calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed

Nok SNAK om bæredygtighed! Nu skal der handling til. Mød professor Steen Hildebrandt og 6 andre førende eksperter inden for FN’s verdensmål, bæredygtighed og bæredygtig forretningsudvikling på denne praktisk anlagte MasterClass over to intense dage.

Derfor skal du deltage på vores MasterClass!

 • Du vil tage det første spadestik til jeres nye bæredygtige strategi.
 • Du får inspiration fra en række virksomheder og organisationer, der selv er meget langt med bæredygtig omstilling.
 • Workshops med fokus på jer og jeres virksomhed/organisation, der fokuserer på brainstorm og de indledende skitser til handling.
 • Du bliver klogere på, hvordan verdensmålene og bæredygtighed er nøglen til fremtiden for jer og jeres virksomhed/organisation.
 • Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Oplæg fra virksomheder og organisationer der er førende inden for bæredygtighed

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Meld dig til nu!

3. - 4. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10. - 11. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Copenhagen Marriott Hotel

Hvem bør tage på MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed?

Denne MasterClass er for dig, der vil have hjælp til at omsætte verdensmålene til konkret strategi. Vi har sammensat et program, der spænder fra små til store virksomheder over private og offentlige aktører. Uanset hvor du kommer fra, henvender vores MasterClass sig til dig, der vil vide mere om verdensmålene og få inspiration til at arbejde seriøst med FN’s verdensmål og bæredygtighed i din egen virksomhed eller organisation.

Du møder disse eksperter!

 • Professor i ledelse Steen Hildebrandt.
 • Christina Blak, We Love People. Kreativ direktør og partner.
 • Simon Boas Hoffmeyer, Carlsberg. Bæredygtighedschef (København).
 • Martin Bjergegaard, able®. Administrerende direktør og stifter.
 • Mireille Jakobsen, BC Hospitality Group. Group CSR Manager.
 • Trine Plambech, Alexandra Instituttet. Principal Green Urban Designer.
 • Line Vind / Bo Rasmussen, Gladsaxe Kommune. Chefkonsulent /Kommunaldirektør.
 • En hemmelig gæst fra en stor virksomhed (Aarhus).

Steen Hildebrandt: “Verdensmålene er handling!”

Det skorter ikke på snak om bæredygtighed og verdensmål, og nu skal der for alvor handles, før det er for sent. Derfor inviterer Aros Business Academy i samarbejde med Steen Hildebrandt til denne MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed. MasterClassen sætter fokus på de praktiske dimensioner af FN’s verdensmål og bæredygtighed. Derfor har vi sammensat et program, der kombinerer inspirerende oplæg fra forskellige virksomheders bæredygtighedsstrategi med workshopformatet. Du får en blanding af undervisning, gæsteforedrag og praktiske workshops med fokus på egen arbejdsplads.

Bæredygtighed er også bundlinje!

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke at flytte jer også, risikerer i store tab. Det kan næsten ikke understreges nok. Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Vores MasterClass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.

Business as usual er ikke en mulighed

Vi er nået til et punkt, hvor alt det, der plejede at virke, ikke længere er fremtidens løsning. Men det er ikke kun en dårlig ting. Verdensmålene kan nu bruges som et fantastisk nyt mulighedsrum for dig og din virksomhed. Og hvorfor det? Fordi verdensmålenes realisering kræver helt nye former for partnerskaber; Verdensmålene er et nyt paradigme for lederskab; Verdensmålene er forandringsledelse. Vi står over for et reelt paradigmeskift, og det kræver både nytænkning og nye handlinger. På denne MasterClass gør vi bæredygtighed og verdensmål til den nye strategiske dagsorden.

Lær af de banebrydende front runners

På vores MasterClass har vi inviteret nogle af Danmarks mest banebrydende virksomheder inden for arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed. De har allerede arbejdet længe og seriøst med deres omstilling, og derfor har de gjort sig erfaringer, som du kan bruge. Derudover kan deres erfaringer hjælpe dig med at få konkretiseret, hvad bæredygtig omstilling kan være, få set hvordan det folder sig ud hos andre i praksis, stifte bekendtskab med de barrierer og forhindringer, de har mødt på deres vej – og måske selv undgå dem.

 

Dit udbytte

 • Viden: Du får en grundig viden om FN's verdensmål og bæredygtighed leveret af dem, der er kommet længst med reel bæredygtig omstilling i Danmark.

 • Inspiration: MasterClassen er designet til at give dig et væld af nye ideer, der udfordrer nogle af de tanker eller fordomme, du måske allerede har gjort dig om bæredygtighed og muligheden for at komme godt i gang med din egen omstilling.

 • Stien er lagt: Vi har skaffet banebrydende virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer med barrierer og udfordringer, der opstår når man arbejder med bæredygtig omstilling og verdensmål. Forhåbentligt kan du undgå eller forberede dig på nogle af de største.

Virksomhedens udbytte

 • Bundlinje: Virksomheden kommer et skridt tættere på at flytte sig derhen, hvor brugere, kunder og borgere er. Det giver køb, klik og loyalitet, og det kan ses på bundlinjen.

 • Employer Branding: Om ikke så længe vil det formentligt få stor betydning for både nye og gamle medarbejdere, at deres arbejdsplads markerer sig som en bæredygtig og ansvarlig virksomhed med blikket mod fremtiden. Derfor bliver det nemmere at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.

 • Fremtidssikring: Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Få inspiration til din egen strategi!

Ideen bag vores MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed er at kombinere inspirerende oplæg fra cremen af dansk bæredygtig omstilling med muligheden for at lægge grundstenene til din egen bæredygtige strategi. Derfor efterfølges hvert oplæg af en halv times intensiv workshop, hvor du får fingrene i din egen virksomhed eller organisations specifikke udfordringer og fremtidsperspektiver. På to dage får du selvfølgelig ikke en færdig strategi, men du får måske lagt et solidt fundament eller tegnet de første skitser, der skal være med til at få din virksomhed eller organisation sikkert med i den bæredygtige omstilling.

Program for MasterClass i Aarhus

Dag 1

 • Professor Steen Hildebrandt.
 • Christina Blak, We Love People. Kreativ direktør og partner.
 • Martin Bjergegaard, able®. Administrerende direktør og stifter.
 • Trine Plambech, Alexandra Instituttet. Principal Green Urban Designer.

Dag 2

 • Christina Blak, We Love People. Kreativ direktør og partner.
 • Mireille Jakobsen, BC Hospitality Group. Group CSR Manager.
 • Line Vind / Bo Rasmussen, Gladsaxe Kommune. Chefkonsulent /Kommunaldirektør.
 • Hemmelig oplægsholder, annonceres snart!

mini mba, steen hildebrandt

Program for MasterClass i København

Dag 1

 • Professor Steen Hildebrandt.
 • Christina Blak, We Love People. Kreativ direktør og partner.
 • Martin Bjergegaard, able®. Administrerende direktør og stifter.
 • Simon Boas Hoffmeyer, Carlsberg. Bæredygtighedschef.

Dag 2

 • Christina Blak, We Love People. Kreativ direktør og partner.
 • Mireille Jakobsen, BC Hospitality Group. Group CSR Manager.
 • Line Vind / Bo Rasmussen, Gladsaxe Kommune. Chefkonsulent /Kommunaldirektør.
 • Trine Plambech, Alexandra Instituttet. Principal Green Urban Designer.
mini MBA, steen hildebrandt, minimba

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere end 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Hildebrandt er også en af Danmarks skarpeste profiler inden for FN’s verdensmål, bæredygtighed og bæredygtig ledelse, og derfor har vi sammen med ham stablet denne ambitiøse MasterClass på benene. Han har udgivet talrige bøger om ledelse og verdensmål, og i 2018 modtog han Dansk Forfatterforenings Faglitterære pris for sit forfatterskab, hvor han blandt andet gør op med modsætningsforholdet mellem begreberne vækst og bæredygtighed.

Og så vil du også have mulighed for at møde Steen Hildebrandt. Han indleder nemlig MasterClassen med et foredrag.

Fuld profil

Simon Boas Hoffmeyer - Carlsberg Group (København)

Simon Boas Hoffmeyer (København) er bæredygtighedschef i Carlsberg Group. På MasterClassen i København kommer han og fortæller om Carlsbergs arbejde med deres bæredygtighedsindsats.

Simon Boas Hoffmeyer holder oplæg under titlen: “Verdensmål fra ord til handling”. Han fortæller om, hvordan Carlsberg har udviklet sit bæredygtighedsprogram ved at analysere virksomhedens mest væsentlige problemstillinger og ved at bruge verdensmålene til at bestemme, hvilke områder der kan have størst indvirkning på både verden og virksomhed såvel positivt som negativt. Find ud af, hvordan Carlsberg har mødt udfordringerne, hvad de har lært indtil videre, og de underlæggende grunde bagved lanceringen af det mest ambitiøse bæredygtighedsprogram i deres industri.

Fuld profil

Martin Bjergegaard - able®

Martin Bjergegaard er administrerende direktør og stifter af virksomheden able® (tidligere frokost.dk). able® serverer frokost for 600+ danske virksomheder hver dag, og de gør det med omtanke og fokus på bæredygtighed. Hos able® arbejder de blandt andet med at mindske madspild i deres frokostordninger. Madspild er nemlig både spild af gode ressourcer og et økonomisk tab, der kan ses på bundlinjen.

Fuld profil

Trine Plambech - Alexandra Instituttet

Trine Plambech er manager for Intelligent Sustainability i Alexandra Instituttet.

Trine giver med afsæt i verdensmålene et overblik over en række forskellige tilgange til at arbejde med bæredygtighed med afsæt i konkrete eksempler på virksomheder, der har været igennem en succesfuld grøn omstillingsproces. Nye digitale løsninger spiller en afgørende rolle for at nå i mål med verdensmålene, og Trine fortæller om potentialerne i at bruge teknologien som løftestang. Endelig bliver det helt afgørende at forstå og inddrage viden om menneskers adfærd. Trine giver eksempler på, hvordan man i sine løsninger kan invitere til bæredygtig adfærd og hvad virksomhederne kan få ud af det.

Fuld profil

Gladsaxestrategien

Bo Rasmussen og Line Vind er henholdsvis kommunaldirektør og chefkonsulent i Gladsaxe Kommune. De kommer og fortæller om Gladsaxestrategien, som er Gladsaxe Kommunes ambitiøse plan for den strategiske udvikling af en kommune på baggrund af FN’s 17 verdensmål. I Gladsaxe har man fokuseret på, hvordan FN’s globale mål ikke står i vejen for lokale prioriteter, men tværtimod kan understøtte og bidrage til at løfte barren for lokale indsatser.

Fuld profil

Mireille Jakobsen - BC Hospitality Group

Mireille Jakobsen er Group CSR Manager i hotelgruppen BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. BCHG har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hospitality branchen. Derfor arbejder de konkret med bæredygtighed som en integreret del af gruppens strategi.

Mireille holder oplæg under titlen: “Hosting Moments That Matter”, hvor hun taler om følgende: Hvordan arbejder BC Hospitality Group med FNs verdensmål? Hvad er de største udfordringer og potentialer, som turist- og event-industrien står over for? Og hvad er en bæredygtig gæsteoplevelse egentlig for noget?

Fuld profil

Christina Blak

Christina Blak er kreativ direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med blandt andet bæredygtige budskaber i den formålsdrevne økonomi. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder – noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med! Og så er Christina en erfaren facilitator, som er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Fuld profil

Pris

6.900 kr.
/ 5.865 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du kursusmateriale og bogen Verdensmålene – det vigtigste punkt på dagsordenen! af Steen Hildebrandt. Derudover får du eksklusiv forplejning begge dage. Betaling en uge før MasterClassens start.

MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed forløber over to tætpakkede dage fra 9-17!

Meld dig til nu!

3. - 4. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10. - 11. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Copenhagen Marriott Hotel

Kursuskategorier

Loading