calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kollegarabat

Tag en kollega med på kurset, og spar penge!

Vi giver 15 % i rabat til både dig og din kollega (eller kolleger), hvis I tilmelder jer det samme kursus. Du skal ved din tilmelding gøre opmærksom på, at du deltager med en kollega (eller flere kolleger) og derfor skal have kollegarabat. Rabatten gælder for tilmeldte til det samme kursus på den samme kursusdato.

Rabatten gælder ikke for Online kommakursus, PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner. For visse uddannelser er der ligeledes en kontantrabat ift. kolleger i stedet. Tjek altid den gældende rabat på den aktuelle side for kurset eller uddannelsen.

Er I flere end fire medarbejdere, kan I med fordel bestille kurset som et særligt tilpasset kursus (firmakursus). Hør mere på tlf. 70 278 279, i chatten nede til højre, eller ved at sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk.

« Gå tilbage til Kursus i nudging og adfærdsdesign her

Kursuskategorier

Loading