calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Vennerabat

Gør dine venner og kolleger klogere, og spar penge!

Den er god nok. Hvis du tager en ven (eller flere) med på det samme kursus eller uddannelse som dig selv, giver vi jer hver en rabat på 15 % af kursusprisen. Og ved du hvad? Det behøver faktisk ikke engang være en rigtig ven, du tager med. Det kan også være din kæreste, din mor, din bankrådgiver eller ham Jørgen nede fra regnskab, der kommer for lidt ud. Hvis det er svært at vælge, kan du også bare tage dem alle sammen med på én gang.

Det eneste, de skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet, at de kender dig og vil benytte sig af vennerabatten. Så skal vi nok sørge for resten.

Vennerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller gavekort. Rabatten gælder ikke for Online kommakursus, PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner samt vores Excel-kurser. På uddannelser gives der normalt en rabat på 1.500 kr. ekskl. moms pr. person, men tjek altid den gældende rabat på den aktuelle side for kurset eller uddannelsen.

Er I flere end fire medarbejdere, kan I med fordel bestille kurset som et særligt tilpasset kursus (firmakursus). Hør mere på tlf. 70 278 279, i chatten nede til højre, eller ved at sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk.

« Gå tilbage til Kursus: Assertiv kommunikation her

Kursuskategorier

Loading