calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Intet over og intet ved siden af! Jeg har lært vigtigheden af at holde fast – og forfølge sine drømme, og nå målet! Der var kæmpe kompetence hele vejen rundt og en topprofessionel facilitator. MasterClass’en vil have ENORM indflydelse på mit daglige arbejde!

Jacob Lænsø, Bæredygtighedens Hus

 

MasterClassen vil få stor indflydelse fremover. Jeg har fået indblik i vigtigheden af at arbejde med klima og bæredygtighed i tankerne. Det var fantastisk at det ikke var superproffer der præsenterede, men nogen som arbejder med de 17 verdensmål til daglig.

Klaus Laybourn, Carlsberg Breweries

 

Fantastisk facilitator, super foredragsholdere og entusiastiske deltagere. Jeg har særligt fået viden om FN’s verdensmåls indflydelse på den kommende dagsorden i verden, samt indflydelsen på de fremtidige kommercielle tiltag i erhvervslivet i fremtiden. Det vil få en kæmpe impact på den kommende strategiproces. Kompetent facilitator og fantastiske indlæg.

Henrik Harborg Blicher, DIN Forsyning

 

Spændende oplægsholdere, som supplerede hinanden godt. Virkelig godt indledende foredrag. Super god kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op. Jeg har fået et godt fundament af redskaber og argumenter, som kan hjælpe mig, når jeg skal ud og facilitere implementeringsprocessen af verdensmålene. Stor indflydelse i forhold til arbejde med strategi og målsætning i vores virksomhed.

Marianne Larsen, Anlægsgartner Th. Skov Larsen

 

Super oplægsholdere og en fantastisk facilitator. Jeg har opnået en stor viden om baggrunden for verdensmålene samt indsigt til at kunne arbejde videre i virksomheden. MasterClassen vil få stor indflydelse, da jeg ønsker vi skal tænke verdensmålene ind i virksomhedens strategi. Virkelig gode oplægsholdere og facilitator. MasterClassen oversteg klart mine forventninger, det var bedste undervisning jeg nogensinde har deltaget i.

Birgitte Hougaard, B GREEN

 

MasterClassen havde meget høj kvalitet, som ikke mindst skyldtes den gennemgående kursusperson – meget reflekterende og vidende. Jeg har lært hvordan vi skal angribe den strategiproces, vi skal starte på hos DIN Forsyning. Det vil være afgørende for, at vi får gennemført vores strategi indeholdende verdensmålene med succes Det er svært at gøre bedre – mere er der ikke at sige. Super reflekterende og vidende underviser.

Frank Jordt Kappel, DIN Forsyning

 

Godt procesværktøj til at komme i gang og godt at få inspiration fra andre. Jeg vil tage udgangspunkt i det lærte, når vi går i gang med at lave en strategi for området.

Heidi K. Dahl Larsen, Dansk Kyst- og Naturturisme

 

Det har været et par fantastiske dage med engagement og inspiration til fremtidigt arbejde. Jeg har fået inspiration og forslag til at implementere Verdensmålene i strategien for vores virksomhed. Positiv og betydende indflydelse i arbejdet med verdensmål i det daglige arbejde. Der var et højt fagligt niveau hele vejen rundt. Og underviser var god til at gribe bolde i luften og oplægsholderne var godt forberedte med veltilpasset indhold der passede til emnet

                                                                                           Henrik Nissen, DIN Forsyning

 

Rigtig gode og varierede oplæg. Jeg har lært at vi løfter sammen, og at jeg som enkeltperson også gør en forskel. Det har været en stor inspiration, og jeg har fået mange ideer til, hvad jeg kan arbejde med internt og eksternt. Variation i deltagerlisten bidrog også til en bred faglighed.

Maj Agerbæk Jakobsen, AI a/s

 

Flot sammensat program med Christina til at binde det hele sammen. Jeg har lært, at vi ikke kan komme uden om verdensmålene, i det vi gør – både arbejdsmæssigt og privat, og at vi også skal tage fat, hvor vi har udfordringer, da det er her, vi kan rykke. Alle både facilitator og indlægsholdere var meget kompetente og engagerede. Jeg vil være ambassadør for verdensmålene.

Betina Lund Lauridsen, DIN Forsyning

 

 

Det er sjældent at være på et kursus hvor alle indlæg og elementer er gode. Jeg har fået flere værktøjer til at lede verdensmålende ind i min organisering og lavet en “plan”.

Gitte Breum, Mad & Måltider, Odense Kommune

 

 

Gode og velforberedte undervisere, der kender deres stof, men stadig er ok med at få stillet spørgsmål som de ikke nødvendigvis kan svaret på. Stort point for det. Jeg har fået inspiration til, hvordan jeg kan brug sdg’erne i mit arbejde men også i mit privatliv, og jeg har lært at det er ok at fejle. Men behøver ikke vide alt og forstå alt, det vigtigste er at være modig og starte et sted! Som det blev sagt så rigtigt, så “begriber man kun med sine begreber”, nu begriber jeg lidt mere om sdg’erne.

Louise Kirstine Sinding, eSmiley

 

 

Oplæggene var til stor inspiration og bragte viden med sig, der fik mig til at lave vores egne planer. Jeg har lært, at det godt kan lade sig gøre at implementere FN’s 17 verdensmål. Der er håb for en bedre fremtid. MasterClassen vil få stor indflydelse fremover, vi er allerede i gang i dag. Gode oplæg både på det faglige, menneskelige og digitale niveau. Oplægsholderne var entusiastiske og inspirerende og fik mig til at reflektere og lave planer. Det er meget givende og for mig høj kvalitet.

Kira Carlbæch Nielsen, Next Uddannelse København

 

 

Christina Blak er en rigtig god og indlevende facilitator af forløbet, hvor hun inddrager sine egne erfaringer både erhvervsmæssigt og personligt. Desuden rigtig gode oplægsholdere. Jeg er både kommet tættere på FN’s Verdensmål og deres betydning og sammenhæng med CSR-strategier og gode eksempler fra oplægsholderne om omsætning af målene til konkret handling. Det var inspirerende, men også en udfordring at handle korrekt på alle tre bundlinjer. Jeg er sikker på, at jeg vil kunne bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde. Rigtig gode oplægsholdere og undervisere. Steen Hildebrandt er en fantastisk taler som giver stof til refleksion.

Bettina Dyhr Thomsen, Cphbusiness

 

 

Inspirerende oplægsholdere fra forskellige brancher, gode muligheder for netværkskontakter, input med aktuel faglig viden, fokus på både “teori” og praktiske workshopøvelser, som er nemme og konkrete at omsætte i hverdagen. Jeg har fået særligt gavn af koblingen mellem CSR og SDG og sat fokus på at indtænke interessenter og partnerskaber i den strategiske SDG-opfølgning, værdistrøms-gennemscreening af verdensmålene, narrativ italesættelse af bæredygtighedsproblemerne og -udfordringerne og et fælles sprog til at favne forretningsdelen af SDG-indsatsen. Inputtene fra MasterClassen vil blive inddraget i Fors’ fremtidige strategiarbejde, hvor verdensmålene forventes at blive gennemgående og overordnede mål. Steen Hildebrandt er jo i sig selv i den faglige Champions League. Men også inspirerende at høre andre oplægsholderes mere forretningstætte tilgang til feltet med afsæt i deres konkrete praksiserfaringer. God blanding af oplægsholdere fra både den private og offentlige sektor. Generelt set meget engagerede oplægsholdere.

Johnny Damkjær Grenzlikovski, Fors A/S

 

 

Agendaens vigtighed, faciliteringen, oplægsholderne og deltagernes engagement i både oplæg og workshops fik det hele til at gå op i en højere enhed – det er sjældent, jeg deltager i noget, hvor det lykkes så godt, som det gjorde her! Det er svært at sætte ned i én sætning, da jeg har lært så meget vigtigt og er blevet inspireret og udfordret på så mange måder.
Det overordnede budskab, jeg går hjem med, er, at vi skal handle i stedet for blot at tale! Brug tilgangen “Trial and error” samt samarbejde/partnerskaber. Det mest forkerte, vi kan gøre, er at gøre ingenting! MasterClassen vil få kæmpe stor indflydelse – det er blevet katalysatoren for, hvad jeg selv kan/bør/skal gøre i mit projekt og den virksomhed, jeg er ansat i. Og det kommer til at række langt ud over DIN Forsyning. Christina kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk. Steen er en klasse for sig som oplægsholder, og det mærkes tydeligt, at dette er blevet hans “fodaftryk” til verden. Og alle oplægsholderne var bare så engagerede og brændte så meget igennem, at det var umuligt ikke at blive på een gang fagligt og personligt inspireret og imponeret.

Jette Rosendahl Søndergaard, DIN Forsyning

Kursuskategorier

Loading