupted deres branche!

Bliv undervist af Danmarks absolut stærkeste team inden for digitalisering og disruption!

Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med landets absolut førende hjerner og praktikere indenfor disruption, digitalisering og digital forretningsudvikling.

Designerne af uddannelsen er samtidig dine faste undervisere og sparringspartnere undervejs, og de har en baggrund og uddannelse fra steder som Singularity University, Silicon Valley, Google, Accelerace, MyC4 m.fl. Tilsammen har de modtaget et utal af priser såsom Top 100 danske ledere, Årets IT-virksomhed, Årets Iværksætter m.v.

mini mba, Steen hildebrandt

Disrpt! Bliv ekspert inden for 6 essentielle områder!

Disruptionuddannelsen er bygget op over 6 moduler. Hvert modul består af pensumlæsning, en undervisningsdag, individuelle disruptionøvelser og et møde med studiegruppen. Her er modulerne:

 

1. Strategiske modeller i arbejdet med digitalisering og disruption

Hvilke danske og globale trends og megatrends driver disruption – og hvilke strategiske modeller er i spil? Modulet give dig et klart overblik over de aktuelle lokale og internationale trends og begreber (herunder AI, robotteknologi og meget andet). Og du bliver klogere på, hvilke strategier, der skal drive præcis jeres projekter frem.

Underviser: Tune Hein, forfatter til blandt andet “Disrupt – eller dø!”

 

2. Dual Growth Capability. Organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe eksponentiel vækst

Man behøver ikke at risikere hele sin kerneforretning på et disruptivt projekt! Dual vækstledelse lærer jer at skabe parallelle spor, der ikke disrupter jeres egen kerneforretning (i hvert fald ikke før, det nye har vist sig værd). Vi ser på de organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe en eksponentiel vækstmotor. Desuden ser vi på, hvordan du kan pitche dette til bestyrelsen eller ledelsen.

Underviser: Johan Rosengreen Kringel, managing partner i konsulenthuset Kring (People, Planet, Profit).

 

3. Digital og disruptiv forretningsudvikling. Digitale og disruptive forretningsmodeller. Deleøkonomi

I verdenshistorien har pendulet svinget imellem centralisering og decentralisering. Men med internettet er der skabt en tredje vej: Den distribuerede løsning. Vi ser på forretningsmodeller og forretningsudvikling, der er særligt anvendelige ift. disruption og digitalisering, og vi arbejder med deleøkonomi som fænomen og strategi.

Underviser: Jesper Bove-Nielsen, forfatter til bøgerne “Den nye deleøkonomi – digitale strategier i adgangssamfundet” og “E-business – digitale forretningsstrategier”.

 

4. Toolbox til disruption og digitalisering. Good failure vs. bad failure. Pretotyping (udvikl det rigtige produkt på den billigste måde!)

Pretotyping er Googles egen innovationsmetode til at teste og vurdere ideer til nye produkter og services. Den baserer sig på det faktum, at 80 % af alle nye projekter fejler. Og metoden hjælper jer til at fejle langt hurtigere og billigere, så I lynhurtigt kan kanalisere ressourcerne hen til de sidste 20 % af projekterne.

Underviser: Tim Vang, serieiværksætter og CEO i den internationale konsulentvirksomhed pree.to.

 

5. Hvordan sikrer vi en kompetent, modig og innovativt tænkende organisation? Og hvordan får vi projekterne i mål?

Fremtiden kræver andre kernekompetencer, og vi skal sikre et stimuleret læringsmiljø. Men hvordan skaber vi et digitalt og nytænkende mindset. Og hvordan forankrer vi alle de nye tiltag – og fjerner den uundgåelige modstand mod forandring?

Underviser: Susanne Odgaard, direktør i Institute of Innovative Thinking.

 

6. Meet the disruptors! Besøg fra danske virksomheder, der har vendt markedet på hovedet

Uddannelsens sidste dag står i praksissens tegn, med workshops hvor vi arbejder case-baseret. Her møder du en række danske virksomheder, der har disruptet deres branche og skabt nye forretningsmodeller og innovationer gennem brugen af disruptive teknologier.

Vi finder nye danske virksomheder til hver gang, men kan allerede nu løfte sløret for de første gæster på programmet. Tilmelder du dig januar-holdene kan du nemlig blandt andet glæde dig til at møde disse tre disruptors:

Danske Bank

Klavs Hjort – Innovationschef

Danske Bank har populært sagt åbnet kassen for it-iværksættere og afprøver med en kombination af iværksættermiljøer og særlige tiltag i
forhold til iværksætteri og innovation at udvikle fremtidens disruptive forretningsmodeller. Mød innovationschef hos Danske Bank, Klavs Hjort,
til en snak om fremtiden indenfor digitalisering, disruption og fintech.

 

Tryg

Michael Juhler-Nøttrup – Head of Innovation og New Business & Customer Innovation

Tryg er ét af Nordens største forsikringsselskaber og meget optaget af digital forretningsudvikling og disruption. Hør Michael Juhler-Nøttrup,
der er Innovationschef hos Tryg, fortælle om virksomhedens strategiske arbejde med disruption samt deres innovative tiltag The Camp –
et co-wokring space for startups beliggende i Tryg’s hovedkvarter i Ballerup.

 

GoMore

Søren Riis – Co-founder 

GoMore er det absolutte flagskib i Danmark, når vi taler deleøkonomi. Dermed er virksomheden også frontløber indenfor disruptive og innovative
forretningsmodeller. Studerende på DisruptionUddannelsen i København hører medstifter Søren Riis fortælle om den fantastiske rejse og de udfordringer, der har været undervejs, med at bygge en
disruptiv og digital forretningsmodel.

 

Facilitator: Jonathan Løw, forfatter til bestselleren GuruBogen, hvor han har interviewet 100 iværksættere og virksomhedsledere.

mini mba, Steen hildebrandt

Ikke en traditionel akademisk uddannelse!

Denne uddannelse handler ikke kun om at fylde viden og værktøjer på dig. Det vil vi selvfølgelig også gerne. Men vi vil også bringe den nye viden i spil undervejs. Du kommer med andre ord til at digitalisere, disrupte og udvikle nye forretningsmuligheder – og vi hjælper dig også med at implementere de nye tiltag og gøre organisationen klar til fremtiden.

Er det jeres virksomhed, der bliver taberen i den internationale konkurrence?

En undersøgelse fra Dansk Industri viser, at danske virksomheder i dag er udsat for disruption uden at reagere på det i tilstrækkelig grad. Det er faretruende for Danmarks position på det internationale marked. Gælder det også for jer?

Hvad skal der ske, og hvordan foregår det?

Uddannelsen strækker sig over 6 måneder med i alt 6 undervisningsdage. Den består af en blanding af interaktive præsentationer og foredrag, indsigtsfulde diskussioner, arbejde med hands-on cases, afprøvning af de seneste nye teknologier i praksis samt et møde med nogle af Danmarks mest disruptive virksomheder.

Du kommer til at deltage på en uddannelse med andre ambitiøse kvinder og mænd fra en lang række forskellige brancher, hvilket også naturligt medfører spændende dialoger, netværk og debatter med ligesindede.

Du kommer (heldigvis) ikke sovende til det!

Uddannelsen foregår på et højt niveau – både hvad angår undervisning, litteratur og praktik. Du får indblik i disruptive teknologier, organisationsformer, muligheder og lederskab. Vi arbejder med en konstant vekselvirkning imellem teori og praksis.

Og i mellem hver undervisningsgang er der 200-300 siders pensumlæsning, individuelle øvelser rettet mod din arbejdsplads samt et møde med studiegruppen.

Dit udbytte

  • Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine kompetencer inden for disruption, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

  • Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse inden for disruption og digitalisering - designet og blåstemplet af landets største eksperter.

  • Du udvikler masser af disruption under uddannelsen.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsplads får en særdeles kompetent medarbejder, der vil have et bredt fundament at stå på, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

  • Din arbejdsplads øger sandsynligheden for ikke at gå glip af muligheder - og for at gå en sikker fremtid i møde.

  • Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse.

Fagligt stærkt pensum

Forud for hver af uddannelsens seks undervisningsdage vil du få cirka 300 sider, som du kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det godt kan lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant til at læse meget. Og også selvom du har meget travlt.

Pensum består desuden udelukkende af bøger, artikler og uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen og vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.

Se den fulde pensum liste her.

mini mba, Steen hildebrandt

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler uddannelsen om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din uddannelse. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).

mini mba, Steen hildebrandt

Få masser af sparring i din studiegruppe

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. Studiegrupperne giver dig mulighed for at vende pensum og øvelser – og for at få masser af sparring på din egen situation og rolle. Det er frivilligt, om du deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort læringsudbytte.

mini mba, Steen hildebrandt

Eksamen (pitch)

Eksamen på uddannelsen er en mundtlig pitch af en idé til et konkret disruption-/digitaliseringsprojekt, du ønsker at iværksætte (25 min.). Du vil skulle trække på den viden, du har erhvervet dig under uddannelsen. Eksaminator vil være en af uddannelsens undervisere.

​Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på DisruptionUddannelsen. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

mini mba, Steen hildebrandt

Vi tager lige et par hurtige, men vigtige, definitioner:

Hvad er disruption?

Det er vigtigt at slå fast, at disruption ikke er et nyt og smart ord for innovation. Disruption er altid innovativ, men innovation er ikke nødvendigvis disruptiv. Det er med andre ord mere end innovation. Disruption erstatter et eksisterende marked, teknologi eller branche – og skaber noget, der er mere værdifuldt og effektivt. Det er med andre ord både skabende og destruktivt.

Tune Hein, der er forfatter til “Disrupt eller dø!” (og som er en af uddannelsens undervisere), definerer disruption sådan her: “Disruption er en hurtig, livstruende ændring af dine forretningsvilkår”.

Hvad er digitalisering?

Digitalisering er integrationen af digitale teknologier i daglige processer. Med digitalisering omdannes analoge informationer til digitale data, hvilket muliggør automatisering og effektivisering.

Hvad er digital transformation?

Digital transformation er arbejdspladsens overgang fra analoge processer til digitale processer. Overgangen er typisk forbundet med store udfordringer, idet transformationen erstatter gamle vaner og processer. Transformationen kræver med andre ord effektiv forandringsledelse.

mini mba, Steen hildebrandt

Derfor er vi kåret til Gazelle – igen

Du kan også læse, hvorfor vi mener, at Aros Business Academy for nyligt igen er kåret til Gazellevirksomhed af Børsen: Aros Business Academy er Gazelle.

 

 

mini mba, Steen hildebrandt

Hent PDF: Klik her for at bestille en PDF med udvidet materiale

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Desuden er han forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.

tune@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

28500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger og kompendier og eksklusiv forplejning på alle undervisningsdage. Betaling 21 dage før uddannelsens start.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading