calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

På kurset får du hele pakken:

 • Du får strømlinet dine lederegenskaber og –kompetencer
 • Du opnår sikkerhed og troværdighed i din lederrolle
 • En genopbygning af dine ledelsesværdier og en effektiv implementeringsstrategi
 • Værktøjer til effektiv teamledelse gennem engagement og motivation
 • Du får indsigt i din lederrolle via personprofiler med lederfokus
 • Udbygget viden om coaching, appreciative inquiry, og situationsbaseret ledelse
 • Bevidsthed omkring dine interessenter og relationers krav og forventninger
 • Du får en finpudsning af forskellige samtaleteknikker og din generelle lederkommunikation
 • Mindex Tænkestil-analyse.

Tag på kursus i "Leder, men ikke chef (7 byer)" ligesom medarbejdere fra:

 • COWI logo
 • Naturstyrelsen logo
 • Kurser, uddannelse, uddannelser, læring, efteruddannelse, karriere, karriereudvikling
 • Kurser, uddannelse, uddannelser, læring, efteruddannelse, karriere, karriereudvikling
 • Kurser, uddannelse, uddannelser, læring, efteruddannelse, karriere, karriereudvikling
 • Kurser, uddannelse, uddannelser, læring, efteruddannelse, karriere, karriereudvikling
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

16.700 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på kurset?

 • Dig som er ny i lederrollen
 • Dig der skal til at indtræde i rollen som mellemleder, eller som måske allerede er det, og ønsker en solid faglighed i ryggen – og papir på dine kompetencer
 • Dig der har taget skridtet fra medarbejder til mellemleder
 • Dig der arbejder med at støtte organisationens mellemledere – du kan fx være kommunikationsmedarbejder, rådgiver eller HR-medarbejder.

Som mellemleder er du nøglen

Mellemledere har vanskelige præmisser – du optræder selv i en lederrolle samtidig med, at du referer til en leder selv. Du skal være omstillingsparat mellem rollen som overordnet, underordnet, medarbejder og ambassadør samtidig med, at du skal kunne motivere, teamudvikle og skabe overblik – uden at miste blikket for din egen lederrolle i processen. Og netop derfor er du som mellemleder en nøglefigur i organisationen. På dette lederkursus ruster vi dig til at håndtere mellemlederrollens mange facetter på kompetent vis.

Få værktøjer til at skabe integritet

Mellemlederrollen er utrolig dynamisk, og den skabes i krydsfeltet mellem handling, tale og udstråling. På kurset arbejder du med at bevidstgøre dig om, hvordan din lederrolle skabes, og vi går i kødet på svære begreber som autoritet, værdier, magt og motivation. Du bliver klædt på til at anvende coaching og situationsbestemt ledelse som effektive ledelsesværktøjer gennem et forløb sammensat af konkret casearbejde, praktiske øvelser og et konstruktivt sparringsrum.

Kommunikation er vejen til succes

Hvis du vil opnå succes som mellemleder, må du være en mester til kommunikation. I din rolle i organisationens krydsfelt kræver det avancerede kommunikationsredskaber at opnå en effektiv arbejdsproces – det får du på dette kursus! Du indføres kommunikationsplaner, interesseanalyser, samtaleteknikker og meget mere, så du kan blive helt skarp på kommunikationen.

Bliv en bedre leder gennem selvindsigt

Indsigt i din egen lederrolle gør det lettere for dig at opnå succes i rollen som mellemleder. Vi stiller skarpt på din integritet og din personlige ledelsesstil, og du får mulighed for at definere dine ledelsesværdier og din ledelsesstrategi. I løbet af processen inddrages DISC-testen, som du også præsenteres for som ledelsesværktøj.

Det var et rigtig godt kursus. Underviseren formåede at læse og forstå os præcist, og fik dermed formidlet de mest optimale værktøjer til at udvikle os i den rigtige retning. Kurset har fyldt min bagage op, og har givet mig mod på at kaste mig ud i flere krævende ledelsesroller.

Jane Lysebjerg Friis - Cowi

Jeg har lært rigtig meget om mig selv og samarbejdet med mine leder-kolleger på dette kursus. Det vil helt klart få en stor indflydelse på mit daglige arbejde på alle punkter. Lars er en helt fantastisk og meget inspirerende underviser!

Lone Damgaard - SOS Vikar A/S

Godt og inspirerende kursus. Jeg har lært meget om mig selv, både som leder og menneske. Jeg er blevet mere bevidst om hvordan man bedst møder forskellige typer af mennesker, og hvordan jeg skaber gode relationer og frugtbar kommunikation.

Jutta Struck Martensen - NaturErhvervstyrelsen

Relevant og brugbart kursus, med en underviser jeg kun har positive ting at sige om; han var god til at tage udgangspunkt i den enkelte kursist og pejle sig frem til, hvad der var vigtigt for lige netop den enkelte deltager. Jeg har i løbet af kurset fået afklaring af egne styrker og svagheder. Meget positiv oplevelse.

Rikke Lindskov Simonsen - Dansk Skoleidræt

Det var et godt, relevant og meget givtigt kursus, hvor jeg virkelig har lært at koble teorien til det praktiske arbejde. Underviseren var meget dygtig og ændrede undervisningen løbende så den afspejlede sig i vores situation.

Lone Hintze - SOS Vikar A/S

Vi havde en ekstrem kompetent og motiverende underviser, der via sin integritet fremstod meget troværdig. Han formåede at tilpasse undervisningen til kursisterne på en helt fantastisk måde, jeg ikke har oplevet før, og jeg har fået en lang række vigtige værktøjer med hjem i bagagen. Særdeles godt kursus af høj kvalitet!

Mette Urup - KonditorBager A/S

Jeg synes, det var et super kursus med mange gode og brugbare eksempler. Det var fedt, at underviseren var så nærværende og personlig og virkelig udfordrede os enkeltvis. Vigtigst af alt, så har jeg lært rigtig meget om mig selv og forståelsen for mennesker omkring mig og deres adfærd, hvilket jeg nemt kan overføre til mit ledelsesarbejde.

Lene Mosegaard Arnbjerg - DuPont

Jeg har fået rigtig mange hands-on værktøjer med hjem, og kurset vil helt sikkert få stor indflydelse, så snart jeg får min nye viden implementeret – det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg har lært, hvordan jeg skal animere mine medarbejdere til at udvikle sig selv og ikke mindst DISC og MINDEX, der har givet mig et godt indblik i, at kunne forstå mine kolleger langt bedre.

Else Marie Bertelsen - SprogcenterMidt

Kurset vil have rigtig stor indflydelse i fremtiden. Jeg kan nu se mig selv som en del af ledelsen, og jeg har fået mere selvindsigt og bedre forståelse for at handle og tænke på bestemte måder. Der var gode teoretiske og personlige indspark til forståelse af ledelse.

Mette Søndergaard - Fonden udsigten

Dit udbytte

 • Du vil få større selvsikkerhed og naturlighed i din mellemlederrolle, og blive i stand til at lede kompetent og effektivt

 • Du får en større selvindsigt i dynamikkerne omkring din lederrolle, og du går hjem med kompetencer til konstant at udvikle dig som mellemleder

 • Du vil få et langt større fagligt råderum, og du vil blive i stand til at vurdere, i hvilke situationer de forskellige ledelsesværktøjer er egnede.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed vil få det fulde potentiale ud af dig, fordi du lærer hvordan du bedst agerer i den svære mellemlederrolle

 • Du bliver i stand til at facilitere forskellige arbejdsprocesser bedre og mere effektivt, og i kraft af mellemlederens nøgleposition vil dette have gavnlig effekt i hele organisationen

 • Moralen og gejsten på arbejdspladsen højnes når mellemlederens kommunikative evner styrkes

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser på Aros Mini MBA - Lars Frisk Rossen

Lars Frisk Rossen

Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Og senest har han stået i spidsen for InkPro som CEO.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.

lars@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

16.700 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading