calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Vi giver dig alt, hvad du skal bruge!

 • Du får 4 fulde kursusdage (med god forplejning) og et webinar
 • Beslutningspalletten, der for altid forandrer din projektledelse
 • Specifikke modeller til at forstå og strukturere dit projekt mod mål
 • Effektiv projektorganisation – få projektet godt fra start og helt i mål
 • Greb om interessent- og risikoanalyse
 • Kommunikationsplanlægning i projekter
 • At bruge dig selv som mødeleder og facilitator for samarbejde
 • Inddragelse af forandringsperspektivet.

Det får du også på kurset:

 • Webinar om forandringsprocesser i relation til dit projekt
 • Professionel sparring på dit eget projekt
 • Feedback på dine evner som projektleder
 • Sparringsnetværk på holdet
 • Modul 1 af ABA Projektlederuddannelsen (Bemærk: Det er frivilligt, om du vil fortsætte med Modul 2 og 3)

Tag på kursus i "ABA Projektledelse 1
Grundlæggende projektledelse" ligesom medarbejdere fra:

 • Aarhus Universitet logo
 • BOSCH logo
 • Vestas logo
 • KMD logo
 • Miljø- og Fødevareministeriet logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

16.500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du to moduler på hver to dage og et webinar. Du får også et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på kurset?

Dette kursus er for nye og kommende projektledere, der har brug for en grundig indføring i de helt essentielle komponenter af al projektledelse. Er du erfaren projektleder, der ikke har været på kursus for nylig, giver kurset dig gode modeller til projekthåndtering og korrekt brug af værktøjer. Hvilken slags projektleder du er, er underordnet – kurset virker for alle brancher og alle typer af projekter.

Har du taget PRINCE2®? Så får du endnu mere ud af dine PRINCE2® kompetencer, hvis du tager dette kursus! PRINCE2® kan ikke stå alene.

Kurset kvalificerer dig til step 2 i ABA Projektlederuddannelsen: ABA Projektledelse 2 –  kompleks projektledelse og avanceret projektstyring.

Hvad gør du, når projektstyringsmetoden svigter?

Det er nemt nok at lære den givne drejebog fra en bestemt projektstyringsmetode udenad: hvis A, så C og hvis B, så D. Projektstyringsmetoderne er effektive, så længe dit projekt opfører sig, som teorien foreskriver. Men hvad hvis virkeligheden banker på, og dit projekt pludselig står overfor et problem, der ikke indgår i den projektmetode, du har fået stukket i hånden? Så kan det pludselig være svært at vurdere, hvilken beslutning der bør tages. Men frygt ej – vi har løsningen.

Vi giver dig en helt ny beslutningspallette

Vores kursus i grundlæggende projektledelse giver dig i stedet en omfattende beslutningspallette, som du træner i løbet af kurset – gennem autentiske øvelser, projektarbejde og konstant sparring lærer du, hvornår det er hensigtsmæssigt at gøre hvad for at undgå, at der opstår problemer. I stedet for at følge en enkelt projektmodel slavisk kan du med beslutningspalletten håndplukke netop de værktøjer, som du kan bruge! På den måde får du et langt mere fleksibelt råderum for dine projekter. Du får projektledelse helt ind under huden, så du altid kan styre dit projekt i mål med succes.

Lær at træde i karakter!

Det kræver to ting at blive en god projektleder: en solid vidensværktøjskasse, som blandt andet indeholder beslutningspaletten, og en god lederadfærd. Og faktisk er adfærden det springende punkt i forhold til din succes som projektleder. I løbet af kurset arbejder vi med direkte feedback på din adfærd som projektleder, og du finder ud af, hvordan du brænder igennem. Ønsker du at gå helt i dybden med dit personlige lederskab, anbefaler vi ABA Projektledelse 3, hvor vi virkelig udfordrer dig på din lederrolle.

Endelig et kursus, der giver dig noget med hjem

Vi har headhuntet to topprofessionelle projektledere til at undervise dig i projektledelse. Som de fleste andre undervisere har de teorien på plads og relevante certificeringer til overflod. Men samtidig har de mærket alle problemerne ved projektledelse på egen krop. I samarbejde med dem gør vi op med alle de kurser i projektledelse, der prakker dig en masse tørre teorier på, men som ikke rigtig giver dig noget konkret at tage med hjem. Her får du træning i, hvordan du faktisk kan gøre forskellige ting – NÅR de skal gøres!

Forandringer – og hvad så?

Vores kursus i grundlæggende projektledelse er, hvis vi selv skal sige det, ret nytænkende. Vi giver dig en helt unik vinkel på projektledelse, som måske virker selvindlysende, men som mange overser eller med vilje ser bort fra – nemlig forandringsperspektivet. Gennem kursets afsluttende webinar viser vi dig, hvad det gør for dit projekt og din projektledelse, hvis du tager et forandringsperspektiv på det, du laver. Hvis din projektledelse virkelig skal tage fart, er forandringsprocesserne nøglen! Så tag forandringsperspektivet og oplev, hvordan det giver dit projekt de sidste 10 % mod toppen.
PMI

PMI® har blåstemplet kurset!

Alle vores projektlederkurser og –uddannelser er registreret af Project Management Institute (PMI®). PMI er en af verdens største projektorganisationer, og de har udviklet de fleste værktøjer og processer inden for projektledelse. PMI®-registreringen er en særlig kvalitetsstempling af kursets faglige indhold og form – herunder undervisernes kompetencer.

En del af ABA Projektlederuddannelsen – for de ambitiøse

ABA Projektledelse 1 er første modul ud af de tre moduler, der udgør ABA Projektlederuddannelsen. Uddannelsen gør dig til en komplet og knivskarp projektleder. Du lærer at styre de mest komplekse projekter med avancerede værktøjer, og du bliver en kompetent og karismatisk leder. ABA Projektledelse 1 er en god start – men hvis du virkelig er ambitiøs omkring din projektledelse, bør du tage hele ABA Projektlederuddannelsen!

Masser af viden – og lige så meget praktik

ABA Projektledelse 1 er naturligvis baseret på al den projektledelsesteori og de modeller, som vi ved virker. Vi gennemgår projektets kompleksitet og natur, arbejder med interessent- og risikoanalyser, håndtering af ændringer og udfordringer og succesfuld eksekvering.

Men vi giver dig samtidig et helt nyt perspektiv på den velkendte teori, og vigtigst af alt går vi i dybden med de udfordringer, du møder i din egen hverdag som projektleder. Du får masser af sparring på dit projekt i løbet af undervisningen, som er tilrettelagt så du med det samme afprøver de nye redskaber i et autentisk projektmiljø. Så tag første modul af ABA Projektlederuddannelsen og (gen)start din succesfulde karriere som projektleder!

PMI and the R.E.P logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Et godt kursus, hvor underviserne nøje havde udvalgt de værktøjer, som tilfører brugbar viden til projektarbejdet og projektlederen. Jeg har lært meget om mine personlige egenskaber og preferencer i teams. Jeg har fået et overblik over hele projektprocessen. Og jeg har lært at lave en projektbeskrivelse med formål, mål, succeskriterier, interessentanalyse, SWOT-analyse, GANNT-diagram. Jeg har fået en bedre basisviden omkring projektarbejde, så jeg ved 'hvorfor' og 'hvordan' - og derfor kan jeg bedre styre projektarbejde i fremtiden.

Anette Nielsen - Vestas

Perfekt undervisning med skift mellem teori og praksis. Det blev aldrig trættende, og nu vil jeg gerne vide endnu mere om projektledelse – men jeg er først og fremmest blevet en bedre projektdeltager. Super godt kursus med gode konkrete eksempler fra virkeligheden.

Vibeke Bang Nielsen - KMD Aalborg

Det var et rigtig godt og intensivt kursus, hvor vi fik rigtig meget ud af det, fordi vi ikke var for mange deltagere. Jeg har fået et godt overblik over de simple løsninger, og fået nogle rigtig brugbare værktøjer med hjem. Jeg har nu fået en klar idé om, hvor jeg skal starte og slutte.

Rita Lund - DSB

Dette forløb har gjort, at jeg tør præsentere mine idéer, og jeg har af eget initiativ koordineret et projekt, som jeg er meget tilfreds med. Det var et hands-on-kursus. Jeg har lært noget om mig selv, og hvordan jeg fungerer i en gruppe. Under de forskellige opgaver har jeg afprøvet de redskaber, som vi blevet præsenteret for, og fik interessante resultater, som motiverer mig til at blive ved med at bruge redskaberne.

Rebeca Thostrup - Aarhus Universitet

Kurset var velstruktureret og velkommunikeret af instruktøren, som formåede at skabe et konstruktivt læringsmiljø. Jeg har fået nye værktøjer til styring af projektets faser og analyseredskaber, men vigtigst af alt har kurset haft indflydelse på mit projekt-mindset. Alt i alt havde kurset høj relevans og højt energiniveau, præget af en yderst kompetent og erfaren underviser.

Michael Beth - Bosch

Det var et super godt kursus præget af kompetent og inspirerende undervisning. Instruktøren var dygtig til at gøre underisningen relevant for alle kursusdeltagere på trods af niveauforskelle. Jeg vil benytte de metoder, jeg har lært på kurset på de projekter, jeg fremover er ansvarlig for.

Morten Hammerum - Flyverhjemmeværnsdistriktet

Et meget velstruktureret kursus. Der var godt flow og ingen spildtid. Jeg har fået et meget godt indblik i projektledelse, og hvilke redskaber man kan/skal bruge for at styre et projekt. Jeg har allerede nu brugt en del af det, vi lærte, i mit daglige arbejde. Fx har jeg introduceret Gannt-diagrammet og holdt et par møder med den nye mødeindkaldelse.

Jesper Hansen - E3 Gruppen

Dit udbytte

 • Du får fyldt din projektledelsesværktøjskasse helt op. Vi bilder dig ikke ind, at vi har opfundet vores egen revolutionerende projektledelsesmodel. Men vi garanterer, at vi gør teorien ny for dig. Efter kurset er du i stand til at vælge de redskaber fra modellerne, der passer til dig og dit projekt

 • Du får greb om selve essensen ved projektledelse. Og det betyder, at du får varig værdi med hjem fra kurset. Det, vi lærer dig, skaber de bedste rammer for din fremtidige succes. Er du ambitiøs, kan du bygge videre med resten af ABA Projektlederuddannelsen

 • Du kommer videre med det projekt, du sidder med lige nu, eller som du skal til at søsætte. Det er guld værd at få direkte sparring på dit projekt i samarbejde med nogle af Danmarks førende projektledere. Så er du sikker på at komme godt fra start – og sikkert i mål!

Din arbejdsgivers udbytte

 • Slut med kuldsejlede projekter – din arbejdsplads får en kompetent projektleder, der kan styre alle kommende projekter med succes

 • Du får en indgående forståelse for projektledelse, og du kan være en nyttig vidensbank, hvis andre medarbejdere skal omstilles til projektarbejdsmetoden. Vil du kunne lede og facilitere mere komplekse projekter, bør du dog tage hele ABA Projektlederuddannelsen

 • Folk elsker at arbejde med kompetente ledere. Når du får finpudset din projektledelse, bliver det lettere at skabe samling og entusiasme omkring projektet.

Kursets undervisere tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser på Aros Mini MBA - Lars Frisk Rossen

Lars Frisk Rossen

Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. I dag arbejder han som administrerende direktør i INKPRO A/S, hvor han bruger sin forandringserfaring til at lede professionaliseringen af INKPRO’s fremtid.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.

Fuld profil
Billede af vores underviser Jesper

Jesper

Jesper er en inspirerende og motiverende underviser, og hans helt store styrke er at koble fagteori til kursisternes konkrete problemstillinger og projekter. Jesper er specialiseret inden for projektledelse, forandringsledelse og organisationsudvikling.

Han er oprindeligt uddannet som linjeofficer, og har udvidet sit repertoire gennem en række ledelses- og projektledelses certificeringer: eksamineret projektleder, IPMA®-C, PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, DiSC®, DiSC® Forhandling, MPA® Master Person Analysis, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningsystem.

Jesper har massiv erfaring med konkret effektivisering af portefølje- og projektledelse i en række forskellige virksomheder, med tilsvarende udvikling af relevante nye projektledelsesmodeller og -værktøjer.

Fuld profil

Pris

16.500 kr.

Kontakt os og få et tilbud

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du to moduler på hver to dage og et webinar. Du får også et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading