calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Avanceret grafisk facilitering

Avanceret tegneteknik og procesfacilitering med grafisk facilitering. Kom ud over flipchartet og tag din grafiske facilitering til helt nye, avancerede højder. Det bliver sjovt, kreativt og spændende!

Dette kursus tager dig hele vejen rundt!

 • Lær, hvordan du tager din grafiske facilitering med ud af mødelokalet og ind i dine præsentationer
 • Nyt og udvidet ikonbibliotek
 • Lær, hvordan du tegner STORT, så du både kan tegne på flipchart og større formater
 • Udbyg din tegneteknik – fokus på metaforer, farveforståelse og lettering
 • Få hjælp og sparring til at udvikle din helt egen tegnestil
 • Tegne- og faciliteringsværktøjer til grupper
 • Feedback fra gruppen på selvvalgt projekt (medbring et!)
 • Hvorfor, hvornår og hvordan bruges grafisk facilitering i processer?
 • Og du får dit eget professionelle tegnesæt med bl.a. de suveræne tuscher fra Neuland og pastelkridt!
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

19. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
21. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer

Hvem bør deltage på dette kursus i avanceret grafisk facilitering?

Dette kursus er for dig, der vil have endnu mere ud af grafisk facilitering. Niveauet på kurset forudsætter, at du har kendskab til grundlæggende tegneteknikker og grafisk facilitering på basisniveau. Tag vores kursus: Grafisk facilitering i praksis, hvis du vil lære de grundlæggende tegneteknikker.

Du får meget mere end bare ét nøk op

På denne masterclass, som vi fristes til at kalde det, møder du ligesindede, der lige som dig har forudgående erfaring med grafisk facilitering. På kurset skaber vi et fælles forum til udveksling og udvikling af ikoner, skabeloner og grafiske præsentationer. Vi kommer desuden også rundt om alt, hvad der rører sig inden for visuel formidling og grafiske virkemidler i dag. Det betyder, at du får sparring og inspiration fra alle mulige ledder og kanter og kan gå fra kurset med et betydeligt større bagkatalog.

Bliv kontorets Michelangelo (næsten da)

På kurset i avanceret grafisk facilitering bevæger du dig op på et niveau, hvor flipcharts hverken kan eller skal sætte de fysiske rammer for dine tegninger. Det betyder, at du lærer at facilitere på en helt ny og gigantisk skala. Okay, det bliver nok ikke heeelt så stort og smukt som Det Sixtinske Kapel, men hvad siger du til en 5 meter lang vægplanche med jeres vision og proces, som medarbejderne kan udforske på spadsereturen til og fra kaffemaskinen? Visuel formidling og dets placering i rummet kan have ekstrem positiv effekt, når det anvendes korrekt – og det lærer du på kurset.

Det er din streg og dine projekter!

Du bliver ikke en avanceret grafisk facilitator uden at komme ud af din comfort zone og prøver at “tegne uden for stregene”, hvis du forstår, hvad vi mener. På kurset tager du de første spadestik mod at udvikle en mere personlig grafisk tegnestil. Det betyder blandt andet, at du kommer til at arbejde rundt om ready-mades og skabeloner.  Desuden kommer dit arbejde på kurset til at centrere sig om dine egne, selvvalgte cases fra det virkelige liv. På den måde får du både trænet din streg og kickstartet dit næste projekt. Tag derfor gerne et selvvalgt projekt med på kurset!

Dit udbytte

 • Du får en enorm sikkerhed og selvtillid som grafisk facilitator, fordi du har mere end bare styr på dit håndværk. Du mestrer det! Endda nærmest på et professionelt plan, hvor ikonbibliotek, teori og teknik er toptunet og up-to-date.

 • Du bliver skarpere til at fange mønstre og sammenhænge i de ideer og begreber, der bliver udviklet på møder og projekter. Det er en stor værdi, der gør det lettere for dig at ramme plet med dine tegninger.

 • Du går fra kurset med en klar visuel plan for dit næste projekt, som er blevet udviklet under sparring med både dine medkursister og en professionel grafisk facilitator.

Din arbejdsgivers udbytte

 • En vigtig del af visuel facilitering er det visuelle slutprodukt. Det kan hænges op på kontoret eller nedskaleres i postkortformat, så alle medarbejdere har lettilgængelig visuel opsummering lige ved hånden - på den måde er det nemmere at eliminere forvirring og bevare motivationen.

 • Fordi du lærer at gøre viden og ideer til let forståelig kollektiv viden, hvor informationer deles og fastholdes hurtigt, bliver jeres processer og arbejdsgange mere effektive.

 • Med en grafisk tilgang til møder og projekter bliver der skabt et innovativt rum, der giver jeres virksomhed et helt konkret potentiale for positiv videreudvikling, hvor alle føler ejerskab over de nye ideer og retninger.

Programmet for kursusdagen

 • Avanceret tegneteknik: farver, dybdeperspektiver, fart i stregen med mere
 • Udvidelse af dit ikonbibliotek med fokus på metaforer og symboler
 • Hvorfor, hvornår og hvordan bruges grafisk facilitering i processer?
 • Hvilke tegne- og faciliteringsværktøjer kan bruges til grupper?
 • Feedback fra underviser og medkursister på dit selvvalgte projekt
 • Hvordan arbejder vi med store plancher? Øvelse i at designe og strukturere processen med grafisk facilitering – genbesøg og niveau 2.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alt om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Anna Margrethe

Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Desuden er Anna Margrethe autoriseret organisationspsykolog og har de sidste 10 år arbejdet som arbejds- og organisationskonsulent i både private, offentlige og frivillige organisationer.

Fuld profil

Maibritt

Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor.

Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Fuld profil

Pris

5.500 kr.
/ 4.675 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag (kl. 9-16)

Næste kursus

19. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
21. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
27. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
27. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
7. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading